Кеп

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
maver13
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от maver13 »

Ако некой има излишна мачова щека и некой стол REVE малко ползван или нов, да ми ги подари :lol: :lol: :lol: :lol:
aide nasluka
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

ANGEL 123 написа::lol: :lol: :lol: Абе и аз да питам :?: Купих на детето лодка за 22 лева .... 1.20 транспортна дължина с двойно надоваемо дъно :roll: обаче лапето не проявява интерес и се чудех докато поотрасне малко дали може някой да ми ослужи за малко с двигател :smt017 да покльнкам до де не е свършило лятото :oops: Тия дето се отзоват няма да пиа за тях :roll: ама ще кръстя някоя риба за зраве :idea: И на Ивака бих услужил с лодката ако има нужда :smt047 :smt047 :smt047
Става тъкмо ще си сложа и в нея царевица като влизам да захранвам
че мойта малко не и стига мястото :lol: :lol: :lol:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Айде пичове-намерих и задна броня :D
SOS
новобранец
новобранец

Мнение от SOS »

Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе КрокО и вкраина сметка колко кепа събра :)
Изображение
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Колега само 1 кеп!!!Моля админа да затрие темата!!!
Изображение
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Кроко дай кепа за тая събота и неделя, че моя са му едри дупките и тие риби дето ги ловя минават :lol:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

aбе тука голямо пиене се събрало. аз нищо нема да търся, само да не ме забравите като се запиете.
а кроко вече и воблерчета си има......чурулик.....
и съвети как се ловят шарани.......
ама май ние сме шараните...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
bisko71
новобранец
новобранец

Мнение от bisko71 »

А чужда булка...
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Колега Кърца нямам "воблерчета",а чакам воблерче и немисля повече никой да изнудвам или да ви права на шарани това го казах за 7 път
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

много ми е интересно като нямаш пари да си купиш кеп,сигнализатор,макара и дори блесна или воблер( на мене ми иска 2 пъти на ЛС за вас незнам,ама каза че и на други е искал) как така имаш нет :evil: в Перник най евтиния нет доставчих предлага оферта от 15лв за месец,което не е малко ако нямаш 3 лева за една блесна.Но както и да е.А и спомена че си футболистче,то май вече навсякъде се плаща за да тренираш и то между 10-20 лева :!: от къде намираш пари да тренираш или пък си прекалено добър и ти плащат... ВСИЧКО С ТОЯ ИНДИВИД ОСТАВА ЕДНА ГОЛЯМА ВЪПРОСИТЕЛНА :?: ама ни ебава как си иска,ама и ние се правиме на по-тъпи и от слънчаците...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Така колега ще ти отговора на сички въпроси значи интернета ми е ефтин и аз не съм казал че сме зле а,че нямам излишни пари за блесна макара кеп и сигнализатор,а що се отняся за тренировките дядоми раобтеше дълго време тама и не плащам защото е направил много топки на трениора затова!!!
Изображение
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

KrOkO написа:Така колега ще ти отговора на сички въпроси значи интернета ми е ефтин и аз не съм казал че сме зле а,че нямам излишни пари за блесна макара кеп и сигнализатор,а що се отняся за тренировките дядоми раобтеше дълго време тама и не плащам защото е направил много топки на трениора затова!!!
надявам се да е така,но ти тръгваш от врата за краката.Аз като бях на 12-13 ловях с бамбукова пръчка или с притка за боб и пак хващах,не става сега да искаш всичко наведнъж,леко по леко и ще го постигнеш,спокойно :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
KrOkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от KrOkO »

Аз много пъти вече го казвам че няма да се повтори от тук на татък няма да моля никого да ми подарява нещо!!!
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

nikejo написа:надявам се да е така,но ти тръгваш от врата за краката.Аз като бях на 12-13 ловях с бамбукова пръчка или с притка за боб и пак хващах,не става сега да искаш всичко наведнъж,леко по леко и ще го постигнеш,спокойно :wink:
А така Никеж кажи ми как се ловеше по Струма едно време.....аз лятните ваканций ги прекарвах на Студена(сигурно го знаеш селото ;) )баба ми и дядо ми са от там.Та му разправях на КрОкО как съм си правил кеп от притка и стоманена тел с мрежа от картофи......
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”