Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

"Не" на гуменярките!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Re: "Не" на гуменярките!
абе хора що се мъчите да ме обедите че стававъпрос за руски лодки,не четете ли,троли спори с емо83, той не е със руска лодка,има и снимки ква му е лодката,моля ви бъдете коректни и четете,иначе лодката маса си е култова 
колега нещо си се объркал че съм бил споменал -навсякаде клйонкат с твърди лодки,аз не бих се качил да клйонкам в твърда лодка по-малка от 5м требва да съм луд да клйонкам от лиген

колега нещо си се объркал че съм бил споменал -навсякаде клйонкат с твърди лодки,аз не бих се качил да клйонкам в твърда лодка по-малка от 5м требва да съм луд да клйонкам от лиген

- pachosz
- сериозен играч
А, верно, цитирал си Троли, извинявай
Както и да е, дали ще спорим или не, който си му е гот на твърда, пак с твърда ше си влиза, ако ще и 1.60 да е дълга
А ти ако можеш да си позволиш, ей такава ти пожелавам да си купиш:

Както и да е, дали ще спорим или не, който си му е гот на твърда, пак с твърда ше си влиза, ако ще и 1.60 да е дълга

А ти ако можеш да си позволиш, ей такава ти пожелавам да си купиш:

Нямаме риби за такава лодка колега...Все едно да стреляш с оръдие по врабец. 

Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
ееее дай боже всекимо такава лодчица
то това е едно бижу,ама ебати цифрата и с едно моторче 50-100 коня...па нищо че нема такива риби,ше се возиме,кефа е голем,сега на жребчево имаше един колега с 4.50 BRIG 40hp yamaha ,как върви това нема ви казвам
даже и вървежна лодката, извади едно сомле към 12кг и му се откачи един голям

Има ли смисъл тази лодка да е РИБ? При тези размери ми се струва безмислено.
ами то това с рибовете е мания,религия,не може да се обясни,това са уникални лодки супер стабилни и страшно скъпи 

Хехе, заклет фен явно.
Добре де, няма лошо. Аз също имам надуваема лодка 3.60, мечтая да мине кризата и да си купя риб, но никак не отхвърлям мисълта за глисираща, риболовна лодка със странична конзола и двигател 40-60 к.с(за повече не смея да мечтая)

-
- вече хвърля и на тежко
хе хе ,нали ви оборих все пак за речното ползване,за язовир според мен имат различни плюсове,наи гадното при надуваемите е риска от забиване на кука,но при надуваема с твърдо дъно държа на това,че е по конфортна(слагам си биричката на дъното и тя не мърда). 

-
- вече хвърля и на тежко
а и не забравяите факта,че се транспортира в обикновен багажник
това трудно може да се случи, освен ако "куката" е канджа...мирославмладенов написа:...наи гадното при надуваемите е риска от забиване на кука...
Но пък може да ти се забие някоя консерва или счупена бутилка като излизаш на брега, а такива не липсват за съжаление...
-
- вече хвърля и на тежко
вярно е и за канджата!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Сега и аз да се изкажа. Нямам голям опит с лодките. Имам 3.6 гуменярка. Доскоро карах с 4 кончета. Като всичко ми умаляха и си взех 15. Вчера в 5 бях на язовира от мерак за проба. Водата беше огледало. Дърпам и немога да се нарадвам, моторчето запя. Подадох газ и за първи път излязох на глисаж.Честно малко ме хвана стрх
GPS-а показа 38. Покарах малко и реших да завия.Самия аз незнам какво се случи но ми дръпна ръката и направи пълен. Лодката не мръдна за разлика от мен. Направо седнах на пода и постоях доста
. Та мисълта ми е дали 4 метра лодка ще издържи такъв завой
Според мен гуменарките са в пъти по-стабилни.
Между другото кажете мнение за моторчето EVINRUDE 15 hp 4 такта. Моята радост.

Между другото кажете мнение за моторчето EVINRUDE 15 hp 4 такта. Моята радост.

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.