СПИНИНГОВ РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА

Модератор: sapuna

elektronchika
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elektronchika »

Павеле, ако беше от Варна щях да те почерпя, сериозно! Много добре написано, имаш усет, защо не станеш писател ... на съвети за пъстървоулова :D

Кофтито е че край Варна няма близки места, където да има условия за пъстърва. Респективно и за улова и :?
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

допълнение

Мнение от valeri »

пусни нещо и на рапала (смятам знаеш защо)мерси предварително. :lol:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

За Рапала и спиниговането за пъстърва по-добре нищо щото и да пусна нещо то крайният ефект от ловенето на таз риба с тез воблери накрая пак ще е нищо та ........
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

отговор

Мнение от valeri »

Разбрах те Павка значи ще се загледам по други марки по не известни са тук .Мерси и наслука на колегите през новия сезон :smt023
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

пъстърва

Мнение от dimi »

Здравейте нов потребител съм в сайта и съвсем случаино попаднах в този форум.От Батак съм и познавам почти всички местности в района кадето може да се лови този невероятен хищник.За спининга аз лично препорачвам воблери на Salmo не им правя реклама просто са ефективни защото в тях има малки съчми които правят играта на воблера доста атрактивна и аз съм лично съм имал голям успех с такъв воблер.
Воблера
новобранец
новобранец

Re: пъстърва

Мнение от Воблера »

dimi написа:Здравейте нов потребител съм в сайта и съвсем случаино попаднах в този форум.От Батак съм и познавам почти всички местности в района кадето може да се лови този невероятен хищник.За спининга аз лично препорачвам воблери на Salmo не им правя реклама просто са ефективни защото в тях има малки съчми които правят играта на воблера доста атрактивна и аз съм лично съм имал голям успех с такъв воблер.
Привет колега, наистина имате пъстърва по вашия край по реките и в някои от язовирите. А и природата е много красива. Дори да не хванеш, пак си заслужава да излезеш по реката и да походиш няколко часа край брега.
Понеже каза воблери на Салмо, би ли конкретизирал модел, който ползваш, и е тракащ? Щото аз използвам Hornet или Minnow, пък те не тракат?

Предварително благодаря за отговора.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Здрасти аз също използвам Hornet и Minnow , но също много добри за пъстървата са Sting около 6см. цвят Т също Bullhead-4 см. цвят HBD тези май бяха тракащи но и Fanatic не е за подценяване. :) А за излетите си напълно прав имало случей когато съм се прибирал с две риби но удовлетворен. :D
tinkovetc
новобранец
новобранец

Re: СПИНИНГОВ РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА

Мнение от tinkovetc »

здравиете колеги; азц имам едно малко проблемче през цялата година.
взех нова пръчка с коядо да ходя по реката за пъстърва
с по малко изхвърляне е от предишната с която лових и по дълга но една голяма пъстърва немога да изкарам с нея
просто се откачват до брега
а преди този проблем го нямах
може ли проблема да е в пръчката
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

tinkovetc написа:здравиете колеги; азц имам едно малко проблемче през цялата година.
взех нова пръчка с коядо да ходя по реката за пъстърва
с по малко изхвърляне е от предишната с която лових и по дълга но една голяма пъстърва немога да изкарам с нея
просто се откачват до брега
а преди този проблем го нямах
може ли проблема да е в пръчката
Здрасти колега.Лично мене ме съмнява проблема за който говориш да е в пръчката.С по леката и стегната пръчка риболова е по комфортен но да има проблем с откачането не ми се вярва.По скоро е в куката или тройката на която ти кълве рибата.Плюс това говориш за голяма риба а при нея вероятноста да се откачи близо до брега или ако я вдигнеш над водата е много по голяма.Моя съвет е - носи си кеп и няма да имаш такъв проблем. :D
Поздрави!
tinkovetc
новобранец
новобранец

Мнение от tinkovetc »

препоръчаите куки за пъстърва за река
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Колега нека да не оспамваме темата.За куки виж ТУК
Аватар
Soller
новобранец
новобранец

Re:

Мнение от Soller »

dimi написа:А за излетите си напълно прав имало случей когато съм се прибирал с две риби но удовлетворен. :D
Абе Дими какви две риби бе братче, аз в повечето случаи се прибирам без нито една уловена риба, а на теб не ти ли се случва?
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Здравей колега!
От много излети съм се прибирал без уловена риба, но специално за пъстървата винаги съм хващал може да е била една и след това пусната,но не съм бил капо. :D
vizantieco
фен клуб-скобар

Мнение от vizantieco »

И аз винаги сам хваштал ама оня ден бех капо :?:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Абе пич , ти кат бракониер провокатор ли се явяваш или като обикновен бракониер ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”