АЗ ГЛАСУВАХ ......

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Re: АЗ ГЛАСУВАХ ......

Мнение от butnik »

И какво от това щом искате циганите да ви е.ат стойте и си хортувайте и се правете на важни пред монитора.Спирам дори да чета темата.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
bananaman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bananaman »

http://gospodari.com/%D0%B4%D0%BF%D1%81 ... 44663.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Вместо да се дърляме взаимно , трябва единство , и не думи , а дела!
Те за това са били 10 000 опълчениците я има я нема на 6 милиона народ :(
За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава :)
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

naskobo написа:Изображение

Когато бай Ганьо не гласува, управлява бат Сали :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
preparatos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от preparatos »

По-добре бат Сали, отколкото тиквоча бат Бойко! :o "Ти обичаш Маниту! Ту-ту ту-ту Винету, ти си много ту-ту-ту!" :D
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

preparatos написа:По-добре бат Сали, отколкото тиквоча бат Бойко! :o "Ти обичаш Маниту! Ту-ту ту-ту Винету, ти си много ту-ту-ту!" :D
Tук е казано всичко, няма какво да се добави :mrgreen:
Точно така е паднала БГ под турско -"По-добре турците, отколкото брат'чеда от съседната крепост". Точно така прави и Боко сега - "По-добре с ДПС, отколкото реформаторите да ми се отварят".Нашето "по-добре" винаги е да бъде зле на близкия.Резултатите са налице...
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Като за начало - този път пък гласувах за най-големия мъж в политиката,
Татяна Дончева.
Не че се надявах че ще влезе,ама майтап да става.
Защо ли ?
До сега видяхме че като се даде власт само на една партия,
ядем "салама" в следващите 4г.

А сега искам да ги видя всички бели якички,
какво ще измъдрят за пред народа.
Защото те баницата бързо ще я разпределят,ама какво
ще ни обяснят с думи прости е интересното.
И още един момент има,"тези дето плащат музиката",
дали ще изкарат толкова пари,че да платят "целия ресторант" този път ?
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

butnik написа:И какво от това щом искате циганите да ви е.ат стойте и си хортувайте и се правете на важни пред монитора.Спирам дори да чета темата.
сърдиш се като "ощипана мома" :lol: ,казах ви ,играете си на футболни запалянковци,какви идеали намираш във герб ,освен ако не са от финансова или работна среда.кое ти харесва ,полицейщината на цветанов,лъжите по няколко пъти на ден от борисов,тайните връзки с криминални елементи,покровителството на контрабандни канали,ТАЙНИТЕ СРЕЩИ С ЛИДЕРА НА ДПС,????
е нали уж говорим против дпс,доган го поръчал ,плюем ги постоянно ,пък какво прави местан посред нощите във банкя,или пък провокативно да си пият кафе на теферич в кърджали.театър разиграва пред хората ,пък после иска ,да му вярват.как да стане.а онази другата сценка ,със отнемане лиценза на нефтохим,пък директора му е пръв приятел :shock: :lol:
а чаушев ,бил "син до костите ",и той обвинява ,че дпс командват.ами да попитам кой ,я докара дпс до това положение,сдс и дпс направиха законите такива ,конституционния съд взема решение със равни гласове ,дпс да е политическа партия.за двойното гражданство ,за възродителния процес ,това е прието със съгласието на СДС.
А за "бат сали",,кога излезе разкритието че се явява като "енергоразпределител",по времето на управление на герб,от енергото не са ли знаели за тези мошингии,защо не е арестуван????
не са виновни хората че не ходят да гласуват ,виновни са управляващите партии ,че с техните си политики и действия принуждават хората да не гласуват,да не им вярват,и от това се възползват ДПС :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

delio-haidutin написа: не са виновни хората че не ходят да гласуват ,виновни са управляващите партии ,че с техните си политики и действия принуждават хората да не гласуват,да не им вярват,и от това се възползват ДПС :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Псулютно! :idea: :mrgreen:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

Съгласен съм с това за управляващите партии,ама ДПС се възползват точно от не-гласуващите Българи,и аз съм на принципа че човек който не е гласувал,няма право да се оплаква от хрантутниците в парламента.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

magnetar написа:Съгласен съм с това за управляващите партии,ама ДПС се възползват точно от не-гласуващите Българи,и аз съм на принципа че човек който не е гласувал,няма право да се оплаква от хрантутниците в парламента.
е ми хайде тогава по друг начин да го перефразирам.
поставят ти условие в коя купчина лайна да бръкнеш,от 7-8 на брой и да гласуваш коя е с най -приятен аромат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
или пък ти нареждат 10 престъпника ,и ти да избереш кой да ти е приятел.
ами НЕ СТАВА ,от 97г насам не съм пропускал избори,докато не спрем да гласуваме "за по-малкото зло ",няма да се оправят нещата,и за да съм още по-краен,не гласуване му е майката ,ами ОБЩОНАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ :idea: посеместно ,не със 500-1000 души,а със десетки хиляди.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Реалността е една - трябват нови хора :idea:
За жалост обаче няма кой да им пусне аванта на такива и затова колелото се върти със старите спици :finga:
Да гласувам :roll: за кого :rolleyes: Не искам да съм управляван от нито един от тези :wink:

п.п. Да спазваш законите на една държава е едно , но да спазваш законите на някой който ги е писал , гласувал и приел за брат си или някой от родата това не го разбирам :axe:

.....да излязат танковете ......
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

С.Върбанов написа:Реалността е една - трябват нови хора :idea:
За жалост обаче няма кой да им пусне аванта на такива и затова колелото се върти със старите спици :finga:
Да гласувам :roll: за кого :rolleyes: Не искам да съм управляван от нито един от тези :wink:

п.п. Да спазваш законите на една държава е едно , но да спазваш законите на някой който ги е писал , гласувал и приел за брат си или някой от родата това не го разбирам :axe:

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
те ,нови хора колко пъти да идват?не бяха юпита,куневци борисовци ,цветановци ,феодосовци ,цачевци,сега къневци и всички производни на старите партии :idea: обаче лошото е че всички които не доволстваме от тази система сме зад едната страна на барикадата ,а всичката ОЛИГАРХИЯ е зад другата страна,и парите са там и законите.не виждам как ще допуснат да се промени нещо съществено. :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:

а и няма кой да даде танковете.......... :lol:
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

delio-haidutin написа:
е ми хайде тогава по друг начин да го перефразирам.
поставят ти условие в коя купчина лайна да бръкнеш,от 7-8 на брой и да гласуваш коя е с най -приятен аромат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
или пък ти нареждат 10 престъпника ,и ти да избереш кой да ти е приятел.
ами НЕ СТАВА ,от 97г насам не съм пропускал избори,докато не спрем да гласуваме "за по-малкото зло ",няма да се оправят нещата,и за да съм още по-краен,не гласуване му е майката ,ами ОБЩОНАЦИОНАЛНИ ПРОТЕСТИ :idea: посеместно ,не със 500-1000 души,а със десетки хиляди.
Май си прав :? По-добре служебни кабинети да има още 10 години , отколкото пазарлъци за коалиции . Не за друго ,ама като направят кабинет утре с договор измежду партийките , все ще се намери някой далновиден "педал" , да прецака партньорите си ! Въобще не е възможно да се надяваме на "желязна" дисциплина при бъдеща коалиция или там както и да се нарича ... :bear:
Аватар
magnetar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от magnetar »

С.Върбанов написа:Реалността е една - трябват нови хора :idea:

Те танковете отидоха за скрап,подарихме и на Македония,а те ги продадоха.Остава да излязат и двата ни самолета,и ще стане страшно :)
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

magnetar написа:
Те танковете отидоха за скрап,подарихме и на Македония,а те ги продадоха.Остава да излязат и двата ни самолета,и ще стане страшно :)
Ма то ако ме питаш мене на България не и трябват самолети , танкове и подводници ! Най-вече се нуждаеме от хеликоптери и въртолетчета за нуждите на БЧК и ПСС , за гасене на пожари , за спешна помощ , за наблюдение на границите , за НАП и за туризъм ! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”