Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: BG Рибалка
Немога да разбера на тия турнири защо моите опоненти ловят риба в несвяст, а аз 2 часа чакам за едно калване ей на последния турнир на Марица беше за килограми един извади сом 50 кг. и след малко извади втори 100 кг
а останалите ловяха шарани по 15 кг един след друг при ограничение за една пръчка само как става това незнам

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- ще става разбирач
При мен се явява грешка при обява за изкупуване на речен кефал - не ми го изкупува
И второ на много важно-отивам на Силистра на острова и там ми налагат глоба 9000рубли защото имало забрана.Добре ама аз тези риби за които ме глобиха си ги имах в живарника а не съм ги ловил там.Това е недопустимо.Все едно да те глобят че си носиш цигарите в джоба
И второ на много важно-отивам на Силистра на острова и там ми налагат глоба 9000рубли защото имало забрана.Добре ама аз тези риби за които ме глобиха си ги имах в живарника а не съм ги ловил там.Това е недопустимо.Все едно да те глобят че си носиш цигарите в джоба
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- вече хвърля и на тежко
Относно изкупуването на речния кефал.Вероятно играеш старата версия,там имаше такава грешка.Вместо распер бях сложил табела за речен кефал.В тази версия,която качих днес това е оправено,изкупува се распер,а не речен кефал.натали написа:При мен се явява грешка при обява за изкупуване на речен кефал - не ми го изкупува
Относно глобите.Така е в играта,щом имаш в живарника забранена риба глобяват.За съжаления играта не съм я правил аз,аз само съм я побългарил.А мисля,че и в реалния риболов е така.Ако дойде инспектора по риболова и ти намери в живарника забранена риба,едва ли ще можеш да го убедиш,че не си я ловил на този водоем.

Наслука!!

- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
А защо след като имам пръчка за 170кг корда за 170кг и макара на 100% и некав шаран от 30-40 кг ми чупи макарата 1-вия път после ми чупи пръта, при положение, че не напъвам докрай? И всички те ми продукти са нови.
И ако хвана да речем кефал на някоя река и после се върна на езерото и пусна там рибата, ще кълве ли там. И как подяволите да вадя тия трофейни риби след като не мога да ги вадя с некви си мощни въдици? Какъв е чалъма?
И ако хвана да речем кефал на някоя река и после се върна на езерото и пусна там рибата, ще кълве ли там. И как подяволите да вадя тия трофейни риби след като не мога да ги вадя с некви си мощни въдици? Какъв е чалъма?
-
- ще става разбирач
Бай Спасе а сега може ли да ми обясниш като на малоумен
като сваля новата версия от днес къде да я сложа в старата игра или на ново място и почвам от начало

като сваля новата версия от днес къде да я сложа в старата игра или на ново място и почвам от начало
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
В папката на старата игра. даваш да замести вскички файлове или иначе казано "Yes, to all" и почвашнатали написа:Бай Спасе а сега може ли да ми обясниш като на малоумен![]()
-
- вече хвърля и на тежко
Това си пълнофункционална игра.Разархивираш си я където желаеш.Копираш си профила от старата игра и го пейсваш в папка Data/Profiles/Offlaine.Това е,играеш и се наслаждаваш,няма нужда да започваш отново.Ако ти хареса триеш старата,защото всички следващи апдейти(ако има такиванатали написа:Бай Спасе а сега може ли да ми обясниш като на малоумен![]()

Успех!!

-
- вече хвърля и на тежко
А ти,драги,не раздавай "кмпетентни" мнения и не въвеждай колегите в заблуждения,когато не си наясно с нещата.Още повече,че въпроса не е зададен към теб.MIhaYLOV написа: В папката на старата игра. даваш да замести вскички файлове или иначе казано "Yes, to all" и почваш

- stoilkatastz
- ще става разбирач
С труда на Баи Спас,Рео,Сапуна и Миро БГ Рибалката става все по добра и интересна

-
- ще става разбирач
Всичко е точно,подкарах новата версия със стария профил обаче имам питане относно кармата
има ли вариант да я изчистя или променя от някъде.От някакви глоби е станала на -много
А .... и къде се намира делтата на Дунав,в клевалката я има а в картата на рибалката не?
има ли вариант да я изчистя или променя от някъде.От някакви глоби е станала на -много

А .... и къде се намира делтата на Дунав,в клевалката я има а в картата на рибалката не?
- nikaro
- ще става разбирач
Незнам дали при мен е проблема,изтеглих новата версия,но Делтата на дунав не ми излиза като дестинация.
Стамболийски го има,но делтата-не. Не,че немога да отида заради пари или разряд-прсто я няма.
Иначе евала за игрицата и труда

Стамболийски го има,но делтата-не. Не,че немога да отида заради пари или разряд-прсто я няма.
Иначе евала за игрицата и труда

И охридскоро езеро и делтата я има,най-горе- извън картата леко в ляво там са и двете.
Браво на бай Спас , играта е супер и работи перфектно , но проблема с старият надпис "Unhandled exception has occured in your application..... " по време на играта го има отново и на обновената версия . Не критикувам просто споделям . Ще се постарая да открия на кои места излиза най често и ще пиша . И още едно питане дали в обновената версия са намалени точките за опит и парите на минокопа ? Отново Благодаря на бай Спас за положените усилия за да ни радва .Не се отказвай , а ние ще помагаме с каквото можем.

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаря за оценката!Относно грешката имам сериозни съмнения,че не е виновна само играта (дава я и на всички руски версии)В доста от случаите вината е в компа,когато играта търси някакви данни из файловете и компа по някаква причина не реагира на мига се появява тая грешка.Ако вината е само в играта то грешката би трябвало да излиза винаги при точно определени условия.За голямо съжаление аз почти не играя и нямам време за дълги тестове.За това без вашата помощ и коментари не ми е възможно да откривам и отстранявам каквито и да е грешки.stefan3bg написа:Браво на бай Спас , играта е супер и работи перфектно , но проблема с старият надпис "Unhandled exception has occured in your application..... " по време на играта го има отново и на обновената версия . Не критикувам просто споделям . Ще се постарая да открия на кои места излиза най често и ще пиша .
Да,намалени са.Намалени са също максималните тегла на сома и моруната,намалени са и цените на големите прътове.Пипнати са и други някои неща,но всичко е с цел приближаване на играта към нашите условия.stefan3bg написа:И още едно питане дали в обновената версия са намалени точките за опит и парите на минокопа ? Отново Благодаря на бай Спас за положените усилия за да ни радва .Не се отказвай , а ние ще помагаме с каквото можем.
А дали ще продължаваме нататък,зависи изцяло от вас,вашия интерес и коментари към играта.
Да се надяваме,че интерсът не е намалял,но съдейки по коментариите във форума нещо не съм много оптимистично настроен!

Наслука!!

Засякох малка нередност:Бях на Кастел, имаше забрана за 3 вида риба и както обикновено трябваше да ми се появи предупредителния жълт триъгълник долу да но не се появяви.излязох и пак влязох в играта но пак не излезна.Не че е нещо кой знае какво но гледам да помагам за усъвършенстването на играта.И едно предложение имам да се вкарат още някой друг вид риба да се изкупува за по голямо разнообразие/примерно някой морски видове/,но не знам дали ще е възможно.