Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо от Жребеца !
Модератор: Paublo_Eskobar
- ceno cenov
- разбира нещата
-
- новобранец
искам да изясня няколко въпроса:
1-няма спор че всеки решава сам за себе си да ли да задържи рибата ии да я пусне, но въпроса е да имаш елемнтарно отношение към водните обитатели и природата!
2- ако бяхте пуснали тази риба утре пак щяхте да я хванете и да изживеете емоциите отново!!!
3- прочетох препирни на тема кой повече лови и кой по голям майстор абееееее хора каква е общото това и изкормените риби наредени в леген
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАД ДУМИТЕ МИ А НЕ ИЗПАДАЙТЕ В СПОРОВЕ КОЙ Е ПО ПО НАЙ!!!!!
1-няма спор че всеки решава сам за себе си да ли да задържи рибата ии да я пусне, но въпроса е да имаш елемнтарно отношение към водните обитатели и природата!
2- ако бяхте пуснали тази риба утре пак щяхте да я хванете и да изживеете емоциите отново!!!
3- прочетох препирни на тема кой повече лови и кой по голям майстор абееееее хора каква е общото това и изкормените риби наредени в леген

ЗАМИСЛЕТЕ СЕ НАД ДУМИТЕ МИ А НЕ ИЗПАДАЙТЕ В СПОРОВЕ КОЙ Е ПО ПО НАЙ!!!!!
- asenfisherman
- ще става разбирач
Според мен дали човека ще задържи кило, две или десет си е негова работа щом си ги е хванал чесно. А колко хораа ще храни и на кайма ли ще я меля си е също негова работа. Хулете тия с мрежите и чувалите , на пръчка не всеки ден човек има такъв улов. Стига да не отиде зян всичко е ОК. Така мисля аз. ХАУ 

кога нема риба и рака е риба