Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Само за пъстърваджий
Модератор: bobopeli
Re: Само за пъстърваджий
Айдъне извинявай това ли имаш напредвид и ако е това модела кой размер Ще ти го намеря

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А дано,ама надали!TheLiaR написа:Това воблерче може да хване 63 пъстърви за 1 ден

Нещо много нахитрехте,треа да ви идвам некой път на свиждане да се видим и язе у пъстърви по 3-4кила!

Е голем пич без брада на баща си вика бате Та Батювото да тъ утора ако седна на всяка рибка да давам безплатни уроци значи съм голем бълък Та кат си платиш ша тъ уча че инякой воблер шъ ти харизам Туй в кръга на Твоя тип шеги На Доспат ЛОВЯ МНОГО ПРЕДИ ВРЕМЕТО КОГАТО СИ БИЛ с Наско Боянов тамън 15години преди това А за такъмите брадчет преди повече от двадесет години имах сабствена лодка двигател и всичко необходимо и не ме карай да се чувствам виновен затова че съм имал пари да го сторя зощото докато други си бъркаха в носа и се жалваха че нямат пари аз бачках по 18 часа на ден Но кой съм аз да се меря с тебе Знаеш ли познавам много хора в тази държава хора който я докараха до просешка тояга проблема и на всичките е един и същ те са ВЕЛИКИ-казва се нарцисизъм не го принасяй в риболава ще изгуби чара си Твой почитател Ради
А колкото до Салмото 1998 година вкарах за пръв път Салмо в България и имам всички модели Прав си воблера има уникални модели и шампиони за пъстърви но и за сом и бели риби
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
В тази тема съм много некомпетентен,но си викам:-Я едно новобранче у Форума,що да не го отупам за здраве,а то кво било?radi62 написа:Е голем пич без брада на баща си вика бате Та Батювото да тъ утора ако седна на всяка рибка да давам безплатни уроци значи съм голем бълък Та кат си платиш ша тъ уча че инякой воблер шъ ти харизам Туй в кръга на Твоя тип шеги На Доспат ЛОВЯ МНОГО ПРЕДИ ВРЕМЕТО КОГАТО СИ БИЛ с Наско Боянов тамън 15години преди това А за такъмите брадчет преди повече от двадесет години имах сабствена лодка двигател и всичко необходимо и не ме карай да се чувствам виновен затова че съм имал пари да го сторя зощото докато други си бъркаха в носа и се жалваха че нямат пари аз бачках по 18 часа на ден Но кой съм аз да се меря с тебе Знаеш ли познавам много хора в тази държава хора който я докараха до просешка тояга проблема и на всичките е един и същ те са ВЕЛИКИ-казва се нарцисизъм не го принасяй в риболава ще изгуби чара си Твой почитател Ради

- TheLiaR
- научил се да хвърля
Troli Rapala написа:А дано,ама надали!TheLiaR написа:Това воблерче може да хване 63 пъстърви за 1 денВземи си погледни Галерията,там съм съгласен с тази снимка и биячите ти съвпадат с моето инфо от Пазарджик!
Верно,че липсва некое и друго Салмо,но ще го преживея и няма да плача толкоз!
![]()
Нещо много нахитрехте,треа да ви идвам некой път на свиждане да се видим и язе у пъстърви по 3-4кила!![]()
Биячите на Ради нищо не ми говорят,нещо да не сънувал тоя младеж?
![]()
![]()
Твойте информатори дали са пробвали тези биячи та да знаят какво могат
В кутията има и салмота и рапали но са само за украса в 90 процента от случаите
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Eпа щом го казваш ти,значи нема начин да не е те-така!TheLiaR написа:
Твойте информатори дали са пробвали тези биячи та да знаят какво могат
В кутията има и салмота и рапали но са само за украса в 90 процента от случаите

Също ловят добре

Да попитам разбирачите:
По кое време на годината пастървата кълве най-много?
По кое време на годината пастървата кълве най-много?
Сомът обича смелите!
- TheLiaR
- научил се да хвърля
Момент
троли да попита и ще разберем

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
E,това го знае всяко хлапе:-"Когато изпуснат Садките с Майки по 3-4кила"!TheLiaR написа:Моменттроли да попита и ще разберем

- TheLiaR
- научил се да хвърля
Тия пъстърви не се ли разшаваха още
ЗДРАВЕЙ САШО , знаеш че не пиша по форумите поради ред причини, първо ще отговоря на колегата който питаше за свалянето на воблера с друг по-дълбок и дали има туичингов ефект ,да (с редицата други по-успешни от този начин ) И ТОЗИ ДАВА РЕЗУЛТАТ ,НО ЗАЩО ДА ГО ТЪРСИМ КАТО ИМА И ПО-РЕЗУЛТАТЕН казва се- евъргрийн аис крим бил шад -6 см и гази от 6-9 метра. Давам още един последен Жокер в момента има изпусната садка и се ловят по 20,30 риби,е не са като 120 но явно колегата е някакъв корифей в пъстървовия риболов . Освен ако рибите не са ловени преди 12-13 години, когато кълвеше на всеки един воблер или пък са уловени за няколко дни. Приятна вечер хахахах, моят шаран много пораснал бе ,тука във форума нещата са по-мащабни истината е ,че тежи 15.220 кила а не както го спрягат 17-18 .
А сребра я знаят само Пазарджиклии,защото ние сме си го кръстили така воблерчето
.

Интересна тема се е заформила тука...Сребри,виоли ,портокалови градини..ще чета с интерес и ще крадна информациика...тва сас садките е блъф на местните бекове.Белкем си напълнят хотелите...Данъчния щеше да ми каже...