За сайта - предложение към админа.

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Май верно ще е това що рече О4о за тебе... :wink:
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

barutchiata написа:Според мен ще е по добре да се помисли за един скрит форум във форумите, в който ще може да влиза и вижда само от дадена група хора.За постъпването на нови хора във групата да става или с препоръка или с гласуване на болшенството от групата
Не съм съгласен със предложението на Барутчията. Нали целта на форума е да се научават нови неща , да е обменя информация . Така става като при комунизма , ужким всички сме съфорумци ама някои са по-съфорумци .
Не можеш да очакваш полет на мисълта в този който е свикнал да пълзи .
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

. Нали целта на форума е да се научават нови неща , да е обменя информация .

Да ама,някои само си четат ,без да пишат :twisted: .....ей затова ми беше думата.Това не е обмен на информация.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

За статистиката:

Имаме 9538 регистрирани потребители
Потребители без мнение 6419
Потребители с 1 мнение -659
Потребители с 2 мнения -396

Какво излиза?Комуникираме си някакви си 2054 човека.А за какво са тогава тези регистрации без мнение?Или тези с по едно?Да попитаме един път къде кълве и да използваме регистрацията за да следим по-лесно новите теми и мнения.
А ние- говорим си за бракониери,за зарибяване,за успешни...Ще ме извините,ама Saksi е прав.
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

За това че има много потребители които не са активни в писането на мнения Saksi е много прав. Ама не ми е ясно как ще се оправи тая работа със "немите" членове на форума. В темата някой беше написал че БАН не върши работа защото много членове излизат по чужбина и може някой редовен член на форума да го отнесе поради липса на мнение повече от 2 месеца. Споре мен тоя казус нема решение .
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

batmilen написа:Май верно ще е това що рече О4о за тебе... :wink:
Кой е тоз Очо ??? :?
Не дърпай ...... за ......
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

O4o да не е оня с едното Oko...! :D :D :D
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Какво излиза?Комуникираме си някакви си 2054 човека.А за какво са тогава тези регистрации без мнение?Или тези с по едно?Да попитаме един път къде кълве и да използваме регистрацията за да следим по-лесно новите теми и мнения.
А ние- говорим си за бракониери,за зарибяване,за успешни...Ще ме извините,ама Saksi е прав.
Къде тогава е демократичното изначалие на сайта?
Дори и без регистрация , човек спокойно може да си преглежда темите от всеки форум.Всеки ден и без това се споменават горепосочените теми и могат свободно да се четат от всеки нерегистриран. Какъв е тогава смисъла от всички тези лакърдии до сега? Имало било много неактивни. Нека да си ги има. Те не пречат на никой. Помислете по-добре за разните досадници от типа на Баничката и АААААА, дето няма тема , в която да не се врязват като слип в дупе с простотиите си. Прочетете им постовете и ще видите колко много съм прав. Няма и една дума за риболов.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Абе чуруликпедерасчо що не си ебеш макята и си седи у МЕСО.КОМ !!!
пеиствам и тва което написах в ФОРУМЪТ ФИШИНГ МАНИЯ :
TRANSKI RIBAR написа:Лелелеле са четох кво е написал ЧУруликпедалчо тоя е напълно невменяем.То логично примерно пъстърваджиите да крият къде ги ловят защото тази риба е глуповата и набара ли я някой месар лесно се излвя :? Не вярвам да има такова нещо като скрит форум оти изявените рибари като АРК,Бат Стан,Левака,Доцента дават доста подробни репортажи за което им благодаря това са хората от който може да научи нещо човек
:!: А ония от МЕСО.КОМ могат да се гръмнат имали више потребители ми имат некви ботове,спамери дето само пишат оффтопици,както и изявени бракониери-там съм виждал такива снимки изгалериите дето направо те отвражават от риболова.Не отричам че има невероятни риболовци и там като-Кърцата,Ивак само поклон за тях :idea: Иначе ега се видиме некъде с Чуриликпед*расчо да види де е скрития форум-под водата :!:

п.с.Предлагам нови раздели в Месо.ком-С цапало или парашут както и кулинар-пълнени черва от шаран :idea: :twisted: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

чуруликпенчо написа:... Помислете по-добре за разните досадници от типа на Баничката и АААААА, дето няма тема , в която да не се врязват като слип в дупе с простотиите си. Прочетете им постовете и ще видите колко много съм прав. Няма и една дума за риболов.
Чурулик- Чурулик- Чурулик-
Баничката днеска ходи за риба и пусна коментар с подробности,
А ТИ?! ХА- ХА- ХА 1-0 за мене- умри си от яд, че пишеш глупости!:D :D :D
Последно промяна от баничката на Пет Юли 27, 2007 9:21 pm, променено общо 1 път.
Аватар
георги н.
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от георги н. »

Колега защо така обиждаш хората от форума ? Обиждан ли си някога ?
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Ха-ха-ха, Чуруликпенчо, уби ме с тези "талаши", "стърготини", "трици", "ВИП форуми" и "снасяне" на информация...На мен микой нищо не ми е снесъл...мама му стара, язък, дето вися там...тю! :lol: :lol: :lol:
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Май мноо хора не разбраха за какво говоря ама няма значение .То за това дето говорих и сега се прави под формата и писане на ЛС ,ISQ или SKYPE между приятели от форума. Не разбирам хем ви дразни това дето има мноо съфорумци които само четат и не споделят инфо ,хем се дразните от офертата.Това беше само едно предложение от моя страна и нищо повече :wink: :lol: .До тука видях хора които само търсят косури на нещата , можехте поне да предложите нещо за да се развие темата конструктивно и в градация.Иначе аз си харесвам форума и така ,в случая други се дразнеха та затова дадох предложение.До тук прочетох мноо мнения дето си противоречат ,но явно за тях е по важно да си пишат , без значение какво казват.Хайде със здраве и дано намерите алтернатива.
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Абе чуруликпедерасчо що не си ебеш макята и си седи у МЕСО.КОМ !!!
пеиствам и тва което написах в ФОРУМЪТ ФИШИНГ МАНИЯ :

TRANSKI RIBAR написа:
Лелелеле са четох кво е написал ЧУруликпедалчо тоя е напълно невменяем.То логично примерно пъстърваджиите да крият къде ги ловят защото тази риба е глуповата и набара ли я някой месар лесно се излвя Confused Не вярвам да има такова нещо като скрит форум оти изявените рибари като АРК,Бат Стан,Левака,Доцента дават доста подробни репортажи за което им благодаря това са хората от който може да научи нещо човек
Exclamation А ония от МЕСО.КОМ могат да се гръмнат имали више потребители ми имат некви ботове,спамери дето само пишат оффтопици,както и изявени бракониери-там съм виждал такива снимки изгалериите дето направо те отвражават от риболова.Не отричам че има невероятни риболовци и там като-Кърцата,Ивак само поклон за тях Idea Иначе ега се видиме некъде с Чуриликпед*расчо да види де е скрития форум-под водата Exclamation

п.с.Предлагам нови раздели в Месо.ком-С цапало или парашут както и кулинар-пълнени черва от шаран Idea Twisted Evil Laughing Laughing
Абе,момче,ти нормално ли си?
Очаквам реакцията на модераторите и админа.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

A aз очаква реакцията на тия с белите престилки от четвърти километър :wink:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”