Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо от Жребеца !
Модератор: Paublo_Eskobar
- ribarq
- сериозен играч
Инфо от Жребеца !
Здравейте колеги май сме нацелили момента кога да ходим на Жребчево ! защо ? Защото Братовчед мисе обади от Стара Загора след 3 дневен излет от там и резултата 3 хубави шарана и кам 8 бели риби до 4 кг ! имало много народ над 300 коли
-рибите са се раздвижили и доста хора са изкарали риба за тези дни който е бил там ! Та си викам за нас ! Тези който ще ходим в събота дали ще успеем да си намерим място до сафорумниците който ще ходят от Петък дори и по от рано
но дали след този дъжд рибата ще е активна
За рибите незнам но на 100% ние ще сме по АТРАКТИВНИТЕ от нея

Последно промяна от ribarq на Вто Юни 05, 2007 8:18 pm, променено общо 1 път.
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Инфо от Жребеца !
АТРАКТИВНИТЕribarq написа:Здравейте колеги май сме нацелили момента кога да ходим на Жребчево ! защо ? Защото Братовчед мисе обади от Стара Загора след 3 дневен излет от там и резултата 3 хубави шарана и кам 8 бели риби до 4 кг ! имало много народ над 300 коли![]()
![]()
-рибите са се раздвижили и доста хора са изкарали риба за тези дни който е бил там ! Та си викам за нас ! Тези който ще ходим в събота дали ще успеем да си намерим място до сафорумниците който ще ходят от Петък дори и по от рано
![]()
![]()
![]()
![]()
но дали след този дъжд рибата ще е активна
![]()
![]()
![]()
За рибите незнам но на 100% ние ще сме по активни от нея
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
- ribarq
- сериозен играч
взимам си 10 кила накисната царевица и 6-7 кила суха , трябва за 3 дни да стигнат и 10-15 кила гранули !sapuna1971 написа:И последно-да се запасяваме с царевица,така ли?
наидея си нямам !saksi написа:Ние (на срещата) на "тънката вода " ли ,ще бъдем.
надявам се че 500 метра влакно ще ми стигне за разпъването ?Ivak написа:От едната страна е плитки заливи, от другата е дълбочини сериозни
Виждал съм да разпъват там за шарани

П.С. ...с тая уфимка трябва да си взема и някой допинг

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

И като се имята това всичкото количество плюс оловото

Последно промяна от AL KAPONE на Сря Юни 06, 2007 4:13 pm, променено общо 1 път.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- ribarq
- сериозен играч
Евала бате като гледам как вали наистина може някой да испадне в тежка ситуация !" дай боже да не се стига до там "sapuna1971 написа:
Ачка,аз нали съм там!Споко,и един колега ще водя с мен!И техниката ми е окомплектована и готова за действие!![]()
така ако вали и петък и събота с фадромата трябва да ме мъкнат от там

-
- новобранец
- dedeff
- разбира нещата
[quote="dulbokkinen"]На Жребчево грам риба не бута, не пишете глупости, ни едра, ни дребна...[/quote
Миналата седмица се върнах от Жребеца,точно под Ямурджа и по-точно боклуците по пътя за Твърдица,но аз не подкрепям твоето мнение,че не излиза риба.Утре пак заминавам и три дена ще я мъчим,но миналата седмица я утрепахме.За тебе лъжа,за мен истина!
Миналата седмица се върнах от Жребеца,точно под Ямурджа и по-точно боклуците по пътя за Твърдица,но аз не подкрепям твоето мнение,че не излиза риба.Утре пак заминавам и три дена ще я мъчим,но миналата седмица я утрепахме.За тебе лъжа,за мен истина!