Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
кефалови 2014
Модератори: emo vasilev, alekst
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Re: кефалови 2014
На Иракли,на Вая ,дребни кефалчета с големи глави,по педя и нещо...
Около Ахтопол ,добри иларии ,на дъно ,по около 300/500гр
Около Ахтопол ,добри иларии ,на дъно ,по около 300/500гр
Аз там съм пораснал...
колега barabando днес бях на петрол не знам ти къде е хвана тази риба но не е на петрол.колеги те хванаха по 3,4 риби до обяд.аз бях капо хем бях на чупката горе.от петрол отидох на трета буна една риба от там в 13,00 пак на петрол още две риби и това за деня три риби.
2 въпроса,защо мислиш че ти и колегите ти като нехванете другите също трябва да не хващат,и защо смяташ че така наречената чупка е най-дашното място,Kodjito75 написа:колега barabando днес бях на петрол не знам ти къде е хвана тази риба но не е на петрол.колеги те хванаха по 3,4 риби до обяд.аз бях капо хем бях на чупката горе.от петрол отидох на трета буна една риба от там в 13,00 пак на петрол още две риби и това за деня три риби.
Kodjito75 написа:колега barabando днес бях на петрол не знам ти къде е хвана тази риба но не е на петрол.колеги те хванаха по 3,4 риби до обяд.аз бях капо хем бях на чупката горе.от петрол отидох на трета буна една риба от там в 13,00 пак на петрол още две риби и това за деня три риби.
Е те тука я хванах
Ако не се лъжа ти беше преди мен там. С Мерцедес "очиларка" мисля?!?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dim-dim
- научил се да хвърля

Днес сутринта след работа отидохме с двама колеги на Балтата (края на езерото) Риба много, чак скача над водата но приемането на храна беше изключително слабо, едва по 4-5 риби взехме по 200-250гр. и то след изключително упорстване от наша страна на плувка,бомбарда и дъно. Пътя е сравнително добър дори и за малко по ниски автомобили но изключително тесен заради високата трева и храсти от страни на пътя който драскат колите. Аз поне не бях ходил там и затова се съгласих, но на дали някога пак ще отида колкото и риба да има там.
-
panayot petrov
- новобранец

Днес на Петрол от 6:30 до 10:00 само три извадени иларии. Едната 31+cm, 280g.
До 9:00 дребосъка ( барбунки, гюмюш, попчета) беше активен и до петата минута червеите даваха фира.
До 9:00 дребосъка ( барбунки, гюмюш, попчета) беше активен и до петата минута червеите даваха фира.
- StefanHristov
- новобранец

От 15ч до 19ч на петрол 5 иларии по около 500г + една по-малка. Имаше и 3-4 изтървани. Много пипания ,но плахи.
-
slonski1981
- вече хвърля и на тежко

Здравейте на всички колеги,не бях ходил за морска риба тая година и вчера вечерта преди Поморие на Жезъла от 17:00 до 19:15 около 30 риби и нагоре една пълна кофичка(рибите не са много едри но са доста добри сравнение с иларията вадена миналата година на същото място от мен).От колеги там разбрах че всеки ден давало по добрите рибари вадели от 7-до 10 килограма а по слабите 2-3 на потъваща я хващах аз но имаше по голям успех на бавно потъваща така като гледах.За мене това не е риболов а касапница
.
Не се плаши на морето не е,като на гьола,набараш ли я мачкаш защото после,като си хване пътеките и да търсиш няма.
-
Митко Кирилов
- разбира нещата

На юг от Варна.
Събота 8 класни платерини
на дъно от 7 до 9.30.След това морето се препълни от дечурлиги и русалки
и газ обратно до Варна.
Неделя пак там малко по-рано: по-ветровито от събота, рибата пипаше много плахо.
Колегата извади 6 сносни платерини, а аз за пръв път станах шампион
по улов на гюмуш: цели 23 броя.
.За разлика от събота рибата беше пръсната и пипанията бяха епизодични.
След 9.30 отново обратно.
Иначе прекарахме много приятно и посрещнахме изгрева.
Събота 8 класни платерини
Неделя пак там малко по-рано: по-ветровито от събота, рибата пипаше много плахо.
Иначе прекарахме много приятно и посрещнахме изгрева.
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач

Петък,събота и неделя изкарах на Перла-много мъка имаше на буната и реших да съм само публика.Тва свръх тежки тояги изстрелваха бомбарди,тва лайт спининги се мъчеха на дъно и счупени върхове се сритваха под камъните и риболова продължаваше.Без колегите от провинцията(там дет няма море) да се обиждат ама прочетете поне форума де.
- stefan4etoo
- сериозен играч

От първи до десети бях на Поморие(стария град)Та за три ходения по около два часа имам около 50 риби(кефалчета) .От тях 40 са с размери педя,педя и малко.Абе като за супер начинаещ в морския риболов съм много доволен
- dim-dim
- научил се да хвърля

Днес на Петрол от 13ч до към 16ч три изкарани риби на дъно около 200-300гр среден размер платерини, много вятър и дребна барбуна. Но важното е че сефтосах новата пръчка 
Днес на шофьорския от 7ч. до тъмно,по 10-тина дребни платеринки по 200-250гр.
-
star6inkata
- новобранец

Нов във форума, но много нахъсан да се научи. Днес мой роднина реши да ме въведе в тънкостите на занаята и към 6:00 бяхме на "Фичоза". До 9:30 - 3 иларии, после до обяд на канала в Аспарухово още една и 3 барбунки. Като за пръв път съм доволен от риболова, на слука на всички форумци, надявам се да науча много от всичко споделено тук.