Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Качествени чепарета

Мнение от tiktak »

КИРО написа:
barutchiata © написа:Батка никъде не съм казал , че си лош. КАЗАХ, ЧЕ ЗА НЯКОИ НЕЩА НЕ СИ ПРАВ. Казах по точно, че няма UV цвят има такава светлина.

Ти първо го светни с лампата и тогава ще се съгласим с теб, иначе с предположение, обикновена светлина не става бате.
Прав си много Косьо тук.
.
Не, не е. Цветовете са просто субективно усещане на различните части на спектъра на светлината, т.е. те са части от светлината. В тази връзка има цвят ултравиолет и това че рецепторните колбички на Барутчията и тиктак не реагират на него не означава нищо. Рибите го виждат.
С едно изречение:
Прозрачното (бяло) УВ ламе пропуска целия светлинен спектър и отразява излъчването предимно в УВ спектъра.
Уикипедия написа:Предметите, които пропускат светлината, могат да бъдат прозрачни или полупрозрачни. Ако те освен това поглъщат или отразяват различно отделните дължини на вълната, те изглеждат оцветени в пропускания цвят.
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

-Еееее,братя тез ми ти еврейски попчета, пак така яко на обуха, че не тий работа.
Смешниците явно искат да си продават смеховете(чепаретата) и стягат за инфото.
Пак почнаха с курдисванията от преди години,ми налий криза,трябва папо!!! :lol: :lol: :lol:
Цяла зима са работели кат ''пчелички'',ми сегай е уражая ба!
Да ама,не....
Инфото от вчера е партенка,моля колегите да ме извинят :?
Имам авер който държи далян на Перла и го попитах за достоверноста. Оказа се ''мушмули''...!
Той подържа връзка с всички далянджии, няма улов в такива количества, само отделни бройки. Ще си поговорим на харабия днес :smt021
Поздрави :wink:
“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Да си е*а колбичките.:) :) :) Някой може ли тогава да обясни как да разберем дали едно ламе е UV или не е такова?
Аватар
Дядо Иван
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Дядо Иван »

barutchiata © написа:Да си е*а колбичките.:) :) :) Някой може ли тогава да обясни как да разберем дали едно ламе е UV или не е такова?
......Това са истинските УВ ламета ,които обаче не светят под въпросната УВ лампа .Виждат се само много лилави звездички и отблясъци..... Е така се разбират. :drinkers:
Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

bukiiaz написа:
barutchiata © написа:Да си е*а колбичките.:) :) :) Някой може ли тогава да обясни как да разберем дали едно ламе е UV или не е такова?
......Това са истинските УВ ламета ,които обаче не светят под въпросната УВ лампа .Виждат се само много лилави звездички и отблясъци..... Е така се разбират. :drinkers:

Е това не разбирам, хем не се вижда с човешко око, хем се вижда. :shock: Туку някой извика " царя е гол"
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Въпросното UV всъщност е преди всичко търговско наименование на един материал ,който според мен работи една идея по-добре от повечето неща на пазара.Отделен е въпроса дали отговаря наистина на дефиницията за ултравиолет.Аз лично се съмнявам и ми стига това,че с този материал имам много добри успехи.Изпробвал съм още няколко ултравиолетови неща но с тях нямам такъв успех както с тези ламета.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Благодаря Борисе, това го приемам за адекватен отговор.
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

Истинското UV-ламе, което си поръчваме от по-цивилизованите държави, е със същия този цвят с който свети и UV-лампата. Когато посетим заведение в което свети ултравиолетова светлина и бялата ни фланелка светне...,тя да не би да е ултравиолетова? Банкнотите облъчени с ултравиолетовата светлина отразяват флуорисцентите които са незабележими без тази светлина. Този прословут UV-цвят е създаден все повече и повече да провокира инстинкта за нападение в лицето на морските видове риби, именно защото в плячка и хищник преобладава този цвят. Самата багра е именувана така защото излъчва точно този ултравиолетов оттенък. UV-лъчи, UV-светлина(неонова) и UV-цвят са три различни неща. :) :wink: Най-важното,както спомена Борката е, че това наистина работи по-добре.
Поздрави!
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Правих няколко "златни" чепарета тия дни,защото миналата година чернокопа налиташе доста на тях та сега ще са една от храните и за сафрида.Изтипосах ги до люляка съвсем целенасочено :lol: Да се сеща тоя сафрид,че му е време вече да навести и нашите явки.Утре съм на една от тях пък дано има късмет..

Изображение
Изображение
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

barutchiata © написа: КАЗАХ, ЧЕ ЗА НЯКОИ НЕЩА НЕ СИ ПРАВ.
За кое не съм прав.Бате,ебавам се с те UV-та от преди 3 години и съм изчел сигурно почти всичко(което е писано по въпроса) едно време разпъвах едни ламета за да получа желания цвят(те като това синьото) всеки може да пробва като го опъне какво се получава(но не можеш да го ползваш щото не те слуша :wink: ) НАБЛЕГНЕТЕ НА втората дума на определението UV (всяко едно UV ламе лилавее :wink: :wink: и друг цвят да е лилавия отенък си го има :wink: )
Изображение

те такива сини ламета разпъвах и ги връзвах и след ден беше една гора от рошавина,и когато се запознах с Ванката (bukito) и видях при него това което много исках да постигна подлудях(той ще го потвърди) е те малко след това започна ерата на UV-тата,имам маркери,спрейове,химикали,лампи и каквото още можеш да си помислиш по въпроса.
И когато неколцина преди 2-3 години ползвахме вече тези ЕФЕКТИВНИ ламета,магазинерите не бяха чували за това,а сега ти обясняват все едно са ги ползвали от 20 години.

Унесох се но гледам че вече има яснота по въпроса,макар и с едногодишно закъснение
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

dobria1, днеска брат направо се изумих от поредната глупост :roll:
УВ-м.бейли било 3Д, а не ув :lol: :lol: :lol: Паднах брат и няма да се хабя поевче с многознайковците,че и спори.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

germana74 написа:dobria1, днеска брат направо се изумих от поредната глупост :roll:
УВ-м.бейли било 3Д, а не ув :lol: :lol: :lol: Паднах брат и няма да се хабя поевче с многознайковците,че и спори.
Няма да се учудя,вчера в разговор с един от магазинерите в Бургас (няма да казвам имена но са много известНИ :wink: ) ми говориха за 3Д и новото дето било 4Д

Жалко е че не може да се снима(колкото и да съм се опитвал) за да знаят повечко хора какво трябва да си купуват и да не се набутват постоянннннннно
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Изприщих са днеска! :lol: :lol: :lol: Що не вземете да напишете един речни на термините на материалите с кратко разяснение, че то така ше са изпокараме за глупости бе. :lol: :lol: :lol: Мене лично ми е все таа дали се казва ламе, букле или курдела. Важото е да го хапат рибите. :P :drinkers:
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

:lol: :lol: :lol:
Тая дума курдела не я бях чувал отдавна :D Между другото органза = на курдела :lol:
Изображение
Аватар
germana74
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от germana74 »

dobria1 написа:
germana74 написа:dobria1, днеска брат направо се изумих от поредната глупост :roll:
Няма да се учудя,вчера в разговор с един от магазинерите в Бургас (няма да казвам имена но са много известНИ :wink: ) ми говориха за 3Д и новото дето било 4Д

Жалко е че не може да се снима(колкото и да съм се опитвал) за да знаят повечко хора какво трябва да си купуват и да не се набутват постоянннннннно
Без имена и се разбрахме,същите са! Вече щели да раздават на редовни клиенти и бонус 3Д очила :lol: :lol: :lol: До тук с майтапа, най-накрая Барута ще ни гледа на кафе и ше са одремим кат срамни въшки на обръсната мистирджона :oops: :? :? :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от germana74 на Чет Май 02, 2013 10:19 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”