Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Пак добре, че си я хвърлил, па макар и с отвращение. А някои си ги взимат писалките, че и с удоволствиеkuku написа:Хвърлих я с отвращение в морето

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
ами то освен мен имаше още 2ма човека. Аз първо се пробвах по към фара, че беше по-спокойно морето. После метнах няколко пъти от ,,високото" /и тръгнах към 4 буна/kuku написа: Значи може и да си видял как се изложих.Поведох една, но се разскача и отърва люспите."Бомбър" на Тубертини прави зверски "коремчета" при страничен вятър, свястно засичане е невъзможно.
ти с ,,хендсфрий"-то ли беше?
Не аз бях с хендсфрито,днес беше капо имах само два удара за три часа смених 4 вида бомбарди без резултат!
Хубаво нещо е риболова,обаче трябва да се работи!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Щото "писалката" е най-удобна да завършиш бурканчето/тясното гърло/ с маринована риба. Все пак се гони ефекта от цялата риба,а не от нарязана.А някои си ги взимат писалките, че и с удоволствие

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Днес от 5:50 до 9:00 на валнолома без удар,на изгрев един колега взе илария към 100-150 грама,друга риба не видях.
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
А вълната как беше? Все ми се върти в ума едно излетче надвечер.
Мазна 1-2 бала,много подходящо море беше,ама нямаше риби,и аз мисля да поспортувам надвечер,ама още се чудя къде.чуруликпенчо написа:А вълната как беше? Все ми се върти в ума едно излетче надвечер.
Зарганолог
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ми на влнолома,......то май няма смисъл да се ходи на друго място. Имам една идея за утре,но още не е узряла на 100%.
Аз смятам буните на Кранево да пробвам след малко как мислите струва ли си или по добре на Вълнолома?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Според мен няма смисъл да ходиш, чак до там, като резултатите няма да са толкова различни. 

Да ама си го навих на пръста и ся ме яде отвътре тъй че тръгвам и ще се оплаквам довечера 

scratch бях с шапка идиотка в маскировъчен цвят.Във вторник пак ще бъда
.Утре заран ще похвърлям пак на Траката преди работа.За стръв .... конец
.Да видим дали тоя път ще хвана, щото няколко пъти ми дръпва яко и не се закача, а после не повтаря каквото и да правя.
Аз пък мисля че разходките не са излишни - при късмет може и да се набара пасаж.Аз например си мислех че на плажа на Шкорпиловци няма зарган, да..... ама - НЕЕЕ!

Аз пък мисля че разходките не са излишни - при късмет може и да се набара пасаж.Аз например си мислех че на плажа на Шкорпиловци няма зарган, да..... ама - НЕЕЕ!
Ама слагаш ли кука,или само на конец.Ако не слагаш пробвай и с кука,щото едва ли ще и хареса вкуса на конецаkuku написа:.За стръв .... конец.Да видим дали тоя път ще хвана, щото няколко пъти ми дръпва яко и не се закача, а после не повтаря каквото и да правя.

Зарганолог
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какъв е този конец?
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Утре следобяд ще пробвам на вълнолома, ако си там може и да се засечем