Списък с най опасните храни

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Списък с най опасните храни

Мнение от snegk »

Ама той и въздуха в градовете е отровен- За бога, братя, не дишайте :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
lusienn

Мнение от lusienn »

Е как ми пристига прясна риба.Намерил съм си такава кутия от стиропор,служи за хладилна Изображение струва 11лв.Е тука я снимах,и котето хоп веднага в игратаИзображение тука и аз не разбрах как стана тоя фокус,ама не това е фокуса а рибата като храна.Изображение Тоя зарган влиза и в гриб с малка дупка на мрежатаИзображение Пазарлъка е задължителен с грипаджиите,в моя случай ми излезна 8 лв килото.Изображение 8 човека разделиха 30 лв.Е сега на мода са мидарниците,ама местните не знаят на кой са,дори новите къде им завземат риболовните познати полета Изображение Разправят че се правят с евро пари,ама ще лапа само един чорбаджия,другите я карат такаИзображение Морски човек,въобще тия къде познавам там не е чувал за тоя форум,а и нямат време за такива неща-само риболов по цял ден и нощ,докато има риба.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

E от това не вярвам да ме хване нещо..:)

Изображение
Изображение
Най добрите са тук
tct

Мнение от tct »

Нема ли да ти се напукат петичките...... :lol: Може ли да показваш на гладните Софиенци дет толкоз ги любиш таквиз неща :axe: Ша та урочасат запек ша хванеш :mrgreen:Виж ПЛюско рибата още не отворил и я омахал,котката и нея в кутията - не и се пише добро - глад голям :lol:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Първо софианете не са гладни..второ..само тези не долюбвам дет викат на хората- :селяни:..:)..
Изображение
Най добрите са тук
tct

Мнение от tct »

Пак я повдигаш тая тема - за "селяни" и ще ти кажа каво съм забелязал - таз дума се употребява все повече от приходящи хора в София :!: Куриозно е ,но факт.Даже и на мене ме казаха така - аз нямам село и съм отрасъл в центъра на София.Човекът се оказа от град на две туби бензин от София така че сам си направи извода.В БГ тази дума се използва като синоним на простотия и лошо възпитание - за съжаление и е възникнала след освобождението,като са я въвели първенютата по София,а и не само оттам - и в други градове - по произход също от селата :P Грандоманията и простотията нямат граници - не забелязваш ли нашенци излезли за две години зад граница се връщат и вече говорят с акцент - виж къв Ивропеец съм станал.Сега ако лично избиваш някакви комплекси - то си е твой проблем. :D
snegk

Мнение от snegk »

ribolovcho написа:E от това не вярвам да ме хване нещо..:)

Изображение
Ако се постараеш да почетеш малко ще разбереш, че това което е на скарата е доста по-вредно от повечето от теб изброени продукти :wink: :drinkers:
п.п. И най- вече начина на приготвяне :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

ribolovcho написа:E от това не вярвам да ме хване нещо..:)

Изображение
Пържолките са добре, ама наденичките.... кой знае какво смелено има вътре - уши, копита и пр. и пр.
Инак ние в долната провинция ходим да си купуваме рибка от пазара в Одрин, който ни е на "две крачки път" и си печем в несвяст :lol: :lol:
Не че не си и ловим, ама те боклуци дето ги ловим си ги пускаме, щото друго си е морската риба :D
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
tct

Мнение от tct »

Бе ако са домашни наденичките ни копита,ни рогИ има,той Рибалофча може на луд да са прави,ма си гледа душицата. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”