Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

!!!
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Предполагам че batmilen е проверил за по-малките модели ТУКА ама сигур е решил да троли за бяла акула та му требва нещо по-сериозно 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Бат Милене , що се занимааш с глюпости ?!? При положение че мож си поръча отвън то предполагам че можеш си уреди и една регистрацийка в Ибея ?!? Начи оттам натам примерно те на това или това след час и нещо им свършва тъга и не ми се вярва да надхвърлят 50 - 60 паунда и кат сложиш 8 паунда за доставка си имаш макаре с класи нат гореупоменатите от тебе
Ако случайно пропустиш то спокойно мож игра за туй ! Със сигурност което и да е от трите ще ти се върже до 200лв. и както казах ще е няколко класи над упоменатите от теб Шимана а и тримата продавачи шиптват за насекъде ( последният за почти насекъде ама па щи свърши работа ! ) като пре-спокойно можеш си ги спазари да обявят че стоката струва примерно 50$ внаместо истинската и цена и оттам натам да не плащаш мито и ДДС !

Павел Иванов
Павел Иванов
- Павел Иванов
Ето че и двете паднаха ! Едното за 49 а другото за 45 паунда ! Кат прибавиш и 7.99 за доставка и по къфто и трънски курс да ги сметаш то за 150- 160лв. вече би имал макаре в пъти превъзхождащо Exage а па за Alivio извъобще дума не мож и дума да става 

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Да се намеся и аз че тоя спор ми е болна тема
Цените в България са страшно надути, бил съм по изложения в Западна Европа и Турция, цените нямат нищо общо с нашите
Как може една лодка Ямаха в Холандия да струва малко над 1000лв а тук да струва 3000лв.
Как големите блесни Мепс (номера 4-5), струват малко под 2 евро, а тук са по 6-7 лв и повече
Да не говорим, че има производители ,чиято стока не стига въобще до България, по простата причина че цените са неудобни.
Имам познати собственици на магазини и сме го коментирали това нещо, та надценката е минимум 100%, после вече се правят отстъпки на клиенти, на познати и т.н.

Цените в България са страшно надути, бил съм по изложения в Западна Европа и Турция, цените нямат нищо общо с нашите

Как може една лодка Ямаха в Холандия да струва малко над 1000лв а тук да струва 3000лв.
Как големите блесни Мепс (номера 4-5), струват малко под 2 евро, а тук са по 6-7 лв и повече

Да не говорим, че има производители ,чиято стока не стига въобще до България, по простата причина че цените са неудобни.
Имам познати собственици на магазини и сме го коментирали това нещо, та надценката е минимум 100%, после вече се правят отстъпки на клиенти, на познати и т.н.