Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Наказателен вот?!
Модератор: dantho.mihov
Re: Наказателен вот?!
Кратко ,точно и ясно - още не са минали тия
А тези 350 хил. намерени "невалидни" бюлетини, са точно онези 9% разлика, дадени от Мира Радева!?
Еййййй, как всичко си е било измислено предварително, ама нейсе ..... прокурор
Еййййй, как всичко си е било измислено предварително, ама нейсе ..... прокурор

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Я да те видя - кого подкрепих или пропагандирах,че нещо не вдявам???gamon написа:Нямах намерение да се намесвам, защото в крайна сметка тук всеки може свободно да си каже мнението. Когато обаче един модератор /визирам Sapuna/ прави или подражава на откровенна политическа агитация ми дойде в малко повече.
Или правдата боде нечии очи?Човърка нечий джигер?
Да!Не съм .ербер!Никога няма да бъда!Обаче какъв съм ... ти,приятелю няма как да знаеш!!!
Не ме интересува за кого ще гласуваш. Никога не съм се интересувал за кого гласуват приятелите ми с които ходя за риба и си пия бирата, та камо ли да ме интересуват твоите политически предпочитания. Но плюенето срещу когото и да е било в такъв момент и призоваването да не се гласува за него си чиста проба политическа агитация и ти го знаеш добре. Бъди жив и здрав и гласувай непременно!sapuna написа:Я да те видя - кого подкрепих или пропагандирах,че нещо не вдявам???gamon написа:Нямах намерение да се намесвам, защото в крайна сметка тук всеки може свободно да си каже мнението. Когато обаче един модератор /визирам Sapuna/ прави или подражава на откровенна политическа агитация ми дойде в малко повече.
Или правдата боде нечии очи?Човърка нечий джигер?
Да!Не съм .ербер!Никога няма да бъда!Обаче какъв съм ... ти,приятелю няма как да знаеш!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Да бе, да му се не види!Teo 62 написа:Всичко е измама,никой не предложи ни един лев да ни купи гласовете,па още от сутринта намекнахме - не можахме да станем съучастници в престъпление /забавление / и да имаме ДМС .GODzillata написа: То не става само да хакнеш някви бюлетини в чувала!

Къде са тия купувачи, що никой не ме чака пред урната с една 100-чка евро?

Дали да не дам наказателен вот, като на всички номера в бюлетината най-прилежно със син химикал отбележа не хиксче, ами по едно такова:

...или казано с думи прости:
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube-nocookie.com/v/nbmdX ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube-nocookie.com/v/nbmdX ... 3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Е така става с такива теми ........ 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
sapuna написа:...ама становището по скандала ич Павле!
МммДам , оказа се че становището ми е псулютно правилно . Баси , съвсем нормално е да се събере две и две та да се окаже такова , ама понякога му се иска на човек да не се получава баш тъй , ама реалност . Та какво се оказва ? Пчеличката Мая мАнолова , съвсем случайно се досетила че винаги преди вот , в печатницата остават бюлетини . Що да не го припише и това като опит за фалшификация на изборите на гърба на Боко ? Нали суверена и е поставил като първа задача на партията омаскаряване на Герб , па после каквото и да било ? Баси ! Предположих го , надявах се да съм сбъркал , ама си е баш тъй . Нема такива нещастници като обновеното бсп , то и поговорка си има че "вълкът козината си мени бкп , бсп , кб , но нрава не" !!! Мани друго ами гея се чувства победител и иска правителство да прави

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Направо да не повярваш , ама съм псулютно съгласен с тебПавел Иванов написа:sapuna написа:...ама становището по скандала ич Павле!
МммДам , оказа се че становището ми е псулютно правилно . Баси , съвсем нормално е да се събере две и две та да се окаже такова , ама понякога му се иска на човек да не се получава баш тъй , ама реалност . Та какво се оказва ? Пчеличката Мая мАнолова , съвсем случайно се досетила че винаги преди вот , в печатницата остават бюлетини . Що да не го припише и това като опит за фалшификация на изборите на гърба на Боко ? Нали суверена и е поставил като първа задача на партията омаскаряване на Герб , па после каквото и да било ? Баси ! Предположих го , надявах се да съм сбъркал , ама си е баш тъй . Нема такива нещастници като обновеното бсп , то и поговорка си има че "вълкът козината си мени бкп , бсп , кб , но нрава не" !!! Мани друго ами гея се чувства победител и иска правителство да прави![]()
![]()
На него и партията му човек да се изплюе не си струва , пък камо ли да гласува за тях
Съчувствам на всички гласували за кб и гея , просто не виждам какво друго мога да направя в случаят

Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
Хем му е се тая кой ще го е...е ,хем после го боляло.....
Не можаха да разберат, че един не подаден глас е в полза на тези, които купуват гласове и колкото по-ниска е избирателната активност толкова по-евтини им излизат купените гласове. Аз друго не мога да разбера. КАК за 24 години не се свършиха "Червените бабички" бре?teca написа:Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
....имат внуУуУуци
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
Аз съм от тези,които не гласуват.Не,защото не ми пука кой ще ме е...е,а защото не мисля,че който и да е от кандидатите заслужава да му гласувам доверие давайки му гласа си.teca написа:Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
А от твоя пост става ясно,че ти,като си гласувал,си си избрал кой да те е...е.Мога само да ти пожелая приятен секс с твоя избранник.
Демократичното право на гласуване включва също и правото да си го спестя.

- diavolo666
- вече хвърля и на тежко
За съжаление,гласувал или не-все ще сме от еб_ната страна!Никой политик не влиза в парламента с идеята да направи нещо за България,а за да оправи дереджето си и това на поколение-две след него...Да са живи и здрави,айде..
ЕДИН СВЯТ,ЕДИН ГРАД-СТАРА ЗАГОРА,ЕДИН ОТБОР -"БЕРОЕ" ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!!!
...но пък имам право даплача,а ти не.Вуйчо-Ваньо написа:Аз съм от тези,които не гласуват.Не,защото не ми пука кой ще ме е...е,а защото не мисля,че който и да е от кандидатите заслужава да му гласувам доверие давайки му гласа си.teca написа:Немога да разбера тези дето не гласуват какво има да реват като вдовици за х..й.Щом не гласуваш значи си ок.
А от твоя пост става ясно,че ти,като си гласувал,си си избрал кой да те е...е.Мога само да ти пожелая приятен секс с твоя избранник.
Демократичното право на гласуване включва също и правото да си го спестя.
- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч

Моите съболезнования тогава.

Поплачи си!