Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

вицове,мрьсни
Модератор: dantho.mihov
- георги н.
- ще става разбирач
айде и от мене един..
Седят си в моргата трима некрофили и споделят предпочитанията си за типа жена . Първия казва: аз най ги обичам на 2, 3 часа още са топли. втория_ аз най ги обичам на третата седмица , тъкмо започват да намирисват , а третия _ аз най ги обичам след шестия месец, къде и да го ръгнеш се влиза.
Седят си в моргата трима некрофили и споделят предпочитанията си за типа жена . Първия казва: аз най ги обичам на 2, 3 часа още са топли. втория_ аз най ги обичам на третата седмица , тъкмо започват да намирисват , а третия _ аз най ги обичам след шестия месец, къде и да го ръгнеш се влиза.
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
- Михалич
- ще става разбирач

Някъв взел да му расте КУР на челото. Посъветвали го за добър доктор и той там. Влиза, доктора пише нещо и му вика без да го погледне: "Кажи ве момче?" . Човека: "Абе докторе то по-добре да видите, тя ....". Дока пак пише и пак му вика да каже. Тоя пак мрънка. Още 1-2 пъти тей. Накрая го погледнал и съ облещил: "Въй малееее! ......Как стана тая работа? ....Ауууу... Няма да се плашиш - ша та опраим!". Предписъл му мехлем и му казал след 2 недели пак при него. Престига човека след 2 недели - каскета още по-нахлупен /кура си расте/. Видял го дока, не му аресала работата и предписал и апчета с мехлема. След още две недели - контролен преглед, пак престига нашенеца, обаче вече със сомбреро на главата - кура - голям.
Доктора се почудил, помислил и рекъл: " Абе ще трябва и психотерапия да включим в личението. Ти седемте чудеса на света виждъл ли си ги". "Цъ" -рекъл чиляка.
Дока:"Ще вземеш да идеш да ги видиш, бавно и спокойно ги разглеждай и продължаваш с хаповете и михлема. И като се върнеш - пак при мене!"
Разгледал ги човека, ама нъцки и пак при доктора, а сомбрерото още по-голям номер.
-Разгледа ли ги?
- Разгледах ги.
- Ама внимателно?
- Внимателно, не бързах докторе.
-Хубаво! Щото сега като вземат да му никнат ТАШАЦИ - нищо немойш ВИДЯ!

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
- predator
- новобранец
Една майка решила да провери дали дъщеря й е девствена. Затова я завела на гинеколог. Когато прегледът свършил, докторът излязъл от кабинета.
- Как е, докторе? Откъснали ли са цветенцето?
- Че са откъснали цветенцето, откъснали са го, ама са разбили и саксията!

- Как е, докторе? Откъснали ли са цветенцето?
- Че са откъснали цветенцето, откъснали са го, ама са разбили и саксията!

1 кибрит - 5ст...1 литър бензин - 2.50лв....
....да видиш как Община Добрич гори..БЕЗЦЕННО!
....да видиш как Община Добрич гори..БЕЗЦЕННО!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е от най-мръсните,ама си ме кефи!
Полицай спира БМВ Х5.Вътре мръсен циганин със скъсани дрехи, смърдящ на пор.
- Ти къв си бе?Дай документи!От къде открадна джипа? - попитал полицая.
- Мое е бе другарю старшина, купих си го.
- Верно бе, откъде пари имаш ти бе?
- Мойто лайно старшина е лечебно, кой се намаже по главата и му пониква гъста коса....
- Дай малко и на мен веднага! - заповядал старшината.
Мангала се изсрал във фуражката, полицая си я сложил на главата, разтъркал добре и пуснал цигането да си кара.....
Отзад две мутри с S-класа,наблюдаващи полицая си говорят:
- Копеле, ако мангала се изсере на главата на още един полицай, ше му купя и апартамент......
Полицай спира БМВ Х5.Вътре мръсен циганин със скъсани дрехи, смърдящ на пор.
- Ти къв си бе?Дай документи!От къде открадна джипа? - попитал полицая.
- Мое е бе другарю старшина, купих си го.
- Верно бе, откъде пари имаш ти бе?
- Мойто лайно старшина е лечебно, кой се намаже по главата и му пониква гъста коса....
- Дай малко и на мен веднага! - заповядал старшината.
Мангала се изсрал във фуражката, полицая си я сложил на главата, разтъркал добре и пуснал цигането да си кара.....
Отзад две мутри с S-класа,наблюдаващи полицая си говорят:
- Копеле, ако мангала се изсере на главата на още един полицай, ше му купя и апартамент......
-
- сериозен играч
Един мноооо дебел отслабнал иму провиснала кожата.Отишъл на доктор -доктора гледал ,чудилсе как да го изпъне,хванал за косата издърпал нагоре вързал с канапа и отрязал излишното.На др. ден човека се връща и вика -Хубаво док. ама кво ще правим с тоя пъп на челото
Доктора се чеше дет не го сърби и пита-То добре пъпа на челото,ами с тая вратовръзка на гушата как ша оправим

-
- сериозен играч
- krasii
- научил се да хвърля
Един стар сърбин седи в плейбой бар и няма пари. Вика на момичетата:
- Цецке, колко е да та иба?
- Двеста марки, деде!
- Нема да та иба! Дай ина рикия!
След малко пак:
- Брено, колко е да та иба?
- Сто марки, деде!
- Е, нема да ти иба! Дай ина рикия!
След малко пак:
- Драгано, колко е да са измочаш у чашу?!
Драгана мисли и казва:
- Пет Марки!
- Ей ти пет марки - мочай у чашу!
Драгана се изпикава, старецът го вади, топи го в чашата и казва:
- Пий, курец, чорбу, као немаш паре за месо!
- Цецке, колко е да та иба?
- Двеста марки, деде!
- Нема да та иба! Дай ина рикия!
След малко пак:
- Брено, колко е да та иба?
- Сто марки, деде!
- Е, нема да ти иба! Дай ина рикия!
След малко пак:
- Драгано, колко е да са измочаш у чашу?!
Драгана мисли и казва:
- Пет Марки!
- Ей ти пет марки - мочай у чашу!
Драгана се изпикава, старецът го вади, топи го в чашата и казва:
- Пий, курец, чорбу, као немаш паре за месо!
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
РЕКЛАМА НА МЕНТОС !
Айде малко Видео от мен
-->>МЕНТОС<<--
Ако модераторите решат ,че е прекалено Хард да изтрият мнението

-->>МЕНТОС<<--
Ако модераторите решат ,че е прекалено Хард да изтрият мнението

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Код за потвърждение: Избери целия код
Един дължал на борчески шеф 5000 евро. Шефът звъни по мобифона на Пешо Борчето и му казва:
- Иди и го доведи тоя в офиса и аз идвам - ще реша какво да го правим.
Отива Пешо, открива въпросния, хваща го като агне, мята го на задната седалка на мерцедеса и го кара в офиса. Закопчава го за радиатора и чакат шефа. Той идва и казва:
- Омръзна ми тоя да ме мотае и да се разправям с него. Пешо, карай го на Витоша, хвърли му едно хубаво ебане и го зарежи там.
Пешо не умува ами грабва нашия човек, мята го отново в мерцедеса и отпрашва към Витоша. От задната седалка онзи го удря на молба:
- Не бива така бе Пешо, знаеш ме не съм лош човек.
- К`вото каже шефа т`ва ще бъде.
- Имам жена, деца, ако обърна резбата ще избягат...
- Не ме интересува.
- ... ако се разчуе ще трябва да се самоубия ...
- Твой проблем.
Звъни мобифона - отново шефа:
- Пешо, обръщай колата, чакам те пред офиса с още двама дето ми висят с пари!
Връщат се Пешо и нашия човек, а шефа вика:
- Тия двамата ги закарай и тях на Витоша и ги застреляй като кучета!
Мята ги и тях Пешо на задната седалка и пак към планината. А след малко нашият човек(първия) пак неспокоен вика на Пешо:
- Пешо, нали знаеш аз съм тоя дето ще го ебеш, да не забравиш.
В купе на влак пътуват българин, грък и турчин. По едно време нашият огладнял и наизвадил едни печени пилета, салати, ракии, сирена, кашкавали...абе, опънал една яка софра и почнал да яде. Гъркът и турчина го гледали с апетит, лигите им текат...И нашия вика на гърка:
- Йоргос, ела хапни с мене!
Ама гърка си мисли: "Тоя българин ще иска да ям със него, а после ще иска да ме опъне! Аааа, Йоргос не е глупав!"
- Не'ща, не съм гладен! Тука имам едни маслинки, ще си ги хапна тях!
Нашият поканил и турчина:
- Ало, ефенди, ела при мене да хапнем!
Турчина и той си мисли: "Ааа, машала, хубава работа! Тая маскара ша иска после да ма опъне, за дето съм му ял от чеверметата! Не съм глупав аз!"
- Не, не, хич не съм гладен, благодарим! Имам малко халва, ша ми стигне да си задоволя глада!
Обаче минало малко време, на гърка страшно много му се дояло и си казал: "Майка му стара, ще седна да се наям, пък каквото стане!". Седнал той при българина, наял се като попско чадо на Задушница, облегнал се хубаво на седалката, запалил една цигара и загледал отчаяно в очакване!
- Йоргос! - викнал българинът. - Дойдоха ли ти силите? - ухилено запитал нашият.
- Дойдоха ми! - въздъхнал гъркът, като се бил прежалил вече...
- Ха, тогава, дръж турчина да го опъна!
Трима навлезли в една градина случайно. Пазача ги пресрещнал и ги извикал при себе си.
- Сега ще ви кажа какво ще направим. Влизате в градината и вземате по един плод по ваш избор. Идвате пак тук.
Първия взел ягода и се върнал.
- Сега, ако си я пъхнеш в задника, без да гъкнеш, ще те пусна.
Опитал той, ама ягодата мека, разкъсала се и си бръкнал с пръст, подкскочил, изохкал изненадано и ... бил прострелян на място.
Вторият идва с капина.
- Сега, ако си я пъхнеш в задника, без да гъкнеш, ще те пусна.
Опитал пича, но по едно време започнал да се кикоти истерично ... паднал прострелян.
След 2 минути в рая се срещат първите двама и си разкават.
- Ами тя ягодата стана на пихтия и си бръкнах и ... такова. Ами ти?
- Аз с една капина, ама ми стана смешно и оня ме застреля.
- Че какво й е смешното на капината - тя боде, има тръни?
- Ами видях третия ни приятел да идва с един пъпеш и не се сдържах.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
трима пикаят в градска тоалетна-единия с 2 струи,втория-с три,третия - с МНОГО...заговарят се пьрвите двама-ми аз така пикая,що претьрпех сложна операция...ми аз така пикая,що шрапнел ми мина през оная работа в ирак...третия си мьлчи..накрая не издьржали и попитали-бе ти,брато защо ТАКА пикаеш?той изненадан погледнал надолу и изфьфлил:фффууууу,забравих да си сваля ципа...
неква мноо и се доебало,отишла на дискотека,забила некьв,стопанисала го дома и почнала дас го работи...понадигнала поличка и попитала"а са кво ти се иска"?ами,ако има нещо да пийна,казал той..ами иди до кухнята-там има в хладилника..отишьл той,врьща се-оная позаголила до минжа вече и пита:"а са кво ти се иска"?..ами,ако има нещо да пийна...ами иди до хладилника..така неколко пьти и все по ЗАГОЛВАЩО..и най накрая пича като питала кво му се иска казал "ЗАДНА ПРАШКА"..тя се засмяла,нагьзила се,оня и се метнал на врато,прегьрнал я и прошепнал "дай кьм ХЛАДИЛНИКА"
на един милиционер му се изсрало врабче на пагона...под липа неква били с колегата..той попитал колегата-брато ,имаш ли хартия?а оня му отговорил-мани бе,кьде сега ще го ГОНИШ ПО ДЬРВЕТАТА
неква мноо и се доебало,отишла на дискотека,забила некьв,стопанисала го дома и почнала дас го работи...понадигнала поличка и попитала"а са кво ти се иска"?ами,ако има нещо да пийна,казал той..ами иди до кухнята-там има в хладилника..отишьл той,врьща се-оная позаголила до минжа вече и пита:"а са кво ти се иска"?..ами,ако има нещо да пийна...ами иди до хладилника..така неколко пьти и все по ЗАГОЛВАЩО..и най накрая пича като питала кво му се иска казал "ЗАДНА ПРАШКА"..тя се засмяла,нагьзила се,оня и се метнал на врато,прегьрнал я и прошепнал "дай кьм ХЛАДИЛНИКА"
на един милиционер му се изсрало врабче на пагона...под липа неква били с колегата..той попитал колегата-брато ,имаш ли хартия?а оня му отговорил-мани бе,кьде сега ще го ГОНИШ ПО ДЬРВЕТАТА
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Звъни се на вратата. Отваря мъж. Отсреща Дядо Мраз и казва:
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам. - Искам "Мерцедес", къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз. - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе, братле, ти на колко години си?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз...
- Казвай три желания, веднага ти ги изпълнявам. - Искам "Мерцедес", къща в Бояна и един милион в зелено!
- Хоп, готово е, имаш ги! - казал Дядо Мраз. - Обаче в замяна искам и ти да ми изпълниш едно.
- Става, разбира се!
- Ами аз понеже си падам по мъже, ако може, нали, сега тука...
Залогът бил голям, та нашият човек веднага се съгласил. Клати го Дядо Мраз и го пита:
- Абе, братле, ти на колко години си?
- Ами на 42...
- Е добре сега, може ли толкова голям човек и още да вярва в Дядо Мраз...