Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от Камилската долина
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от Камилската долина
Кажи Диман къде изчезна, че можем да научим някой нов дип за сом от него....
, то откакто му сецнаха Тича,не се обажда веч, ама ми е итересте ти как ходиш там, като е забранено
, да не работиш в КОС Шумен...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902
Адмирал-Краси 112kg, 2,56 m
Вицеадмирал-Милко Георгиев 102.5kg, 2,60 m
Контраадмирал- Николай Гълъбов 91.2kg, 2,51 m

Тая бутиковата..а..
, УЛ дето го замесих, тъй да знаеш, че ще я използва да лови стръв за кльонк, ама го срам да си каже..
..И аз щях да взимам някакво прътле малко УлЙче..
.., ама то на мухарка със стръв не ще, че и на влачене на мухарка не ще...ей 20-30 метра след лодката бял червей се рее на кука 16 и не го ще. Та Троли е прав, че стръвта е на дъното и пак не иска да я вземе..
..Губя по 2-3 часа за 3-4 рибки. Ако икономисам това време чрез едно малко УлЙче.....
.с 2-3 сома, ще съм впериод.....до обяд, ...щото след обед пак огладнявам...
И аз съм за монофила, ама поне 0,12, къде Ртроли...
.. влиза грубо с 0,16-18....., дори имам едно руло от Окума за 2 лева от Кауфланд..
., няма късане, като вързах един Джак Даниелс за него от същата партида на Кауфхалето.
...хмъ-хъ..държи яко...
, пък и ние се борим с риби до 200-300 грама макс, дори мисля да си взема 0,08, че ме сърбят УЛ-ръцете...

И аз съм за монофила, ама поне 0,12, къде Ртроли...

при зор тука ша е срещата.
..http://www.facebook.com/groups/636519234334902

Диман го помня от карпа ама лично не го познавам,иначе си ходим по Тича,търговишките им стоят караваните и си ходим на гости даже,не съм в коса ,ама не ибаваме,щото нещата с глобите са малко афиф,2016 на 2ри януари написаха акт на един от наще ама в съда падна та да са е...т по гъ...а всичките пе....си дето пишат актове,аз колкот пъти вляза все мрежи закачам то не е 1 или 2а пъти взеха да ма бъзикат че троля за мрежи щот ги знам къде са то и малко истина има щот пораснах на язовира имахме вила някога на Ловец и си познавам хората ама сега с тъз забрана ептен са разпасаха гаджалите,и през деня пущат и не са крият абе ужас и какво излезе изписаха им очите,а наще извадиха,има нещо гнило тука ама ша излезе рано или късно истината кой има интерес и защо забрани гъола,то тъпата министърка даскалица абер няма ма подписала абе та....к като всичко в тая държава 

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз кат ти казвам,че всички риболовци с лодки и каяци сме незаконни в тая държава,ти не верваш!Само не знам в кой филм играем,в "Гадни копилита" или в "Тъпи копелета"?yco написа:Кажи Диман къде изчезна, че можем да научим някой нов дип за сом от него...., то откакто му сецнаха Тича,не се обажда веч, ама ми е итересте ти как ходиш там, като е забранено
, да не работиш в КОС Шумен...
![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Те лавините в кльонкането са поне до 1–ви Юни,та не дей да скимтиш от сега,бая чекане те чека!yco написа:На Камилата сега падат камилски лавини...![]()

Че те законите се пишат от малоумници за да защитават определени интереси,на определени (хора)бе Тролка.Как така джанъм Аз дето си плащам билета ,данъците,глобите и всичко ,и кат отида за риба ако хвана маломерка я пущам за да влезе в мрежите на браковците излизам виновен според тоз закон?Отивам за риба да си почина,да науча децата си да обичат природата,да я пазят за да я имат и според ЗАКОНА съм виновен?А мангала дето пуща мрежи ибава мамата на язовира дето е правен с пари взети от родителите ми,продава риба без да го ибе за нищо,не е виновен според същия тоя ЗАКОН?А кажи ми ти според теб аз дет са опитвам да съм съвестен и да науча децата си да бъдат свестни граждани на таз (Държава) излизам нарушител на ЗАКОНА а бай мангал никой не го закача и нищо не плаща само вади пари от ДЪРЖАВНИЯ водоем и утре като не останат и жаби за хващане какво ще обясня на внуците си?ЗАКОНА деца така каза.Ебати законите ебати държавата!?
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Те децата знаят по-добре от нас какво да направят, а и го правят. Просто оставят крадливите политици и мангали на спокойствие да си крадат и отиват на терминала, като им показват един среден пръст. Крадците сами ще се самоунищожат, но за жалост и Държавата ни.bai mile1 написа:Че те законите се пишат от малоумници за да защитават определени интереси,на определени (хора)бе Тролка.Как така джанъм Аз дето си плащам билета ,данъците,глобите и всичко ,и кат отида за риба ако хвана маломерка я пущам за да влезе в мрежите на браковците излизам виновен според тоз закон?Отивам за риба да си почина,да науча децата си да обичат природата,да я пазят за да я имат и според ЗАКОНА съм виновен?А мангала дето пуща мрежи ибава мамата на язовира дето е правен с пари взети от родителите ми,продава риба без да го ибе за нищо,не е виновен според същия тоя ЗАКОН?А кажи ми ти според теб аз дет са опитвам да съм съвестен и да науча децата си да бъдат свестни граждани на таз (Държава) излизам нарушител на ЗАКОНА а бай мангал никой не го закача и нищо не плаща само вади пари от ДЪРЖАВНИЯ водоем и утре като не останат и жаби за хващане какво ще обясня на внуците си?ЗАКОНА деца така каза.Ебати законите ебати държавата!?

Те и децата като заминат ептен ша я упрайме,и аз живях 11 години на вънка ,що са върнах не ма питай,че е за смях ама не виждам разлика от преди да замина и сега.Прибрах са и на 2ия ден бях с изваден билет и на язовира абе носталгия и романтизъм ко да прайш има и таквиз хамави кат мене.В.И,Ленин определя революционото положение така*масите не искат да бъдат управлявани по старому ,а управляващите не могат да управляват по новому* Аз не виждам нещо да се е променило за по добро ,говоря за обикновения човек, инак оня арменец Хампарцунян каза че България се развива добре от как го няма бай Тошо,но благата са в ръцете на една шепа хора и не са рзпределени .Как аджеба да са разпределят,като то и армия не остана.Кат беше бай Добри Джуров имаше 3и армии а сега кво е?Не могат напълни един стадион що ли?Първо ебаха мамата на армията ама то беше за да влезем в НАТО и кво ни даде туй НАТО?В една държава дето полицията и е по голяма от армията има нещо дето не както трябва според мен.Утре ако реши случайно Ер Доган да тръгне на север ,кой аджеба ша го спре?Ама що и да тръгва то рано или късно ша са присъйденим към него щото меееестното население ша изчезне ама нали една шепа хора ша избягат в Швейцария,също както И.Буров на времето ама историята е голямяма шегаджийка а?Ади стига толкоз че да има и за друг път.
Марк Твен
Марк Твен
-
- сериозен играч
Ооо.. с тая политика може да врътвем още 200 страници преди да се е стопил снега

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Гн Генерал, той баш снега е виновен за разклащането на психичното ми здраве,щот от 3и седмици не съм стъпвал на гъола,а пък кат си представя как шетат туземците в момента с мрежите(ако не е замръзнал де) изпадам в крайности.Иначе за протокола не членувм в никакви партии и организации,с изключение на сдружението за яз.Тича и борбата,която водим с местното ВиК за забраната на язовира,тоз месец ще има и дело,да видим какво ще се случи,той Миро е по навътре в нещата.Иначе стоя зад горенаписаното и не ангажирам никого с него,просто това е моята гледна точка 

Марк Твен
Марк Твен
-
- сериозен играч
За толко дни безрибие от скука да имаше поне едно правителство та да го свалим ....ма у тая шибана държава и тва няма да му еб......ма та

Хойте тропайте барем мен да свалите поне времето е удачно

Хойте тропайте барем мен да свалите поне времето е удачно

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Гн Генерал защо такава агресивност?Вие така и така сте решили да ни напуснете кво ви пука за правителството?Харесва ми чувството ви за хумор, то и за това е може би пишете точно тук

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ами ако на бай ти Миле му почервенее задника от виното или нещо друго,що па не!KRASSI написа:За толко дни безрибие от скука да имаше поне едно правителство та да го свалим ....ма у тая шибана държава и тва няма да му еб......ма та![]()
Хойте тропайте барем мен да свалите поне времето е удачно![]()
![]()

А бе Тролка,де видя да имам генералски претенции?Казах по на горе че и на 99кг ша кандисам
.Ама в момента не става щото не мога стигна до язовира,пък и хладно-15 в момента,той генерала за туй на праща сега да тропаме щото е сербез,ама лятото нищо не казва
,ходи си на Ивито и лови мълчаливо,по миналата година и на Тича идва ама нъц,старите места не са това което бяха,защо ли?
Ама иначе и политик ма изкара 

Марк Твен
Марк Твен
-
- сериозен играч
Ходя по Ивито щот малко по спокойно заради валатите явно.
Иначе за Тича получавам постоянно инфо за нивото в сантиметри от Томахавката
.
Ма ся и двамата ни влече морския и тука много много .... дет се вика хоп-троп на почивка

Иначе за Тича получавам постоянно инфо за нивото в сантиметри от Томахавката

Ма ся и двамата ни влече морския и тука много много .... дет се вика хоп-троп на почивка

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !