Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Днес, понеделник,на скалите след Царево при фабриката,7 заргана и много на брой дребни платерини. От 7 до към 9 сутринта.Наслука на всички колеги!
-
- научил се да хвърля
след, горе долу няколко км после по някакво нагорнище беше отбивката...chaykov написа:преди завода или след негоhunte написа:хаха няма проблем)) аз се зачудих на горния пост, но предположих че е някаква грешка
![]()
ние бяхме малко след царево, но не знам как да обесня точно къде....
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
-
- ще става разбирач
ЗОГРАФ, не каза къде се намират скалите, ако не е тайна 

Днес на "Златна перла" преди с. Варвара, 39 бр. от 7.00 до 11.00,после вече нямаше смисъл задуха по остро, но поне кефа беше голям
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Аз ще си позволя пак да питам щото май въпроса ми го пропуснаха в тарапаната.vladofommi написа:За дружба с кола как се стига.В смисъл в комплекса влиза ли се,каде се паркира и тн.Също и за кранево ме интересува.Мерси
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
За Дружба покрай Гранда стигаш до малък паркинг оставяш колата и слизаш по стълбите на плажа и от там в дясно ще видиш тетраподите и евентуално рибарите ако има риба. Аз ходя там.А за Кранево на буните влизаш през главната алея и караш само по нея но не съм ходил отдавна.
ico000_ написа:ЗОГРАФ, не каза къде се намират скалите, ако не е тайна
Заливче до Маслен нос
- sardina
- научил се да хвърля
ico000_ написа:колега сардина , къде е това край варна. ...
Мястото е Порт Палас или "Писател"
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Айде и от мен.Вчера на завода след Царево изненадващо имахме само 1 чичка за компания и 1 брутално дълга мрежа на не повече от 30м-педали мръсни.Но въпреки това резултата беше добър.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- учете се от него
За съжаление тази мрежа ще стои почти до Нова година там, докато някой не я закачи с кука с въже и не я дръпне с колата на брега, после съдбата и Ви е ясна 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Честно казано последния месец имам 3 излета там и я виждам за първи път като се има предвид че съм първи на скалите около 5-30 часа с цел хубаво място.Абе аз я закачих ама бушона на такъма беше куката тя се строши.Официално предупреждавам двамата бастуни от лодката-ако случайно четат-че следващия път ще има в багажника и калъф с турска гаубица Hatsan-125 иначе не намираща място между рибарските ми геги 

-
- учете се от него
Тепърва ще е там, като оправданието е че леферска и на заргана не пречи, ма че късаш постоянно не им дреме 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Въпреки че Кордобата ми се влачи по корем_манийка ко да праиш_ и трудно влиза даже там присърце взимам идеята за въжето.Аматьора Бс написа:Айде и от мен.Вчера на завода след Царево изненадващо имахме само 1 чичка за компания и 1 брутално дълга мрежа на не повече от 30м-педали мръсни.Но въпреки това резултата беше добър.
Зарган 2011
Засега риболова на зарган върви нормално но все не мога да направя по сериозна бройка - в събота ходихме с приятели на Перла но рибата беше рехава. Пасажите минаваха и си заминаваха през 1 час. Както беше писал и Пешо в неделя повече от 10-15бройки не можеха да се направят. Когато рибата влезеше в обсега на вълнолома се взимаха по 3-4 бройки и чакането отново започваше. Иначе рибата беше с много добър размер даже си хванах един гигант с който се гордея. Едно от момчетата на вълнолома каза че рибата е групирана но не винаги налита на стръвта - момчето беше харпунджия и ги чуваше нещата. За неделя остана доза и половина червеи и след като жената ме освободи реших да прескоча до къмпинг Европа да видя какво е положението там. Е на буните имаше повече хора отколкото на мача Левски-Локо Сф. Естествено никой не хващаше затова се настаних доста в края на вълнолома поради липса на място. На второто хвърляне изтървах риба до брега а след това си започнах да си вадя по некое зарганче дикато към 11часа риболова стана тегав и си бих камшика към Бургас. Направи ми впечатление че е пълно с хора които и грам понятие си нямаха от риболов на бомбарда така мятаха с некакви къси пръчки на 10м пред тях че по едно време стана страшно. Как да е. Съжалявам за предния ден защото бихме път чак до Варвара но вълната беше много голяма и решихме да отидем на Перла където е по закътано.