Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

СПИНИНГОВ РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
- valeri
- разбира нещата
допълнение
пусни нещо и на рапала (смятам знаеш защо)мерси предварително. 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
пъстърва
Здравейте нов потребител съм в сайта и съвсем случаино попаднах в този форум.От Батак съм и познавам почти всички местности в района кадето може да се лови този невероятен хищник.За спининга аз лично препорачвам воблери на Salmo не им правя реклама просто са ефективни защото в тях има малки съчми които правят играта на воблера доста атрактивна и аз съм лично съм имал голям успех с такъв воблер.
Re: пъстърва
Привет колега, наистина имате пъстърва по вашия край по реките и в някои от язовирите. А и природата е много красива. Дори да не хванеш, пак си заслужава да излезеш по реката и да походиш няколко часа край брега.dimi написа:Здравейте нов потребител съм в сайта и съвсем случаино попаднах в този форум.От Батак съм и познавам почти всички местности в района кадето може да се лови този невероятен хищник.За спининга аз лично препорачвам воблери на Salmo не им правя реклама просто са ефективни защото в тях има малки съчми които правят играта на воблера доста атрактивна и аз съм лично съм имал голям успех с такъв воблер.
Понеже каза воблери на Салмо, би ли конкретизирал модел, който ползваш, и е тракащ? Щото аз използвам Hornet или Minnow, пък те не тракат?
Предварително благодаря за отговора.
На кьоравото врабче Господ му свива гнездото.
Re: СПИНИНГОВ РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА
здравиете колеги; азц имам едно малко проблемче през цялата година.
взех нова пръчка с коядо да ходя по реката за пъстърва
с по малко изхвърляне е от предишната с която лових и по дълга но една голяма пъстърва немога да изкарам с нея
просто се откачват до брега
а преди този проблем го нямах
може ли проблема да е в пръчката
с по малко изхвърляне е от предишната с която лових и по дълга но една голяма пъстърва немога да изкарам с нея
Здрасти колега.Лично мене ме съмнява проблема за който говориш да е в пръчката.С по леката и стегната пръчка риболова е по комфортен но да има проблем с откачането не ми се вярва.По скоро е в куката или тройката на която ти кълве рибата.Плюс това говориш за голяма риба а при нея вероятноста да се откачи близо до брега или ако я вдигнеш над водата е много по голяма.Моя съвет е - носи си кеп и няма да имаш такъв проблем.tinkovetc написа:здравиете колеги; азц имам едно малко проблемче през цялата година.

Поздрави!
препоръчаите куки за пъстърва за река
Колега нека да не оспамваме темата.За куки виж ТУК
Re:
Абе Дими какви две риби бе братче, аз в повечето случаи се прибирам без нито една уловена риба, а на теб не ти ли се случва?dimi написа:А за излетите си напълно прав имало случей когато съм се прибирал с две риби но удовлетворен.
Здравей колега!
От много излети съм се прибирал без уловена риба, но специално за пъстървата винаги съм хващал може да е била една и след това пусната,но не съм бил капо.
От много излети съм се прибирал без уловена риба, но специално за пъстървата винаги съм хващал може да е била една и след това пусната,но не съм бил капо.

-
- фен клуб-скобар
И аз винаги сам хваштал ама оня ден бех капо 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Абе пич , ти кат бракониер провокатор ли се явяваш или като обикновен бракониер ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов