Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с мишки - апарат за мишки
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
Re: Проблем с мишки - апарат за мишки
е пък ти,от де да го намеря това 1000V,иначе,преди на работа бяхме хванали един голям плъхок ,и го намокрихме с вода и електрожена на макс-160А,не пукна,само се парализираше за момент и пищеше,а се носеха легенди ,че навремето са поваляли прасета с електроженКИРО написа:Губиш по точки в този случай.Няма ли верига,и 1000V няма ги утрепе.
Помисли,как да сложиш примамката на височина,дето могат да я достигнат.
Пак върху рабицата де.Тогава може да има ефект.

имаш предвид ,като вземе да се катери ,краката му да опират в земята ли?ако е така ,то тогава трябва да е под напрежение постоянно,а мисля че ще осетят магнитното поле.сега се замислих ,това с мрежата да е на 2 нива -тип "тостер",едното с фаза ,другото -нула.ама така ,като го перне тока ,няма ли и да гръмне бушона???КИРО написа:Помисли,как да сложиш примамката на височина,
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- lif3house
- разбира нещата
Темата става доста интересна, спокойно може да носи заглавието "101 начина да убиеш плъх"

-
- разбира нещата
кво да правиш бе колега,проблем и то голям проблем.вечерно време като отворя вратата на кокошките и ...бъкат,бъкат,паткани ,малки всякакви имаше 2 утровени ,единият беше в полуга на кокошките,после хванах един с капана,ма с яд карашик го залях с вряла вода,а и кучето уби един ,гоооооолям ,не го мерих но беше над 25 см без опашката.слагам отрова от тази в пакетчета,около 25 бр-200гр,след 2 часа няма никой.като гледам май с под 50-60 лв няма да се размина,слагам и хляб с антифриз ,дали им действаlif3house написа:Темата става доста интересна, спокойно може да носи заглавието "101 начина да убиеш плъх"![]()

та темата трябва да се казва "най-евтиния наши да убиеш популация от плъхове"

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кът го перне тока,той се свива - няма опастност за бушона.delio-haidutin написа:............сега се замислих ,това с мрежата да е на 2 нива -тип "тостер",едното с фаза ,другото -нула.ама така ,като го перне тока ,няма ли и да гръмне бушона???
Само кът го вадиш,изключи тока,да не се свиеш и ти.

При теб май по лесно ще е,да се освободиш от кокошките за известно време.
Кати махнеш и храната,плъхоците ще форат към комшиите или в полето.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
вътрешна къща е ,и сме в центъра на селото,а керпич ако ти говори нещо.като миньори са ,тунели навсякъде и доста комшии се оплакват.няма от къде една невестулка да си намеря,майка им ще разкатай,е после с малките пилета ще имам главоболия ,но тогава ще му мислим.
- КИРО
- Обратна връзка:
Кирпича е най добрата изолация - заеби фибраните.
Оня ден гледам и в моя двор се тътри един пактан,петлите шпалир му правят,
котките на банкет някъде изчезнаха - ще си търся сега 3-4 токачки.
Само зайците да не получат сърдечен удар след това.

Оня ден гледам и в моя двор се тътри един пактан,петлите шпалир му правят,
котките на банкет някъде изчезнаха - ще си търся сега 3-4 токачки.
Само зайците да не получат сърдечен удар след това.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
В "червената отрова " активно вещество е Бромадиалон , действащ с натрупване-кумулативно действие . Дозата за възрастен плъх е 40мг активно в-во на ден и трябва да се приема поне 2-3 пъти за да се получи ефект. Опасност да се "отрови " 50 кг прасе няма ,то трябва да изяде по 250-300 плъха на ден за 3 дни , което е невъзможно .delio-haidutin написа:натровен плъх ,представлява ли опасност ,при поглъщане от куче или котка?става въпрос за тези отрови ,които ги продават по аптеките ,деистващи като антикоаголанти .тази съставка ,преминала един път в кръв на мишока и е направила поразията ,остава ли действаща и след това или може да има някакво действие от остатаците в стомаха му.
- G.Petkov
Преди 3-4 години ходих в "Практикер" и купих по поръчка на мой познат устройство, което се включва в 220 V контакт и прогонвало мишки и плъхове със звук. Човекът твърдеше, че имало голям ефект, особено за мазета и гаражи. Стуваше около 60 лева за брой. Но нямам никакъв спомен за название и призводител !
-
- разбира нещата
Всяка година в Япония се регистрират около 30 случая на отравяне с иглокоремни риби. 60% завършват със смърт. Тетродоксинът е 25 пъти по-силен от отровата, използвана за лов от индианците край Амазонка - кураре, и 275 пъти по-силна от цианидните препарати.
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/175868-%D0%B4 ... D1%81.html" onclick="window.open(this.href);return false;
открих ефикасно мезе и отрова за гадините
............. ,ама такива риби от къде да вземем

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/175868-%D0%B4 ... D1%81.html" onclick="window.open(this.href);return false;
открих ефикасно мезе и отрова за гадините

Това лято си закупих тази машинка от Италия.
Мога да кажа,че няма никакъв ефект.
Мога да кажа,че няма никакъв ефект.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Миналото лято купих устройство против гризачи,което ми препоръчаха стопани на пшеничен склад.Било изпробвано и се оказало ефикасно.
Ползвам го да държи острите зъбки надалеч от лодката ми /надуваема/,като за всеки случай съм "сервирал" и малко от отровните гранули.За няколко месеца не е ядено от гранулите,което ме кара да мисля,че устройството действа.Ето го как изглежда:
Ползвам го да държи острите зъбки надалеч от лодката ми /надуваема/,като за всеки случай съм "сервирал" и малко от отровните гранули.За няколко месеца не е ядено от гранулите,което ме кара да мисля,че устройството действа.Ето го как изглежда:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.