Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проблем с мишки - апарат за мишки
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Проблем с мишки - апарат за мишки
Здравейте колеги,
Трябва ми помощ за избор на машинка за прогонване на мишки.
В нета има такива с цена от 20 до 100 лв. Тъй като всичко е Китай цената не е водеща за определяне на качестввото. Препоръчайте модел, който сте ползвали или ваш познат е ползвал за да не купувам всички възможни
В нета има такива с цена от 20 до 100 лв. Тъй като всичко е Китай цената не е водеща за определяне на качестввото. Препоръчайте модел, който сте ползвали или ваш познат е ползвал за да не купувам всички възможни

-
- разбира нещата
Re: Проблем с мишки - апарат за мишки
и на мен ми е интересен този въпрос,и до колко са ефективни тези машинки???а могат ли да се използват при наличие на други домашни обитатели в същото помещение.по телевизията рекламират някакви ,но реклама е едно ,а качество и ефективност е друго
.то ако струва 100-на лв.,за толкова пари доста отрова може да се купи,но пак упираме до ефективността ,да не се окаже ,че вместо да ги тровим ,ги угояваме
.
хаъде които има опит да споделя

хаъде които има опит да споделя

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Земи си котка колега!
Е тая се продава в обявите, 50 китнта.
Е тая се продава в обявите, 50 китнта.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
до някъде мога и да се съглася,но?за да хване котката мишка ,трябва дебнене,а не е ли по-лесно да стоиш и да мяукаш
и да чакаш за някоя мръвка на готово.на село ги имам 3 ,хайде 2-те са от таз година,от време на време ги виждам че ловят,ама докато отворя хладилника и са първи всичките.онзи ден в капан им хванах едно малко плъхче,пуснах го в един варел,и пуснах едната котка,ами то плъхчето взе да цвърчи и да се кетри по нея а тя бързаше да излезе.а де да беше жива майка им.... 

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Пор му е майката,вероятно вече лесно се намира-аз имам на тавана едно зверче и съм рахат.Белка е и съвсем не е питомна,обслужва и съседните къщи.
- nocalled
- научил се да хвърля
ivak написа: Здравейте колеги,
В нета има такива с цена от 20 до 100 лв. Тъй като всичко е Китай цената не е водеща за определяне на качестввото. Препоръчайте модел, който сте ползвали или ваш познат е ползвал за да не купувам всички възможни :
дребните жълти роботи ги лапат мишките като деликатеси.
внимавай с китайските машинки да не попаднеш на такава дето ги събира мишките с цел да влязат в менюто

you'd better run...
- pezz
- вече хвърля и на тежко
Ползвал съм 2 или 3 вида от тези ел.машинки.Резултат нулев.Само отровата ги мори.
ЗА ДОБРИЯ ШОФЬОР ЛОША КОЛА НЯМА
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Капани и отрова.Ако е в селска къща ще е трудна работа.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- разбира нещата
по-добрия вариант ще да е невестулка(радуванка),тя е дребна и влиза в дупките на плъхоците,не съм виждал ,но разправят ,че влезели такова животно в тунелите на плъховите,става яко мазало,плъхоците не сварвали да бягатstarcho написа:Пор му е майката,вероятно вече лесно се намира-аз имам на тавана едно зверче и съм рахат.Белка е и съвсем не е питомна,обслужва и съседните къщи.

-
- Модератор
Е това имахме нужда да прочетем.pezz написа:Ползвал съм 2 или 3 вида от тези ел.машинки.Резултат нулев.Само отровата ги мори.
Защото и аз съм се питал дали да се доверя на тези реклами.
Но ме смущаваше начина на представянето им и начина на продажбите им чрез интернет.
За сведение имам склад. И за да не го замърсявам с отрови, използвам лепило.
Предлага се във ветеринарните аптеки.
Нанасям го на парче картон и по средата поставям малко храна за примамка. Ако в склада влезе мишка, рано или късно залепва на лепилото.
-
- разбира нещата
Едри плъхове могат ли да залепнат,един познат ,беше си купил някаво китайско за 3-4 лв,предварително разправяше че било много ефикасно,но плъх не можа да хване. 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
Давайте им брашно смесено с гипс.И като си направи отливка на червата и е до там. 

- pachosz
- сериозен играч
И аз бях купувал преди време такава машинка за 20-тина лв, но никакъв ефект нямаше в цехчето, където я пусках. После взех лепило. Хванаха се няколко мишлета, но малки и средно големи, но на 2 пъти имаше само козина по лепилото... от някой голем дзвер.
Накрая купих 2 кутийки някаква отрова на гранули. Всеки ден слагах по пътечките им в ъглите и все изчезваше, докато след около седмица спря да изчезва отровата. Изчезнаха и мишките. След около половин година като се появиха пак, пак същата процедура
И не умират наблизо или в помещението мишките. Бягат надалеч - така ми каза аптекарката поне
Накрая купих 2 кутийки някаква отрова на гранули. Всеки ден слагах по пътечките им в ъглите и все изчезваше, докато след около седмица спря да изчезва отровата. Изчезнаха и мишките. След около половин година като се появиха пак, пак същата процедура

И не умират наблизо или в помещението мишките. Бягат надалеч - така ми каза аптекарката поне

Вземи си най обикновен капан и сложи за примамка парченце препечен хляб на огън.Не знам какво ги влудява тази миризма но пробвах и улових за седмица три плъха.После заливаш с вряла вода капана с плъха в кофа и го гътваш за секунди.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Един смок в мазата върши чудеса. 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА