Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АЗ ГЛАСУВАХ ......
Модератор: dantho.mihov
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: АЗ ГЛАСУВАХ ......
И какво от това щом искате циганите да ви е.ат стойте и си хортувайте и се правете на важни пред монитора.Спирам дори да чета темата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- bananaman
- вече хвърля и на тежко
http://gospodari.com/%D0%B4%D0%BF%D1%81 ... 44663.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Вместо да се дърляме взаимно , трябва единство , и не думи , а дела!
Те за това са били 10 000 опълчениците я има я нема на 6 милиона народ
Вместо да се дърляме взаимно , трябва единство , и не думи , а дела!
Те за това са били 10 000 опълчениците я има я нема на 6 милиона народ

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
naskobo написа:
Когато бай Ганьо не гласува, управлява бат Сали
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
По-добре бат Сали, отколкото тиквоча бат Бойко!
"Ти обичаш Маниту! Ту-ту ту-ту Винету, ти си много ту-ту-ту!" 

Tук е казано всичко, няма какво да се добавиpreparatos написа:По-добре бат Сали, отколкото тиквоча бат Бойко!"Ти обичаш Маниту! Ту-ту ту-ту Винету, ти си много ту-ту-ту!"

Точно така е паднала БГ под турско -"По-добре турците, отколкото брат'чеда от съседната крепост". Точно така прави и Боко сега - "По-добре с ДПС, отколкото реформаторите да ми се отварят".Нашето "по-добре" винаги е да бъде зле на близкия.Резултатите са налице...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Като за начало - този път пък гласувах за най-големия мъж в политиката,
Татяна Дончева.
Не че се надявах че ще влезе,ама майтап да става.
Защо ли ?
До сега видяхме че като се даде власт само на една партия,
ядем "салама" в следващите 4г.
А сега искам да ги видя всички бели якички,
какво ще измъдрят за пред народа.
Защото те баницата бързо ще я разпределят,ама какво
ще ни обяснят с думи прости е интересното.
И още един момент има,"тези дето плащат музиката",
дали ще изкарат толкова пари,че да платят "целия ресторант" този път ?
Татяна Дончева.
Не че се надявах че ще влезе,ама майтап да става.
Защо ли ?
До сега видяхме че като се даде власт само на една партия,
ядем "салама" в следващите 4г.
А сега искам да ги видя всички бели якички,
какво ще измъдрят за пред народа.
Защото те баницата бързо ще я разпределят,ама какво
ще ни обяснят с думи прости е интересното.
И още един момент има,"тези дето плащат музиката",
дали ще изкарат толкова пари,че да платят "целия ресторант" този път ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- разбира нещата
сърдиш се като "ощипана мома"butnik написа:И какво от това щом искате циганите да ви е.ат стойте и си хортувайте и се правете на важни пред монитора.Спирам дори да чета темата.

е нали уж говорим против дпс,доган го поръчал ,плюем ги постоянно ,пък какво прави местан посред нощите във банкя,или пък провокативно да си пият кафе на теферич в кърджали.театър разиграва пред хората ,пък после иска ,да му вярват.как да стане.а онази другата сценка ,със отнемане лиценза на нефтохим,пък директора му е пръв приятел

а чаушев ,бил "син до костите ",и той обвинява ,че дпс командват.ами да попитам кой ,я докара дпс до това положение,сдс и дпс направиха законите такива ,конституционния съд взема решение със равни гласове ,дпс да е политическа партия.за двойното гражданство ,за възродителния процес ,това е прието със съгласието на СДС.
А за "бат сали",,кога излезе разкритието че се явява като "енергоразпределител",по времето на управление на герб,от енергото не са ли знаели за тези мошингии,защо не е арестуван????
не са виновни хората че не ходят да гласуват ,виновни са управляващите партии ,че с техните си политики и действия принуждават хората да не гласуват,да не им вярват,и от това се възползват ДПС

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Псулютно!delio-haidutin написа: не са виновни хората че не ходят да гласуват ,виновни са управляващите партии ,че с техните си политики и действия принуждават хората да не гласуват,да не им вярват,и от това се възползват ДПС![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Съгласен съм с това за управляващите партии,ама ДПС се възползват точно от не-гласуващите Българи,и аз съм на принципа че човек който не е гласувал,няма право да се оплаква от хрантутниците в парламента.
-
- разбира нещата
е ми хайде тогава по друг начин да го перефразирам.magnetar написа:Съгласен съм с това за управляващите партии,ама ДПС се възползват точно от не-гласуващите Българи,и аз съм на принципа че човек който не е гласувал,няма право да се оплаква от хрантутниците в парламента.
поставят ти условие в коя купчина лайна да бръкнеш,от 7-8 на брой и да гласуваш коя е с най -приятен аромат

или пък ти нареждат 10 престъпника ,и ти да избереш кой да ти е приятел.
ами НЕ СТАВА ,от 97г насам не съм пропускал избори,докато не спрем да гласуваме "за по-малкото зло ",няма да се оправят нещата,и за да съм още по-краен,не гласуване му е майката ,ами ОБЩОНАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ

ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Реалността е една - трябват нови хора
За жалост обаче няма кой да им пусне аванта на такива и затова колелото се върти със старите спици
Да гласувам
за кого
Не искам да съм управляван от нито един от тези
п.п. Да спазваш законите на една държава е едно , но да спазваш законите на някой който ги е писал , гласувал и приел за брат си или някой от родата това не го разбирам
.....да излязат танковете ......

За жалост обаче няма кой да им пусне аванта на такива и затова колелото се върти със старите спици

Да гласувам

п.п. Да спазваш законите на една държава е едно , но да спазваш законите на някой който ги е писал , гласувал и приел за брат си или някой от родата това не го разбирам

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
С.Върбанов написа:Реалността е една - трябват нови хора![]()
За жалост обаче няма кой да им пусне аванта на такива и затова колелото се върти със старите спици![]()
Да гласувамза кого
![]()
п.п. Да спазваш законите на една държава е едно , но да спазваш законите на някой който ги е писал , гласувал и приел за брат си или някой от родата това не го разбирам![]()

те ,нови хора колко пъти да идват?не бяха юпита,куневци борисовци ,цветановци ,феодосовци ,цачевци,сега къневци и всички производни на старите партии

а и няма кой да даде танковете..........

Май си правdelio-haidutin написа:
е ми хайде тогава по друг начин да го перефразирам.
поставят ти условие в коя купчина лайна да бръкнеш,от 7-8 на брой и да гласуваш коя е с най -приятен аромат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или пък ти нареждат 10 престъпника ,и ти да избереш кой да ти е приятел.
ами НЕ СТАВА ,от 97г насам не съм пропускал избори,докато не спрем да гласуваме "за по-малкото зло ",няма да се оправят нещата,и за да съм още по-краен,не гласуване му е майката ,ами ОБЩОНАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИпосеместно ,не със 500-1000 души,а със десетки хиляди.

Те танковете отидоха за скрап,подарихме и на Македония,а те ги продадоха.Остава да излязат и двата ни самолета,и ще стане страшноС.Върбанов написа:Реалността е една - трябват нови хора![]()
За жалост обаче няма кой да им пусне аванта на такива и затова колелото се върти със старите спици![]()
Да гласувамза кого
![]()
п.п. Да спазваш законите на една държава е едно , но да спазваш законите на някой който ги е писал , гласувал и приел за брат си или някой от родата това не го разбирам![]()

Ма то ако ме питаш мене на България не и трябват самолети , танкове и подводници ! Най-вече се нуждаеме от хеликоптери и въртолетчета за нуждите на БЧК и ПСС , за гасене на пожари , за спешна помощ , за наблюдение на границите , за НАП и за туризъм !magnetar написа:
Те танковете отидоха за скрап,подарихме и на Македония,а те ги продадоха.Остава да излязат и двата ни самолета,и ще стане страшно