пикаете ли в мивката?:)))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павле,еи тая последната е доста опасна.Ако се излъже човек да я приближи,направо после задължително ще се наложи да пикае клекнал :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: и никога няма да разбере колко е удобно да пикае във мивката :shock: :shock: :shock:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тая последната..верно е зловеща :twisted: но понякога не знаеш откьде ще дойде дявола..аз сега се сетих следното и вьпреки ,че не е за пикаене в мивка,донякьде е свьрзано с насьщните нужди,а именно:
преди 7,8 години ходехме в крьчмата на един познат.една вечер имаше там неква компания,празнуваха нещо си...по едно време почнаха да пристигат полиции и пожарни,а то кво станало:една пичка от компанията отишла да пикае ли,сере ли(не се разбра :lol: ) и докато го прави,взел та и паднал тел в кенефа,а той от тия-клекалата ЧУГУНЕНИТЕ :lol: вземе пичката,да брькне да си го тьрси и и се заклещи рьката,както си е тьй-сьс свалените гащи :lol: :lol: :lol: оттам-поседела,поседела от срам и накрая не издьржала и опищела орталька-приятеля и в чудо се видел,а м/увременно некьв шегаджия(не казвам кой :lol: ) звьннал на пожарната,та дойдоха хората и ситуация-следната;ВЛИЗА ПЬРВИ ПОЖАРНИКАР В КЕНЕФА И излиза хванат за главата,влиза втори-сьщото,трети-сьщото....накрая разбиха с канго кенефната плоча и както си и е на рьката(а тя м/увременно отекла и нема вадене) я отведоха в неква работилница -плакал сьм от смях на чуждото нещастие,особенно когато излизаха и един пожарникар дьржеше рьката с кенефа,че тежьк..да пием за пожарникарите-тия хора не е истина с кви глупости св разправят всеки ден :drinkers: :drinkers: :drinkers: сьщото това и вьв вестник нощен труд го писаха :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

ей сега,току що пиках в мивката и ми направи лошо впечатление,че нещо е позапушена :cry: ееей,не се научиха да си поддьржат мивките :lol:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Кат бях на 2,единственото,което си спомням е,че баба ми тайно ме вдигаше до мивката,когато имах нужда и аз се изпикавах вътре,баща ми доста често ме хващаше и... :lol: :lol: :lol: От тогава не съм го правил,сега съм на 14!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

А бе Камба на твоите години спокойно можеш да си пикаеш в мивката!!!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

аз сьм на 35 и още се уча на някои работи-сега се сещам,че на 14 ВСИЧКО знаех :lol: :lol: после,от 16 натам и след пьрвата девойка почнах да изпростявам и да се уча :lol: :lol: :lol: некьде,преди 2 години ми хрумна,че всьщност в умствено развитие останах на 12.....та затова сьм се заблудул :lol: :lol: та оттогава ми остана мивката :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Е нема лошо.............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Няма,нямааааааааа!!!Ще се задуша от смах с тебе бе човек :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
5кила,ти направо си спешен случай бе човек :wink: Като се прибера,колкото и да съм бясен на простотията българска из Пловдив,щом прочета бисерите които ръсиш,започвам да се смея със сълзи.И да си призная,ти си заразно зло :twisted: :twisted: :twisted: Взех по-често да пикая в мивката :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:Добре че са я мерили по моя ръст,та като взех да пикая в нея не се пръскам :toimonster: :smt100 :smt100 :smt100

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

е,кроки,радвам се,че предизвиквам тук таме по некоя усмивка :lol: то това си ми е целта-аз докато ги пиша тия работи сьщо се хиля сам..в тоя контекст се сетих как на един купон в нас братчеда се напи и ме прееба по следния начин-хвана х аз една девойка,отидохме в кухнята лееека шпакла полвин час( :wink: ) и тя каза,че без презервзтив не става..ее,добре-отидох аз в другата стая да взема капута,взех го,ама на врьщане,в коридора се видехме с Колето(сьщия от подписа ми)..седнахме значи,поговорихме си за живота час,два и изведньж с изумление видех кво дьржа в рьката си :shock: еее,казах-сори кольо ама аз сега ебь..и побегнах кьм кухнята,ама ниц-отвьтре братчеда ми вика-бе ти няма ли да се РАЗКАРАШ :lol: :lol: после заспа в кенефа сьс свалени гащи,повьрнал в мивкатата разбивах вратата,че се притесних...всичкото това ми напомня вица за некьв дето се прибрал дома и гледа-друг ебе жена му!!!!посегнал той да го хване да го бие,ама бездда иска го хванал за хуя,а той,нали мазен и се изпльзнал..брькнал под леглото,извадил пушка и стрелял,ама не улучил..и тогава седнал си човека на леглото,жената пищи и ругае,а той си мисли:е,кво саа?не стига,че еба жена ми,ами и му обьрсах хуя,та и като ВОЙВОДА го изпратих с почести :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ееее,войводския виц е стар,а за стари вицове по пет лева се плаща :lol: :lol: :lol: Майна,ще си призная че те дебна и гледам да не си измислил пак някой бисер :wink: :lol: :wink: :lol:

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Пикали сме, пикаем и ако трябва пак ще пикаем :lol: :lol: :lol:
В събота бях на зор, че се сетих за тая тема от форума.
И ей ма на - пикаещ в мифката. Кво да правиш - зор :wink:
Да ни е жив и здрав 5 Кила - все такива свежи идеи да дава и интересни теми да пуща! :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ДАНО САМО ДА НЕ НИ ХВАНАТ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ЗА РЕЗИЛ. :smt096

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Krokibg написа:ДАНО САМО ДА НЕ НИ ХВАНАТ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ЗА РЕЗИЛ. :smt096
:lol: Имах един приятел - Мър му беше прякора - майка му го гепила, че се облекчава по този начин - голям кофтейшън, разпрая-ми стана - бай Димо!! :oops: :oops: - ама кво да правиш - тя га дойде - неволята! :lol:
Де изчезна тоя пич - от 92 ра не съм го виждал - повечето ми приятели в чужбина - ДА ЕБА ТАЗ ДЪРЖАВА ТЪПА! :evil: :evil: :evil:
Та стоим си ние с Мър в "Актьора" или "Театъра" в Смолян /около 10 А.М. часа/ - чакаме 2 приятелки да доходят и му викаме на сервитьора
" - Донеси 1 златна котва и десетина бира"
" - Кво - вика оня - ще правите бе момчета?" -Кво ще праим бре- ше пиеме ХА ХА ХА ХА.
Тогава ми разказа случката - то смях беше.
Ей от тогава минали 14 години - Хмммм :cry:
:lol: :lol:
Under Jolly Roger!
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

А, ей ся пак се изпиках в една мифка :lol:
В една нова адм. сграда - дет се преместих наскоро :lol:
Ей тей за кеф! :lol: :lol: :lol:
Under Jolly Roger!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Верно си минават годините като вятър :x Кога бах на двайсетина годинки ейййййй :oops:
Хващам веднъж едно гадже :wink:
След заведението кво ша правим :?: :?: :?: отивам аз във неината квартира,да карам влака/демек вие си знаете/ :smt058
Ама се бяхме одрязали така сериозно,и във тях пихме още,та непомня какво сме правили и кога сме си легнали :oops:
Събуждам се аз сутринта,сядам на леглото и си паля цигара :)
Това гадже/даже не и помня името/ става,и се хили кат луда :lol: не само се хили,ами вика и другите от хола да доидат :twisted: Гледа ме и се хили кат пача :evil:
Дойдоха другите,гледат ме хората и те се смеят като луди :lol:
Абе викам си,данесъм и обул попогрешка нейните бекини,гледам с мойте слипове съм си :smt017 мисля,оглеждам се от пред,гледам отзад - нищо ми няма,и като нищо не виждам а пък те горките всички изпоприпадали от смях,взех да ги псувам и за малко да ги набия :shock:
Да ама тогава единия ми приятел ми вика.....Абе ти видял ли си се в огледалото,на какво приличаш ??? :roll: Отивам аз,поглеждам огледалото и виждам един стои срещу мен и се пули,целия омазан в кръв-абе,изобщо не се познах :oops: :oops: :oops:
Та,легнали сме,барал съм,бъркал съм,карал съм влака,но то момичето понякое време взел та и дошъл м...... и явно съм се чесал ли,мазал ли,направо бех като малко тигърче след закуска :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: Още се смея,като се сетя за тази простотия,но какво да се прави,млади буини години,като се напиехме,само простотий правехме. :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :cry:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”