Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от bobimax »

tech-house написа:
bobimax написа:Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !
Ами да може.Аз бях там тази неделя която мина.Условията са 10лв. 3 въдици .Всичко което изкарах беше на дъно с пружина и торен червей.Един съвет почне ли да вали бягаи по най бързия начин защото няма излизане.Ако ли не горе на пътя чака един трактор даваш му 20 лв и излизаш.Това е от мен .Ако има нещо питаите :lol: :lol: :lol:
Благодаря за инфото колега ! Хубаво е че може да се ходи там по време на забраната.Там между другото изкарах първата си бяла риба ( и последна задега - на туистер) :D
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

bobimax написа:
tech-house написа:
bobimax написа:Koлега tech-house искам да те попитам дали може да се ходи на Доброплодно сега по време на забраната? Благодаря ти предварително !
Ами да може.Аз бях там тази неделя която мина.Условията са 10лв. 3 въдици .Всичко което изкарах беше на дъно с пружина и торен червей.Един съвет почне ли да вали бягаи по най бързия начин защото няма излизане.Ако ли не горе на пътя чака един трактор даваш му 20 лв и излизаш.Това е от мен .Ако има нещо питаите :lol: :lol: :lol:
Благодаря за инфото колега ! Хубаво е че може да се ходи там по време на забраната.Там между другото изкарах първата си бяла риба ( и последна задега - на туистер) :D
има има още бели рибки.аз изкарах двечки по 200 -300гр. :lol: :lol: :lol:
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

zorod написа:Това Буйново изглежда добре , някой има ли телефони или нещо такова , че е далечко да проверявам дали наистина ще работят по празниците ?
сега говорих по телефона,в събота и няделя ще работи.
ivanhrist0w
новобранец
новобранец

Мнение от ivanhrist0w »

А това Буйново къде се намира че не съм стъпвал там до сега а мисля да пробвам ? Мерси предварително.
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Това е много хубаво , дето казваш че има малки бели рибета :P :P :P Браво !!! Даноги оставят да порастнат :axe:
Вярвам си ги върнал тези малките по 200-300гр. !!!!
Ще се ходи там,то е ясно !
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

bobimax написа:Това е много хубаво , дето казваш че има малки бели рибета :P :P :P Браво !!! Даноги оставят да порастнат :axe:
Вярвам си ги върнал тези малките по 200-300гр. !!!!
Ще се ходи там,то е ясно !
Точно така,върнах ги рибенцата там от кадето са дошли.Кажете някоя язовирче което да посетя в събота и неделя. :lol:
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Ами на Николаевка каточе ли си струва да се пробва според мен! Тараноци , ама все е нещо ! :lol:
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Здравейте,
гледам малко над Доброплодно едно село Каравелово с язовир до него. Някой има ли инфо каква е ситуацията там че се чудя накъде да поема утре? Разправят ми и за някакво язовирче до Добротич дето от две години не пускали да се лови риба.Някой чувал ли е нещо за там?
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

peichev написа:Здравейте,
гледам малко над Доброплодно едно село Каравелово с язовир до него. Някой има ли инфо каква е ситуацията там че се чудя накъде да поема утре? Разправят ми и за някакво язовирче до Добротич дето от две години не пускали да се лови риба.Някой чувал ли е нещо за там?
относно язовичето което две години не са стъпвали шора се казва яз.Искър.Собственост е на Иван Герата,собственик на Хидрострой.На тоя язовир не е разрешен риболова.Относно Каравелово не съм запознат
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Някой може ли да ми каже как точно се стига до язовира на Доброплодно,че не съм ходил никога там?По картата се ориентирах до самото село, но после как се стига до язовира?И въобще от къде е най удачно да се стигне до там - през Доброплодно, през Есеница или през Сечище? Реших утре да се поразходя до там, ама нещо не мога да се ориентирам за пътя. :oops:
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

влизаш в селото. в края на селото се намира стадиона който се намира от ляво на пътя.хващах първата пресечка преди стадиона и караш по нея. преминавах боклука на селото и продалжаваш още напред.Язовира се намира на около 2 3 киломерта от селото .Надявам се да съм ти помогнал.Аз съм там утре :lol: :lol: :lol:
Аватар
MAESTROTO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MAESTROTO »

Как е на Доброплодно.Разкажете,който е ходил.
Кефа цена няма!
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

Информация за доброплодно:В 6.30 пристигане и с изненада установявам наличието на повече от 50 коли- иначе няма кой да напише два реда в форума всеки се прави на ни чул, ни видял, но както и да е .Всички хубави места бяха заети и застанахме близо до стената.За цял ден хванахме 2 бели рибета около 300-400 грама и изтървахме една едра таранка. Коренно различно бге положението на хората, заели място в шивара - някой от тях буквално с човали с таранки(благодаря им отново че споделят информация за излетите си)........Та така риба има много (главно таранка и бяла от посочения калибър)но трябва да се отиде рано за да заемеш хубаво местенце в шивара- всичката таранка се е събрала там и я няма другаде по язовира. Бялата рибка взема през целия ден главно на торен, въпреки че имаше хора с добри попадения и на живо
рибе.Условията са -10 лв. три въдици, като от другата или по-другата седмица таксата ще става 15 лв тъй като ще пускат 700-800 грамови шаранчета(по думи на човека събиращ таксата) Билети никой не иска и водоема ще работи през забраната.
Успех на всички
Последно промяна от peichev на Нед Апр 19, 2009 11:52 pm, променено общо 1 път.
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

отново ходих на Доброплодно и този път беше трагично за цял ден 1 таранка и три бели риби около 400гр.Мястото което заехме беше кофти но на 30м метра от нас я смляха таранката(в папурите )Споделете и вашият излет колеги и наслука :D :D :D
pavlin_r
новобранец
новобранец

Мнение от pavlin_r »

Явно във Варненска област властва ТАРАНКАТА,няма как по друг начин да го разбера,НИКОЙ ли не хваща друго.Инфо от събота-Калиманци-само таранка 20тина човека,Левски-затворен,Николаевка-full с народ(че и хора с тежко обурудване) само едно шаранче 300гр. и другото таранка.Абе хора ставаме за срам,не обвинявам никой(само арендаторите на язовири).Айде някой да се похвали с нещо по класно или и тази година ще ходим на по 200-300 км.Споделяйте
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”