Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Риболова около Русе
А някакви резултати няма ли бе адаш .Ко стана дай инфоIvak написа:Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно![]()
Чух за скобари на Мартен, вярно ли е? И ловят ли се повече от 10-15 риби на излет

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нищо за разказване.
Провалиха ми плановете жените из къщи и все още съм бесен. 700 км за 2 часа риболов
Риболов има, скобари бол, распери бол. хванах един къде 2-2,5 кг на болонезата
много проста риба е това распера, не те ли види и на парче кашон ще клъвне стига да се движи правилно.
Иначе скобарите са по 300-400 грама и искат храна за да се съберът и да вземат добре.
Лових на Буната под Лома. До Янтра не стигнах пак поради женищата
, изтървах ги рибите там.
Провалиха ми плановете жените из къщи и все още съм бесен. 700 км за 2 часа риболов

Риболов има, скобари бол, распери бол. хванах един къде 2-2,5 кг на болонезата

Иначе скобарите са по 300-400 грама и искат храна за да се съберът и да вземат добре.
Лових на Буната под Лома. До Янтра не стигнах пак поради женищата

Опааа утре някой случайно да е решил да ходи към Текето ??? 
Ако обичаш използвай това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=38195
Митев

Ако обичаш използвай това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=38195

Митев
- Vlado_852
- разбира нещата
Е това е вече прекалено!!! Само да намеря време и пускам спининга за продан...

Това ме избави от капото...

Вземам го! Явно е страшно чуствителен.Vlado_852 написа:Е това е вече прекалено!!! Само да намеря време и пускам спининга за продан...![]()

Някой,някакво инфо за Лома и по точно места...Решил съм да ида,но незнам къде 

В събота обикаляхме с един колега (той има катамаран на Сандрово) острова от Сандрово до опашката и на големия Дунав до двата канала на острова. Основно три въдици на дъно - рибки за щука и грозд червей за каквото е гладно. Аз упорствах с фидер, защото бях забъркал четири кила манджа да опитам къде са мрените. Стояли сме на място около час и като няма активност на въдиците се местехме на следващото наглед перспективно място
Резултата беше четири платички на фидера, размер 200-300 гр. и колегата дръпна распер около 500-600 г. НА ТОРНИЯ ЧЕРВЕЙ
Или пълнолунието изигра лоша шега или нещо бяхме объркали, но и на сонара имаше изключително слаба рибешка активност за разлика от друг път. Не мога да постна фотото, защото нещо не ми се получава или не знам как се прави
Ако някой ми даде малко напътствия, как да потърся мрените, или изобщо в момента какво да си потърся с фидера, ще го спомена с благодарност в молитвите си. Много ме засърбяха ръчичките, а не ми се получи хич този уикенд

Ако някой ми даде малко напътствия, как да потърся мрените, или изобщо в момента какво да си потърся с фидера, ще го спомена с благодарност в молитвите си. Много ме засърбяха ръчичките, а не ми се получи хич този уикенд

Колега и при мене така при пълнолунието. Същия ден имам една бяла рибка и три мренки( хванати на протеиново топче) обаче всичко маломерно - най-голямата 700 гр. Момчето с мене имаше много хубав удар, обаче не можа да стигне до пръчката да я засече. Мряната на Дунава вечерно време идва към брега да се храни, обича както камениста местност така и глинеста - аз съм имал успехи най-много на каменисто дъно. Предполагам сте били с лодка, което е голямо преимущество. За жалост нямам лодка, но ако съм на ваше място ще пусна няколко мамки с цел да задържа пасажа, когато мине.advokata написа:В събота обикаляхме с един колега (той има катамаран на Сандрово) острова от Сандрово до опашката и на големия Дунав до двата канала на острова. Основно три въдици на дъно - рибки за щука и грозд червей за каквото е гладно. Аз упорствах с фидер, защото бях забъркал четири кила манджа да опитам къде са мрените. Стояли сме на място около час и като няма активност на въдиците се местехме на следващото наглед перспективно мястоРезултата беше четири платички на фидера, размер 200-300 гр. и колегата дръпна распер около 500-600 г. НА ТОРНИЯ ЧЕРВЕЙ
Или пълнолунието изигра лоша шега или нещо бяхме объркали, но и на сонара имаше изключително слаба рибешка активност за разлика от друг път. Не мога да постна фотото, защото нещо не ми се получава или не знам как се прави
![]()
Успех.

-
- новобранец
Имам намерение да отида за риба в петък.Можете ли да ми кажете каде да отида ?? И по дунава има ли смисъл да ходя изобщо ?
- Vlado_852
- разбира нещата
Ами ИМА бе колега, що да няма?
-
- научил се да хвърля
има смисал да се ходи по дунава колега,рибата си дава доволно,в неделя на фидерче си хванах предоволно четири платики по 800-900 грама,едната е над кило и отделно морунаж и косатчета колкото искаш.това е от мен колеги,наслука на всички и успех
-
- сериозен играч
Вижте на какво попаднах,май хиликоптера ле лети и над Дунава
http://www.dnes.bg/video/2010/10/27/i-e ... hki.102297

http://www.dnes.bg/video/2010/10/27/i-e ... hki.102297
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- Vlado_852
- разбира нещата
Цяло лято бях на Мартен и до колкото се сещам, от многото риби които хванах
имам точно един шарко около 1кг. Явно съм слаб рибар с тия приказки за големи шарани на Мартен... 

Аз пък за сефте чувам тази година, че е хванат там хубав шаран.Vlado_852 написа:Цяло лято бях на Мартен и до колкото се сещам, от многото риби които хванахимам точно един шарко около 1кг. Явно съм слаб рибар с тия приказки за големи шарани на Мартен...