Само за пъстърваджий

Модератор: bobopeli

radi62
новобранец
новобранец

Re: Само за пъстърваджий

Мнение от radi62 »

Айдъне извинявай това ли имаш напредвид и ако е това модела кой размер Ще ти го намеря
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

TheLiaR написа:Това воблерче може да хване 63 пъстърви за 1 ден
А дано,ама надали! :roll: Вземи си погледни Галерията,там съм съгласен с тази снимка и биячите ти съвпадат с моето инфо от Пазарджик! :wink: Верно,че липсва некое и друго Салмо,но ще го преживея и няма да плача толкоз! :oops:

Изображение

Нещо много нахитрехте,треа да ви идвам некой път на свиждане да се видим и язе у пъстърви по 3-4кила! :shock: :drinkers:Биячите на Ради нищо не ми говорят,нещо да не сънувал тоя младеж? :mrgreen: :oops: :drinkers:
radi62
новобранец
новобранец

Мнение от radi62 »

Е голем пич без брада на баща си вика бате Та Батювото да тъ утора ако седна на всяка рибка да давам безплатни уроци значи съм голем бълък Та кат си платиш ша тъ уча че инякой воблер шъ ти харизам Туй в кръга на Твоя тип шеги На Доспат ЛОВЯ МНОГО ПРЕДИ ВРЕМЕТО КОГАТО СИ БИЛ с Наско Боянов тамън 15години преди това А за такъмите брадчет преди повече от двадесет години имах сабствена лодка двигател и всичко необходимо и не ме карай да се чувствам виновен затова че съм имал пари да го сторя зощото докато други си бъркаха в носа и се жалваха че нямат пари аз бачках по 18 часа на ден Но кой съм аз да се меря с тебе Знаеш ли познавам много хора в тази държава хора който я докараха до просешка тояга проблема и на всичките е един и същ те са ВЕЛИКИ-казва се нарцисизъм не го принасяй в риболава ще изгуби чара си Твой почитател Ради
radi62
новобранец
новобранец

Мнение от radi62 »

А колкото до Салмото 1998 година вкарах за пръв път Салмо в България и имам всички модели Прав си воблера има уникални модели и шампиони за пъстърви но и за сом и бели риби
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

radi62 написа:Е голем пич без брада на баща си вика бате Та Батювото да тъ утора ако седна на всяка рибка да давам безплатни уроци значи съм голем бълък Та кат си платиш ша тъ уча че инякой воблер шъ ти харизам Туй в кръга на Твоя тип шеги На Доспат ЛОВЯ МНОГО ПРЕДИ ВРЕМЕТО КОГАТО СИ БИЛ с Наско Боянов тамън 15години преди това А за такъмите брадчет преди повече от двадесет години имах сабствена лодка двигател и всичко необходимо и не ме карай да се чувствам виновен затова че съм имал пари да го сторя зощото докато други си бъркаха в носа и се жалваха че нямат пари аз бачках по 18 часа на ден Но кой съм аз да се меря с тебе Знаеш ли познавам много хора в тази държава хора който я докараха до просешка тояга проблема и на всичките е един и същ те са ВЕЛИКИ-казва се нарцисизъм не го принасяй в риболава ще изгуби чара си Твой почитател Ради
В тази тема съм много некомпетентен,но си викам:-Я едно новобранче у Форума,що да не го отупам за здраве,а то кво било? :oops: Щом си толко дърт тролингист на пъстърви треа да черпиш,че те нарекох "младеж"! :roll: За мен рибата е награда на дълъг процес на образование и опит,а не в резултат на късмет за който няма обяснение!Провокира ме Трелиар,че май ти е приятел и си хареса от твоята снимка воблер за 63пъстърви,а на следващия пост потърси съвсем друг воблер,та нещо не е наред и въпросът е кое? :rolleyes: И Танасчо се прави на :"ни лук ял и мирисал",но нема как да се скрие и може пък да са го меркали неговия каяк по тия ширини и ....... !Нещата са сложни с пъстървите и ми е трудно да ви разбера биячите! :oops: :wink: :drinkers:
Аватар
TheLiaR
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TheLiaR »

Troli Rapala написа:
TheLiaR написа:Това воблерче може да хване 63 пъстърви за 1 ден
А дано,ама надали! :roll: Вземи си погледни Галерията,там съм съгласен с тази снимка и биячите ти съвпадат с моето инфо от Пазарджик! :wink: Верно,че липсва некое и друго Салмо,но ще го преживея и няма да плача толкоз! :oops:

Нещо много нахитрехте,треа да ви идвам некой път на свиждане да се видим и язе у пъстърви по 3-4кила! :shock: :drinkers:Биячите на Ради нищо не ми говорят,нещо да не сънувал тоя младеж? :mrgreen: :oops: :drinkers:

Твойте информатори дали са пробвали тези биячи та да знаят какво могат
В кутията има и салмота и рапали но са само за украса в 90 процента от случаите
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

TheLiaR написа:

Твойте информатори дали са пробвали тези биячи та да знаят какво могат
В кутията има и салмота и рапали но са само за украса в 90 процента от случаите
Eпа щом го казваш ти,значи нема начин да не е те-така! :rolleyes: :mrgreen: Като пуснат Садките и много разбирачи се намират,но тоя риболов явно започва от теб? :roll: :drinkers: Само дет не им знаеш имената на биячите и всека окраска на пъстърве е "твоя" воблер! :shock: :finga: Кажи ми как имаш 63пъстърви на воблера на Ради,дет го немаш? :rolleyes: :mrgreen: Евтино искаш да минеш по......пързалката! :wink:
radi62
новобранец
новобранец

Мнение от radi62 »

Също ловят добре
Изображение
Аватар
oldman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от oldman »

Да попитам разбирачите:
По кое време на годината пастървата кълве най-много?
Сомът обича смелите!
Аватар
TheLiaR
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TheLiaR »

Момент :D троли да попита и ще разберем
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

TheLiaR написа:Момент :D троли да попита и ще разберем
E,това го знае всяко хлапе:-"Когато изпуснат Садките с Майки по 3-4кила"! :wink: :rolleyes: Но тия риби се хващат набързо и който е напред с инфото=ПИЧЕЛИ!За мен майсторчетата са тези,които хващат пъстървите и без изпуснатите садки! :drinkers: Работата е "тънкана" и не е за всеки,за това печелят само тарикатите дет са светнати на воблери и ЦВЕТОВЕ! :idea: Цвета е много важен,но кой съм аз да давам рецепти за пъстърви на тролинг? :cry: :oops: Никой практически и някой теоретично! :oops: Трелиар да ме извини за агресията,но не съм тролил от 3-4месеца и вече не издържам психически,хващат ме параноя и други безриболовни болести! :oops: :cry: :drinkers: За "сребра" некой да е чувал? :roll: :oops:
Аватар
TheLiaR
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от TheLiaR »

Тия пъстърви не се ли разшаваха още
vvesichh
новобранец
новобранец

Мнение от vvesichh »

ЗДРАВЕЙ САШО , знаеш че не пиша по форумите поради ред причини, първо ще отговоря на колегата който питаше за свалянето на воблера с друг по-дълбок и дали има туичингов ефект ,да (с редицата други по-успешни от този начин ) И ТОЗИ ДАВА РЕЗУЛТАТ ,НО ЗАЩО ДА ГО ТЪРСИМ КАТО ИМА И ПО-РЕЗУЛТАТЕН казва се- евъргрийн аис крим бил шад -6 см и гази от 6-9 метра. Давам още един последен Жокер в момента има изпусната садка и се ловят по 20,30 риби,е не са като 120 но явно колегата е някакъв корифей в пъстървовия риболов . Освен ако рибите не са ловени преди 12-13 години, когато кълвеше на всеки един воблер или пък са уловени за няколко дни. Приятна вечер хахахах, моят шаран много пораснал бе ,тука във форума нещата са по-мащабни истината е ,че тежи 15.220 кила а не както го спрягат 17-18 .
vvesichh
новобранец
новобранец

Мнение от vvesichh »

А сребра я знаят само Пазарджиклии,защото ние сме си го кръстили така воблерчето :) .
ribata402
новобранец
новобранец

Мнение от ribata402 »

Интересна тема се е заформила тука...Сребри,виоли ,портокалови градини..ще чета с интерес и ще крадна информациика...тва сас садките е блъф на местните бекове.Белкем си напълнят хотелите...Данъчния щеше да ми каже...
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”