Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

!!!
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- krokibg
- учете се от него
Локалчо,мойте уважения към написаното от тебе,но Стела на вън в различни държави е от 500 до 800 лв
Я вземи обясни сега на хората как аджеба се формира тук в шибаната България цената от 1700 до1850
Приятелю,калкулатора на вносители и продавачи е направо запецнал,когато си правят цените.Каква е пазарната ниша в България за рибарски такъми си го знаем,само несме разбрали как се формират цените и не само на рибарските такъми

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Аз ти приех доводите и защото пазара е свободен всеки може да си слага каквато цена си иска.Спора не е за това а е за големите надценки които си слагат вносители и магазини. Стелата е 1200 на този сайт дето си го дал,но я погледни във магазините как са цените.Във вашия може и да са ниски,незнам но за другите защо си залагаш думата
Викам да преключваме със тази тема,просто само ще се дръгнем един друг и това е.Аз като куповач си имам виждане и то е че надценките са големи.Вдигат се право пропорционално на търсенето.Сега се знае кое върви и кое не и всеки си слага цени каквито му паднат.Няма два магазина със еднакви цени,това е истината,а ги звимат от почти едно и също място.Хайде със здраве,че отивам на Ивайловград след малко и ви оставям да се дръгнете.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Абе кво направихте вие бе
Абе кво направихте вие бе,осъзнавате ли че е...хте мамата на световната икономика и разпределението на пазарните цени.Веропата си е европа тука у българия е ургулишка работа юруш на маслините пук се ще се намери будала да даде илядо и петстотин лева за макара била тя и шимано .И кво като е шимано да не е вечна които мисли така да я купи и да ми я даде у рацете па да видим кон боб яде ли За 1500 лева ще си закупите 10 супер макари или 20 хубави или 40 абе бива си я и около 100 т.н. еднодневки които в поче4ето случаи изкарват поне година в наи лошия случай 6 месеца а напраи си сметка ся дали си струва да дадеш илядо пари и нагоре за таа джаджа верно шимано ама даи кат е шимано и да си одрежа главата за нея . Ся друг е вапроса че има хора които тая цифра не ги притеснява защото това са им дневните пари има хора които с едно лишаване от някоя екстра за 1 месец си ги набавят има и такива които требе да пестът от няколко месеца до година а има и сиромаси които никога няма да пипнат това чудо на техниката щтото си немат парици орицата .Такъв е случая с Али Мехмед от Ямболската циганска махала ,той дори не знае кво е шимано и кво произвежда това ходи за риба с един камъш ама пука щуките и шараните на циганския гиол /пак у Ямбол/ Та изкам да кажа като не ти отърва не копуваш друг е вапроса че у майка българия сичко е точно обратнопропорционално на световните тенденции и формиране на ценови листи и секви такива икономически истории тва е положението
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
- Павел Иванов
Локале , с много стръв се хвърляш върху неща къде си мислиш че са ти ясни ама след време кат прочетеш що си писал да съ нечустваш гузен
Тъй , ае и аз да се уключа у унуй ти мнение къде задаваш въпроси
Начи примерно ( давам си се мене щот съм си най-близо
) до сега каквот съм си поръчал от разните му сайтове то именно туй са ми пращали в кашончето
По тая логика с плащането сал на домейна - ми кат е нищо и никфа работа за никфи пари земи та земи си отвори един онлайн магазин и зарини БГ населението с убавини на добри цени а не се мъчи в таз Краставица
Локале , бате , Стелла - http://www.orozov.com/reels_in.php?id=2 ... de=1&tip=1
С риск да си помислиш че те яда а честно да ти кажа не е тъй , карай малце по-полечка особенно кога се впущаш у води къде сал си мислиш че са ти до колене
Начи у Англия мое да продават и милиони Шимана ама туй у никъф случай не е оправдание за туй което става ( или поне ставаше щот вятъра на промяната май повя
) у наща родина ! Ся разправай ми уекинко на ушето кфо се плаща и за чии се слага еди ква си надценка ! Начи колкот и да е развит пазара некъде си то не значи че тука се взима много по-скъпо ( думаме за търговците
) най-малкото че при сключен договор за дистрибуция и покупки на едро си има съответната отстъпка
Оттам верно секи си определя каква надценка да сложи на нещо си ама проблема е че на некой неща се усират некой ора
Баси ако ти недава завода производител никва отстъпка си поръчваш кат вносител примерно от Кабелас от еди колко си неща по еди колко си и ората ти го доставят със съответната им печелба със съответната ти отстъпка и па иде на делавера
Ма се чуда що ли не се поръчва от Кабелата а от съответният производител ?!? Не може навсякъде надценка от 150 - 200% да е ненормална а за БГ да е нормална
Струва ми се че туй се опитват да ти кажат ората ама ти си знайш своето
Тва ш се повторя - басиму и загубата при 200% надценка ако и да са малко потребителите на нещо ! Ми то може баш заради това да са малко
Приемам факта че не всичко е за всеки джоб но също така приемам и другият факт че примерно ми излиза доста по-евтино да си взема чистак бърсак Дайва или Шимано отвънка с допълнително заплащане на доставка , такси по парични преводи и пр.
Та май и туй има голямо значение в случая ?!? Стааа дума за това кат имаш възможност да си купиш определено нещо от де ще предпочетеш да си го купиш и колко ще ти излезе туй нещо
Тука с Мерцедеса май бат Милен мъ е изпреварл
Ми то тая тема май е за продукт заработил името си
ПС : Ми направо им я покажи
То тогива ще им стане от ясно по-ясно че доста народ са започнали да си пазаруват отвън същото нещо на доста по-ниски цени и за туй и тука цените са почнали да понамаляват
Ко да прайш , пазарна икономика
Локалчо пак повтарям - Не искам да те обиждам или заяждам с теб ! Ако нещо от по-горните ми списувания те е засегнало - ИЗВИНЯВАЙ !!! Просто , давай го малце по полека у некой неща

Тъй , ае и аз да се уключа у унуй ти мнение къде задаваш въпроси

Начи примерно ( давам си се мене щот съм си най-близо

По тая логика с плащането сал на домейна - ми кат е нищо и никфа работа за никфи пари земи та земи си отвори един онлайн магазин и зарини БГ населението с убавини на добри цени а не се мъчи в таз Краставица

Локале , бате , Стелла - http://www.orozov.com/reels_in.php?id=2 ... de=1&tip=1

С риск да си помислиш че те яда а честно да ти кажа не е тъй , карай малце по-полечка особенно кога се впущаш у води къде сал си мислиш че са ти до колене

Тва ш се повторя - басиму и загубата при 200% надценка ако и да са малко потребителите на нещо ! Ми то може баш заради това да са малко

Приемам факта че не всичко е за всеки джоб но също така приемам и другият факт че примерно ми излиза доста по-евтино да си взема чистак бърсак Дайва или Шимано отвънка с допълнително заплащане на доставка , такси по парични преводи и пр.

Тука с Мерцедеса май бат Милен мъ е изпреварл

Ми то тая тема май е за продукт заработил името си

ПС : Ми направо им я покажи

Локалчо пак повтарям - Не искам да те обиждам или заяждам с теб ! Ако нещо от по-горните ми списувания те е засегнало - ИЗВИНЯВАЙ !!! Просто , давай го малце по полека у некой неща

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- man1966
- ще става разбирач
Eee големи писания големо чудо...за тез ментета...
Реших да си зема и аз едно Шимано от Пловдивското изложение и почнах да ги ръчкам моделите един по един.Ама то не бяха луфтове баце... еба ти и Шиманото.Пробвах поне 7 модела-нъцки- сичките имат луфт в дръжките кат че ли е ловено с тех поне 3 години.Тръгнах от по ефтините модели и стигнах до 240 кинта мисля че беше-се тая..
Отказах се от прехвалените ягоди и си останах без нова макара.
Айде и на вас весели празници и да надърпате много риби преди забраната..
Реших да си зема и аз едно Шимано от Пловдивското изложение и почнах да ги ръчкам моделите един по един.Ама то не бяха луфтове баце... еба ти и Шиманото.Пробвах поне 7 модела-нъцки- сичките имат луфт в дръжките кат че ли е ловено с тех поне 3 години.Тръгнах от по ефтините модели и стигнах до 240 кинта мисля че беше-се тая..
Отказах се от прехвалените ягоди и си останах без нова макара.

Айде и на вас весели празници и да надърпате много риби преди забраната..

Я елате рибенца при батко...
- Павел Иванов
Бат Милене , земи та си угоди с една такава http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... &noImage=0 па разправяй после кое е най-доброто кат марка
Никакъв проблем с това дал за "гьола" ил за морето ще я ползваш . Имам я и съпоставена с Шимана от нейният клас е уекинко по-напред
Пък и от некой аукцион би дошла на добри парета
В БГ няма много отзиви за Дайва щот са по-малко разпространени от Шимано ! Според мен двете фирми ( Дайва и Шимано ) са световните лидери в производството на макарета !
man1966 , не веднъж съм списувал че в ценовият диапазон 200 - 250лв. на нашият пазар има много по-сполучливи модели от ниският сегмент на Шимано или Дайва ! В този ценови диапазон ти си взимаш името на марката без претенции за особенно качество ! Виж ако се насочиш малко по-нагоре
Айде и от мене ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ !!!

man1966 , не веднъж съм списувал че в ценовият диапазон 200 - 250лв. на нашият пазар има много по-сполучливи модели от ниският сегмент на Шимано или Дайва ! В този ценови диапазон ти си взимаш името на марката без претенции за особенно качество ! Виж ако се насочиш малко по-нагоре

Айде и от мене ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ !!!
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Павка виж гобализацията докъде води
Весели Великденски празници и на теб и домочадието.
П.С. За избора на не скъпо шимано - е това е работен кон.С доставката няма да надскочи 90$.

Весели Великденски празници и на теб и домочадието.
П.С. За избора на не скъпо шимано - е това е работен кон.С доставката няма да надскочи 90$.