Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

сваляне на момиче
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: сваляне на момиче
krokibg написа:Абе,ташак да става,ама се пази от правописната полиция![]()
![]()
antivik написа:Бре младо, за теб препинателни знаци, там разните . , ? ! : няма ли, а главни букви, че нещо не можах да ти хвана мислата къде започва и къде свършва, а че и малко трудно се чете. То мацка, жена за разлика от рибата се лови с приказване, а ако и приказваш така, както и пишеш.....
, па и пращаш други да ти вършат работата.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- nicko67
- вече хвърля и на тежко
В тази връзка с приказването на жените да споделя и аз една забавна случка преди доста има няма 20 години.Отиваме на лагер в Поморие на курс за млад спасител и там след няколко дена учителите направили с друг лагер шефство и една вечер се събираме с тях на веселба.Един от нашите блестящт с недотам умствен потенциал привика физкултурника който беше мой комшия и много отворен пич и го пита как да подходи към някаква мацка от Сливенския лагер че му затреперал змея в гащите като я видял.Даскала нали е наш човек му дава съответните напътствия и оня отпраши с пълна пара към групичката девойчета дето беше избраницата му.Действието се пренася на следващия ден в който се бяхме събрали момчета с физкултурника и въпросния екземпляр на пейките в двора.Започнахме да го бъзикаме дали му се е отворил парашута и действал ли е според напътсвията на учителя му по свалки.В тоя момент даскала започва да се смее и вика:
"Пламка всичко беше добре ,за луната , за звездите ,за морето и разходката дето и предложи под открито небе, ама биваше ли като те попита момата къде ви се намира лагера да и отговаряш -ей тука на един уй място"
Изпопадахме от смях.Бъзикахме го докато свърши смяната.
"Пламка всичко беше добре ,за луната , за звездите ,за морето и разходката дето и предложи под открито небе, ама биваше ли като те попита момата къде ви се намира лагера да и отговаряш -ей тука на един уй място"
Изпопадахме от смях.Бъзикахме го докато свърши смяната.

Последно промяна от nicko67 на Вто Авг 20, 2013 2:21 pm, променено общо 1 път.
след като имаш координати в интернет къв проблема.че аз по нета наи много съм си намирал.така или иначе трябва да зпочнеш от някаде -пиши и,запознаите се и така....
Вече писах дано да тръгнат нещата в положителна посока.
ВЕЧЕ и ЗНАЦИ СЛАГАМ

ВЕЧЕ и ЗНАЦИ СЛАГАМ

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Чш, абе я за по-сигурно и дай фейса да и пишем ние от твое име и ти е в кърпа вързана!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На 14, ако "свалиш" 16 годишна... Значи тя те е свалила тебе - няма друг вариант... Момичетата си падат по батковци, не по дечковци...
Абе,дечко сички сме минали по твоя път,ако имаш време и възможности давай,но шансовете не са ти големи.Аз на твоята възраст харесах до болка кака с 4 години по-голяма,след20 год. я срещнах вече разведена и с любовник пиянде,нямаше нищо общо с това което беше,но беше с перфектна фигура.Наблизо работех и си преразказвахме спомените в обедната почивка.Така от приказка на приказка я опънах след месец и заживяхме заедно на шега,НО...започнаха да се виждат кусурииии,та още малко докато връзката се прецака.Та външното не е като вътрешното,но каката е да те отрака,влюбването не пита и като торнадо те помита,момата също може да те дозабие...та бъди малко реалист и освен кукленския вид търси човека дето те разбира.Аз допълних бройката за пред св. Петър но дотам,моми многоо,но хормона не спи-там е бедата.
Пичове евала за отговорите. На сериозно я приемате темата
част от вас, само да спомен че това са хубави неща само да не си много влюбчив щото драми големи. И съвет от мен "на вълка врата му е дебел щото си върши работата сам" подхождаи със повече кураж, инче много несериозно изглеждаш във нейните очи. За възрастта винаги можеш да послъгваш. 

(Мнение на американски морски пехотинец, който инструктира български изборни наблюдатели в Босна!)...Не се навеждай,за да вдигнеш каквото и да било, освен ако не е току-що паднало от твоя собствен джоб !
до последния: Може, ама не е така. Иначе аз ще продължа да пробвам пък каквото стане.

- Vid
- кандидат преподавател
Какво е жената? Мечта за всеки мъж, докато в един момент не стане негов кошмар... Тя е като куче, което се възпитава от първия ден, което ако го оставиш "да си яде лайната", ще го прави цял живот.... Това го запомни от мен.
Не слушай никого, прави го по своя начин. При нашите начини от преди има-няма 20-сет години жените бяха принцеси, а ние принцове... Имаше дълго ухажване, броене на звезди под нощното небе и целувки, които водеха до обилно подмокряне между краката и за двата пола без реален ефект, т.е. после си биехме чикии на сухо и така.... Сега вече има- ще се чукаш ли с мен тази вечер или не? И в допълнение- Каква кола караш? Колко пари имаш, т.е. ти дават родителите? На къФ пич се правиш- може да си слабоумен, но е важно да имаш някой друг мускул направен във фитнеса.... и задължително някоя татуировка. По мое време татуировки си правеха само циганите и пандизчиите, но сега това е задължително за да бъдеш "фешън"....
Успех......... и не забравяй първото, когато вече е твоя....

Не слушай никого, прави го по своя начин. При нашите начини от преди има-няма 20-сет години жените бяха принцеси, а ние принцове... Имаше дълго ухажване, броене на звезди под нощното небе и целувки, които водеха до обилно подмокряне между краката и за двата пола без реален ефект, т.е. после си биехме чикии на сухо и така.... Сега вече има- ще се чукаш ли с мен тази вечер или не? И в допълнение- Каква кола караш? Колко пари имаш, т.е. ти дават родителите? На къФ пич се правиш- може да си слабоумен, но е важно да имаш някой друг мускул направен във фитнеса.... и задължително някоя татуировка. По мое време татуировки си правеха само циганите и пандизчиите, но сега това е задължително за да бъдеш "фешън"....
Успех......... и не забравяй първото, когато вече е твоя....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
А бе ,я марш в РАЗНИ!
В много тежка материя се навлязъл.Не се занимавай с глупости,продължавай да търсиш друга риба
Туй е като риболова - кат не даде на едно място пробваш другаде.Кифлата я сърби повече от тебе,ма още не и стиска.Пък и бъди сигурен,че явно вече е набелязала къде ша хвърля хайвер,та в случая .......
Общо взето позната ситуация - очи пълни,ръце празни.С времето ша придобиеш рутина - първия път се дърпат и ако на втория не стане бягай далече.Всъщност това долу е добро начало за тебе .........

- Don4o_62
- учете се от него
абе нека и аз да кажа нещо,нищо че тоя дето пита, си прави таша...к да минава времето
,та една жена до 3 - та среща не я ли опъне...ш, я смятай отпътувала 
това беше по наше време
,сега за 3 - я час говорим 

това беше по наше време

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Мене ме радва повече този за момата англичанка.GODzillata написа:Трябвало е да постъпиш като във вица
Класическа история......Наш гларус си харесал мома британка,ноооооо не знаел език а и бил доста свенлив.
Друг морски доказал се вълк му казал.
Много обичат плодове,купи и някакъв плод и така ще се запознаете.
Речено сторено нашето момче взело една кошница с череши и се изтупал пред хотелсkата и стая.
Поел дълбоко въздух и........Почукал.
Тя отворила вратата погледнала го после погледнала черешите и възхитена ахнала.
-For me?
Нашия видимо смутен и разочарован я погледнал и казал.
Кви фурми ма?Череши са това да ти е@а мамата тъпа

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Така си и знаех, че ще протече диспута...бъзици, лафове, анекдоти, вицове, ЗАБЕЛЕЖКИ ...