Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Платено в Ловешко
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Платено в Ловешко
На Александрово доволно се лови,кустур,таран,щука.....но рибата е болна,от кустура извадих тения и го хвърлих съответно. Този където събира вход най-видно си пуска мрежи и грам не се притеснява от никой.....жалко и за този язовир.....
- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
като знае човек на кого да си плаща от кво да се притеснява
колеги дайте някво инфо за рЯката 

- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
преди седмица на Гаста капо на бял само дребни уклеи на рибе нищо
навсякаде е така риби има ама неискат да се хранят.....
Колеги някой ходил ли е тази година на Душево или Крамолин ???
На Душево са хващали по някое шаранче и амурче, също и таранките са вървели....това е от миналата седмица.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Колега vancho111 условията като миналата година ли са.Дали може да се нощува с палатка на Душево???

Не съм питал за нощуване, но момчето, което събираше таксата каза,че няма промяна в условията.... За палатка до колкото знам няма проблем, миналата година често имаше нощуващи хора там. Виждал съм и с каравани.
-
- новобранец
другата седмица ако е хубаво времето ще ходя на душево и ще кажа :
за крамолин смао лоши работи чувам от миналата година и не съм ходил,макар че много ми харесваше там ако изключим пътя но има и път през селото който е малко по добър,и мен ме интересува какво става с крапец плаща ли се още там и изобщо риба остана ли

- pe6o_bonev
- научил се да хвърля
на Крапец не може да се лови вече точат го яко ръкавите ги няма изсипали са един самосвал някви смески под беседката че да събирала рибата към стената където я чакат 5 чувала мрежи скоро ще е като Александрово
Колеги за язовирче до Градница и Дамяново нещо да знаете?
Казаха ми, че имало някакъв нов гьол към Дренов! От Александрово към Дренов?? Някой има ли инфо??
gogox1 написа:Казаха ми, че имало някакъв нов гьол към Дренов! От Александрово към Дренов?? Някой има ли инфо??
Това е,така наречения язовир до травопоста!Вижда се от пътя!Частен е почистен но още не пускат на него!