Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Красимир Атанасов »

Не съм си и представял,че малки метални колички от време оно може да струват такива кинти!
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

GODzillata написа:Ачо, кви са тия ретро снимки? ........
Да видиш, когато ти си си играл прав под масата, какъв"наперен"млад дихател съм бил!!! :lol:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Краско, земи си кремъклийката и бегай при Ачо на уроци по стрелба, че не се знае, знае ли се!
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Красимир Атанасов
учете се от него
учете се от него

Мнение от Красимир Атанасов »

Ако това ще те направи щаслив,мога и да те пробвам с нарезното!
Плюса да те изтрещят с нарезно е,че умираш щаслив!
Когато хващаш рибата, губиш стръвта. Това е необходима загуба.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Мислех и аз едно време да зема за подборен, ама некфо няма спортсменство и феър-плей...
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ммммм , колко по-наближава заветната дата 06.02.2016г. , толкоз по-читава прогноза дават баш за мястото на сбирката - http://www.accuweather.com/bg/bg/todori ... 903?day=13 :D
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Павел Иванов написа:Ммммм , колко по-наближава заветната дата 06.02.2016г. , толкоз по-читава прогноза дават баш за мястото на сбирката - http://www.accuweather.com/bg/bg/todori ... 903?day=13 :D

Ае, Паф, ти куту не сакаш да ставаш сутрин по първи петли, ко се напиняш куту червей на буца :lol: и се праиш, че ште одиш таме, а? :smt102
Нема да те чекаме цял ден, я! :mrgreen: Ште изловим сичко от барата, ште апнем-пийнем и по пътя към София (бг игрален филм :D ) - мое се разминем. :smt044

Ако сакаш па, Люс мое да мине събален да те земе....... :roll: ........само да не сакаш обратното, че мое да не се навие де... :mrgreen: :lol:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ти не бери грижа . Ш стана колко да се преместя у гоуфо с който ще ме извозят . Там спя до OMVто при Яблъница , стаам , пия кафе с бърбън , дремвам още десет минути и съм на ряката :D

Павел Иванов
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

Здравейте пичове ! :D Напоследък взех да ставам моралист :oops: Та да ви питам , харесва ли ви тази снимка ? Девойката е със сини очички и руса косичка , а на кученцето едното оче е зелено а пък другото е оранжево ?
пп Две еднакви снимки съм пущил тука , опитвам се да изтрием излишната , ама не мога ! На времето си беше много лесно , ама сега не става ! Сигурно е някаква дълбока форумна политика , където е като при играта шахмат :arrow: пипнато -местено :fishing12: :D
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Тая я вземам на момента, само при едно условие- да може да прави салата и да налива питиета.... Готвенето и вечерята е моя грижа...., а другото... си е природно заложено.. Гледайки лицето и дланта и, ще е сочна п@тка....
Имам и едно условие- кучета или котки или друг добитък в къщата си не приемам.... Определено не ставам... :D

Абе Trias-се, това да не е някъФ изографисан педал, че вече ние по старите се объркваме??? :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Един гледа в очите на кучето, друг се съмнява дали девойката не е скрит педал.....
Ама никой май не е виждал цялата снимка :lol: :mrgreen:
Изображение
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
Bigmarlin
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Bigmarlin »

Че кво му е на кучето ....Черно и бяло ,тя плахо поиска,в първият миг не разбрах.... :mrgreen:

Triase,чак пък да не може да се трие Трябва да си по настойчив ....

Ма па кво чудно временце е навън ,а Само за риболов ...
lusienn

Мнение от lusienn »

Да загре.
IMG_20160126_124154.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Христо Рангелов »

ЗА СЕЛЯНИТЕ
текст: Дончо Цончев, картина: Златю Бояджиев

Всяка вечер преди новините по телевизията гледам рубриката "малък коментар" - дечица отговарят на въпрос. Тези наши внучета ме интересуват силно - на тях оставяме света. Този път въпросът е: "Какво е селянин?"
Момиченце: Ами те са направили нещо лошо, селяните.
Момченце: Те са, които отиват в затвора.
Те са глупави, мръсни - продължиха дечицата, докато накрая едно завърши така: Те не ядат нищо, защото нямат пари.
Жена ми ме поглежда, тя отлично знае как чувам всичко това. Аз пък поглеждам към масата.
Хляб. Сирене. Яйца. Суджук. В салатата домати, краставици, зеле, моркови, лук. Мисля си откъде иде всичко това.
Опитвам се да не се гневя. Отвявам се в далечни спомени (стар мой трик) - виждам диканята, с която вършеехме житото на хармана при дядо ми. Чувам: "Жетва е сега, пейте робини." С цяло гърло крещя на кобилата да държи браздата, защото ралото подскача. Тринайсетгодишен съм, царевичните листа са като мечове, че и назъбени по края - режат лицето ми и потта силно люти.
Порасъл съм под една картина у дома, наречена "Градушка". Черно небе, селянин с червен пояс разкъсва бялата си риза - моли се на Бога да пощади хляба за челядта.
Край тази картина баща ми обичаше да рецитира
"Градушка" на Яворов.
Виждам лелки, стринки, каки - наведени над ръкойките, снопите или изправени със стомната в ръце. Кърмещи като във великото платно "На нивата". Нагиздени и хубави, та хубави на фона на ябълките - като в картините на Майстора.
Тук се пие глътка ракия. Сещам се и тя откъде иде. И се питам откъде дойдоха отговорите на децата, които до едно обясняваха, че селянинът е нещо отвратително. Ами от родителите им - откъде другаде? Родителите български, от които нито един не е роден в наследствения си средновековен замък. Родители, които с необяснима злоба секат собствените си корени. Всъщност на паразита за какво му е корен?
Ни новините ме интересуват сега, ни дори спортните. Просто зяпам как гори камината и размишлявам. Те и дървата идат от селяните, които ги секат, режат, цепят, товарят и разтоварват, докато ни ги докарат у дома.
И тръгна ято въпроси - от мен към мен - като например защо Толстой си я караше в Ясна поляна, а не в Москва и Париж.
Защо Уилям Фокнър гледа в ранчото си толкова крави, след като беше носител на Нобелова награда и вече имаше пари за три живота?
Защо англичаните напират напоследък у дома - да си купуват къщи по селцата?
Не знам. Предавам се. Малко кафенце за ободряване. И то не расте по тротоара. Една цигара. Сега пък тютюнът. Низите, абичките, момите - пак наведени над каменистата почва под южното балканско слънце. Бедността, пендарките, носиите и песните - все по наследството от вековете.
Така съм задрямал. И в полусън се поклоних дълбоко на ръцете, от които идва всичко на масата.

Красиво и тъжно...
"The more you know, the less you carry"
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ице затопля се бре . Зимата това и беше :lol: Иначе подобни определения ги дават именно новоизлюпените гражданчета та да изтъкнат самите те колко са граждани , ти да видиш :lol: Друг е въпроса , че за салатата ни отдавна са отговорни производители в странство , щото тука вече почти нищо не се произвежда . Абе общо взето едни 45 години направиха толкоз , колкото за едни 1300 и кусур никой не успя да направи . Сипи си една ракия и си го премести в другият крачол искам да ти кажа :wink:

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”