Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
-
Kiro Gorskiq
- новобранец

Re: Зарган 2011
Още 20-тина и щяха да станат 100, ама следващия път. Добре, че към 11.00 днес задуха по-сериозно NE, E, че да излязат и по-големите. А и сулганът беше перфектен...

Лозенец

Лозенец
ALWAYS ONE FISH AHEAD
Явно с вас сме се засекли на Перла. Дойдохте малко след нас, а ние с колегата после отидохме към Мириус. Там беше една идея по-добре, но за кратко... В общи линии и аз се изнервям, че мога да нацеля джакпота.kalin_76 написа:Засега риболова на зарган върви нормално но все не мога да направя по сериозна бройка - в събота ходихме с приятели на Перла но рибата беше рехава. Пасажите минаваха и си заминаваха през 1 час. Както беше писал и Пешо в неделя повече от 10-15бройки не можеха да се направят. Когато рибата влезеше в обсега на вълнолома се взимаха по 3-4 бройки и чакането отново започваше. Иначе рибата беше с много добър размер даже си хванах един гигант с който се гордея. Едно от момчетата на вълнолома каза че рибата е групирана но не винаги налита на стръвта - момчето беше харпунджия и ги чуваше нещата. За неделя остана доза и половина червеи и след като жената ме освободи реших да прескоча до къмпинг Европа да видя какво е положението там. Е на буните имаше повече хора отколкото на мача Левски-Локо Сф. Естествено никой не хващаше затова се настаних доста в края на вълнолома поради липса на място. На второто хвърляне изтървах риба до брега а след това си започнах да си вадя по некое зарганче дикато към 11часа риболова стана тегав и си бих камшика към Бургас. Направи ми впечатление че е пълно с хора които и грам понятие си нямаха от риболов на бомбарда така мятаха с некакви къси пръчки на 10м пред тях че по едно време стана страшно. Как да е. Съжалявам за предния ден защото бихме път чак до Варвара но вълната беше много голяма и решихме да отидем на Перла където е по закътано.
След работа с приятели си направихме разходка до Червенка. Имаше едно момче мяташе упорито но вълната заливаше местата и отскочихме до райския. Един човек си тръгна и каза че е капо. Преди него имало едно момче с 4-3 бройчици. Аз доо тъмно ударих една писсалчица . 
- hgtod
- вече хвърля и на тежко

BOBCAT нали знаеш кой е номер 1 на Райския 
Дамммм
още разправям на аверите за случая на всеки един мой хванат как твойте бяха 5 
- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко

-
ico000_
- ще става разбирач

на дружба днес 16 бройки , сабалям беше много тихо, после вдигна ветрец, късния следобед пак ще я пробваме, колегата вълко да каже какво е направил и той 
По принцип вечер след 18 часа излиза ли заргана?
Или няма смисъл.
Или няма смисъл.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Зарганата излиза след 18 часа, според мен е добре да я търсиш на плаваща бомбарда с по бавни обороти на макарата.
Снощи на 3-та буна от 17-18.30часа 3 броя заргани по 40см. и една дребна илария. Бомбардата потъваща. И 3-те заргана се закачиха при много бавно въртене на макарата.
Ахаа разбрах,ама колегата vulko0 може да има предвид друга четвърта буна .Щото и Кранево има 4 буни.......biserkehayov написа:http://wikimapia.org/#lat=43.2111659&lo ... 0%BD%D0%B0
Координати: 43°12'41"N 27°57'28"E
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко

На дружба от 07:00 до 14:30 37 бр. и една прилична илария.Можеше и по добре но сутринта един делфин развали работата за около час.Сутринта даваше много добре до делфина,след него редки но хубави риби.Към обяд се завъртя и докато си тръгна даваше на серии.Специални благодарности на колегата mladen971,за това че ме ориентира за пътя.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
днес на нои от 08,30до12,00 само 7 бр.много слабо.