Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Сафрид 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- zxzx
- научил се да хвърля
Re: Сафрид 2014
shturetc
Вие на Изтока сте взели риба колкото и малко да е аз бях на фиш-порта от 18.00 до 20.30 резулата 3 рибета
Вие на Изтока сте взели риба колкото и малко да е аз бях на фиш-порта от 18.00 до 20.30 резулата 3 рибета
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
- shturetc
- ще става разбирач
zxzx,нямаше ги рибите на Славянка тази вечер или не беше уцелил място и чепаре?
На Изтока бай Стоян-полковника е взел 36 сафрида(бил ми е сутрешния резултат с 1 риба
) от 18 до 21:00ч. По негови думи в началото рибата е била на дъното,после е започнал да взима сафриди в средните пластове,а последните удари са му били съвсем на повърхността.
Каквото и да си говорим,обаче,годината е несафридена за нас-бургазлии.Поне от 12-13 лета нямам спомен да си знам бройката на уловените риби от всеки излет
Дет'се вика знам си сафридите поименно

На Изтока бай Стоян-полковника е взел 36 сафрида(бил ми е сутрешния резултат с 1 риба

Каквото и да си говорим,обаче,годината е несафридена за нас-бургазлии.Поне от 12-13 лета нямам спомен да си знам бройката на уловените риби от всеки излет

- germana74
- ще става разбирач
Ицка! Как си ве братле?!iconu1977 написа:germana74,не те ли е срам бе брат,аз в чехия една година риба не съм кусал, а ти цели мивки пълниш
![]()
![]()

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- zxzx
- научил се да хвърля
shturetc написа:zxzx,нямаше ги рибите на Славянка тази вечер
Нямаше ги то не си спомням тази пролет да ги е имало май ще си остана само с упорството
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
Аз съм тука в БГ. бе брат,прибрах се преди месец,а ти още незнаеш,с Дофтора вече имаме 10 риболова бреgermana74 написа:Ицка! Как си ве братле?!iconu1977 написа:germana74,не те ли е срам бе брат,аз в чехия една година риба не съм кусал, а ти цели мивки пълниш
![]()
![]()
Не сме се виждали от шести клас, от голямото междучасие!
Шегувам се мъжкарче! Как я караш там?! Драсни някой ред, ако се сетиш за мен! Поздрави, живи и здрави!!!

- germana74
- ще става разбирач
Аз съм тука в БГ. бе брат,прибрах се преди месец,а ти още незнаеш,с Дофтора вече имаме 10 риболова бре
кога ще ме водиш на фиша,че как ми се яде сафридец
Аз си имам пропуск 
Ице, днес бяхме с Делчо-щуреца на изтока, пълен смях братле!
От 16.00ч до 20.00ч имам с големи родилни мъки и 4см разкритие 26 наедрели грациели. Моля за извинение, че използувах таквис злодумия, но си бе боквално така! Смених 38 вида чипарета и нюанси... и насменях се. Остана само якия фитнес от пресечената местност и прескачанки в името на риболова! Щурчо, ти какво ще допълниш братле?

Ице, днес бяхме с Делчо-щуреца на изтока, пълен смях братле!

“Отмъщението е блюдо, което е най-добро студено”
- shturetc
- ще става разбирач
Нищо.germana74 написа: От 16.00ч до 20.00ч имам с големи родилни мъки и 4см разкритие 26 наедрели грациели. Моля за извинение, че използувах таквис злодумия, но си бе боквално така! Смених 38 вида чипарета и нюанси... и насменях се. Остана само якия фитнес от пресечената местност и прескачанки в името на риболова! Щурчо, ти какво ще допълниш братле?

Всъщност,мога само да цитирам пасаж от по-стар свой пост:"Каквото и да си говорим,обаче,годината е несафридена за нас-бургазлии.Поне от 12-13 лета нямам спомен да си знам бройката на уловените риби от всеки излет. Дет'се вика знам си сафридите поименно."
И,Германе (не си писал лично име в аватара-не ти го споменавам),надявам се да не устоиш на заканата си днешното ти преминаване на тетраподите да ти е първото и последното.Есента,ако ли не-другата пролет,риба ще дойде и по нашите ширини....освен,ако не настъпи края на света...или на рибите....И ще я морим на Изтока!
Сам чу одеве какво ми каза по телефона авера--Славянка/Фиш-порта вече е на Цвета (колкото и Павката-митничарят да се кълнеше,че скоро това няма да стане и Петър още дълго ще държи собствеността на въпросната част от пристанището).Мандалото лопва и там.
Отделно вярвам усещаш,че нашите михлюзи от всички краски на политическата боя,въпреки поредните популистични,предизборни обещания,които ще изръсят за отварянето на Изтока за "гражданите и гостите на града",ще останат верни на изконната си демагогия и...НЯМА да изпълнят обещанията си за пробив към 1-4 КМ в Порта!

В тетраподите е бъдещето,брат!Стягай кръста,че ще си носим...пак кръста...по камънята!
- Ribar
- ще става разбирач
Някой да знае нещо за Варна от брега?
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аз не.
За това конкретизирах в коя тема за лодки да се пише.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- radoadvokat
- ще става разбирач
http://www.nariba.com/forum/viewforum.php?f=161" onclick="window.open(this.href);return false; тук може да проверите, в "Риболов от брега"miroki написа:Аз не.
Поздрав
На буната на Ной , надвечр се вземат по около 2 кг сафрид .Ribar написа:Някой да знае нещо за Варна от брега?
Снощи на вълнолома в Балчик ,голяма скръб.От 22 до 02 часа дръпнах само това:Рибата беше супер капризна.

Дядо знае най-добре ,как да прави чепаре.
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bukiiaz.snimka.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- orion30
- разбира нещата
Вчера в "сафридения рай" Тюленово само три грацички. Голям резил.
Щом заговорихме за бройки скромно се присламчвам. Днес към 5,30 по стъпките на Щуреца и скок-подскок се озовах на източното пристанище. Някакво раздвижване имаше до към 7 ч.-20 сафриди и граци+2 хамсии на директен. На спиниг навътре не пипна. Мъка...
Днес на маслен нос - гр.Приморско наловихме малко дребен сафрид
http://media.snimka.bg/s1/3578/033399527.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://media.snimka.bg/s1/3578/033399527.jpg?r=0" onclick="window.open(this.href);return false;