Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболова около Русе
В момента няма смисъл изчакай поне още месец!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
...и колега, к'во стана на помпената? С разходката ли си останахте или половихте нещо?knbis написа:вчера направих една разходка до ферибота,всичко е в лед.bachoivo написа:Добър ден/добър вечер, колеги![]()
Хубави отзиви отникъде не идват, да го ева, лошо, ама все пак да питам отново: за ферибота нещо, някой? За топлата вода прочетох по-горе, като гледам и на маята дереджето е същото....абе не ми се седи в нас...
P.S. Някой ако може да ме опъти към топлата вода, че само там не съм ходил от вички общоизвестни местаМерси предварително!
утре с приятел мисля да се разходя до помпената да видим хавата как е там... пък може и да направим сефтето за тази година там!

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
изкаляхме се доста,мина един рибар с лодка и каза че само михалца на торен вървяло в момента там,сефтето не направихме но останахме доволни от разходката 

Днес ходих на Янтра !Бях в района на Бяла.На фидер хванах няколко морунажа и открих за тази година.Водата е леко мътна ,но рибите си взимат уставно.Ползвах само бял червей и в хранилката и на куката.Мисля,че ако си бях взел някаква фидер храна щах да разбия рибите,но тръгнах с идеята да ловя кефали а не им видях очите.При следващото затопляне пак съм там,но добре оборудван!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Dani I
- вече хвърля и на тежко
От коя страна беше колега от към Стърмен ли ?
И имаше ли купища народ ?
И имаше ли купища народ ?
Да от към Стърмен,народ имаше доволно,но места си имаше.
-
- кандидат преподавател
Венци само не ми казвай , че не си носел спининга и не си пробвал някой воблер и блесна 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Иво носех ги разбира се,но активноста на морунажа ме накара да се съсредоточа само на фидера и смятам,че не сгреших ,че не извадих спининга.Бях си седнал и си хапвах сандвичите(7 на брой) и си блеех на отсрещния бряг където пък колега ги дърпаше на изтичане.Интересното е ,че имаше игриви риби които си скачаха като да е лято.Незнам обаче какви бяха,но това не е чак толкова от значение.Доволен съм и с нетърпение очаквам следващия път.ivo75 написа:Венци само не ми казвай , че не си носел спининга и не си пробвал някой воблер и блесна
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Венци да не е мазохистivo75 написа:Венци само не ми казвай , че не си носел спининга и не си пробвал някой воблер и блесна

По добре си вземи един ден почивка или отпуска и идвай с мен да ги поцепим ,за спининга има време.Сега се ловкат зимни риби и си е кеф отвсякъде!ivo75 написа:Абе за спорта трябваше да пробваш.Нямаш ли нови самоделки за тест.Да ти дам някой от мойте
-
- ще става разбирач
Колега Венци в крайна сметка кви риби изкара на фидера ?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер, колеги!
Днес, тъй като се отвори възможност да пообикалям със служебната кола
, се поразходих малко. Първо до ферибота ходих-леда се е разкъсал на места. Имаше един пич дето с директна 5-ца дърпаше здраво дребосъка (костурчета, косатчета, уклейки) с размер на кутре на 5годишно хлапе
После зад корабната минах, имаше 2-3 човека, ама никой нищо. Единия сутринта от 8 бил там и само един път имал бутане-нещото му откраднало му рибката и си заминало с нея.
Подновявам разходките края на февруари-началото на март или ако се позатопли може и по-рано
P.S. Снощи засякох комшията като се прибираше от Янтра- хванал беше доволно кефал, морунаж и някой друг уклей. Бил е около Ценово(не казва къде точно, нормално), всичко на болонезе и бял.
Днес, тъй като се отвори възможност да пообикалям със служебната кола

После зад корабната минах, имаше 2-3 човека, ама никой нищо. Единия сутринта от 8 бил там и само един път имал бутане-нещото му откраднало му рибката и си заминало с нея.
Подновявам разходките края на февруари-началото на март или ако се позатопли може и по-рано

P.S. Снощи засякох комшията като се прибираше от Янтра- хванал беше доволно кефал, морунаж и някой друг уклей. Бил е около Ценово(не казва къде точно, нормално), всичко на болонезе и бял.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Vlado_852
- разбира нещата
И аз мислех утре да се насоча на там, но прогнозите за времето ме спряха...bachoivo написа:P.S. Снощи засякох комшията като се прибираше от Янтра- хванал беше доволно кефал, морунаж и някой друг уклей. Бил е около Ценово(не казва къде точно, нормално), всичко на болонезе и бял.

tenesista_ написа:Колега Венци в крайна сметка кви риби изкара на фидера ?
Виж предната страница!
-
- кандидат преподавател
Аз докат се наканя то виж какво го дават времето.А и нямам фидер но пък имам едно боло 6м дето не съм го ползвал от както го взехВенци ® написа:По добре си вземи един ден почивка или отпуска и идвай с мен да ги поцепим ,за спининга има време.Сега се ловкат зимни риби и си е кеф отвсякъде!ivo75 написа:Абе за спорта трябваше да пробваш.Нямаш ли нови самоделки за тест.Да ти дам някой от мойте

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ