Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Сезон 2010
Браво Джаки!!! 

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
6++++++++ за гофана Веско!!!
И ти влезе в майсторския клас.
Завидях ти, не много благородно...
Сега ако се обадиш да го изядем, направо влизаш във висшата лига.
И ти влезе в майсторския клас.
Завидях ти, не много благородно...
Сега ако се обадиш да го изядем, направо влизаш във висшата лига.

Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Бравоооо, направо КЪРТИ, евала за късмета а и майсторски си го целнал като гледам
Пораздуй малко, със сигурност е било интересно, дай малко инфо за случката 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
- Jack Daniels
- разбира нещата
Хубав, слънчев ден, без вятър и вълни, идеално за ....плажadventurebg написа:Бравоооо, направо КЪРТИ, евала за късмета а и майсторски си го целнал като гледамПораздуй малко, със сигурност е било интересно, дай малко инфо за случката

Последно промяна от Jack Daniels на Пон Сеп 20, 2010 10:28 am, променено общо 2 пъти.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
- Jack Daniels
- разбира нещата
...редовно, но качествено и по малкоPretor написа:Поздравления! Ето до какво води редовната употреба на виски![]()
.

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Значи си направил две добри неща през този ден. Още едно поздравление. Започвам и аз да се оглеждам за спрели коли край пътя 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Още веднъж поклон за постъпката ти,
и за удара след това.
Ве пускай тотото,докато лястовичката ти е на рамото бре.
и за удара след това.
Ве пускай тотото,докато лястовичката ти е на рамото бре.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Отдавна не съм слагал улов тука, но и реално нямах хич време за море това лято. Сега мръднах за няколко дни към егейско и ето една от рибите които намерих там още първия ден

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Jack Daniels написа:Хубав, слънчев ден, без вятър и вълни, идеално за ....плажadventurebg написа:Бравоооо, направо КЪРТИ, евала за късмета а и майсторски си го целнал като гледамПораздуй малко, със сигурност е било интересно, дай малко инфо за случката
Оставих домочадието да си плажува а аз тръгнах към скалите. Още с първото гмуркане нанизах кефал, помислих си – добре започва. Плувайки на 30-40м покрай брега продължаваха да се стрелкат платерини и кефали, но дребни, Приближавайки едно така да се каже бурунче гмурнах / там е някъде към 4м дълбочината/ и по дъното се придвижвах към един камък, в момента в който почти стигнах до него видях огромния силует на рибока да се движи бавно и величествено . И сега се чудя как не изгубих самообладание а се прицелих спокойно точно зад главата му и стрелях. Последва яко опъване на харпуна и почнах бясно плуване след него и нагоре . След има –няма 5 сек. харпуна олекна. Гледам от повърхността че гофанчо полегна на дъното но се ужасих че беше на средата на стрелата, веднага гмурнах върху него като с лявата ръка хванах стрелата отпред за да не измуши а с тялото си го затиснах и последва най-яката прегръдка която някога съм правил. Измуших го към кордата и притискайки го яко към тялото си отпраших към скалите на плиткото.Учудих се че не оказва никаква съпротива, явно изсрела се е оказъл смъртоносен. На плиткача вече го доумъртвих и седнах да си почина. Трябваха ми поне 10 мин. да се почувствам нормално и изведнъж се сетих за нещо което тогава веднага забравих : Сутринта, пътувайки насам, спускайки се по пътя към Отманли виждам една бяла жигула и една крехка женица маха с бяла кърпичка.Веднага отбих и спрях - спукали гума, мъжа и инвалид, не могат да я сменят, смених им гумата., приказваме си кой какъв и защо такъв, те отивали на къщичката си, аз за риба и т.н., накрая те ми предлагат пари, аз естествено отказвам и жената ми пожелава – ГОЛЯМА РИБА ДА ХВАНЕШ МОЕТО МОМЧЕ !!!!!........... и сега какво , казах си,току-що влезах и да излизам ли............неееее, за релакс пообиколих плиткача и чукнах още 2 кефалчета Наистина голям късмет че срещнах това добиче, голям късмет че го целнах точно къде трябва, явно пожеланията на женицата се сбъдват, непременно трябва да я потърся да ми пожелае джакпота от тотото
Живея в краставицата, и като се прибирахме, минаваме край магазин Щука,между 10 и 11 вход на блока, като наискачаха рибарите, то не бяха снимки и възклицания, оказа че наистина малко хора са виждали такъв дърт чернокоп
Евала и за постъпката и за улова, явно си добър човек а те не останаха много!

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пефектен истрел, страхотно зготвен
за компанията не знам, но на мен ми иде да дойда и да ти помогна с вечерята

Браво Юли! 

...пожеланията и думите , ако са от сърце , верно променят околната среда и събитията , изпитал съм го лично на гърба си ...обяснението тук :Jack Daniels написа: – ГОЛЯМА РИБА ДА ХВАНЕШ МОЕТО МОМЧЕ !!!!!...........
http://forums.nariba.com/viewtopic.php?f=40&t=37219
...БРАВО ДЖИМБО , БРАВО ЮЛИ , БРАВО БАРЕТА....ма най -много браво на Джимбо...баси късмета

-
- новобранец
Здравейте и от мен
Най-сетне се завърнах!
За тези 30 и кусур дни застрелях около 10 попчета и 4 кефала (малки сигурно и с бавни рефлекси
) Повечето време гледах във водата как около мен преминават цели пасажи с малки рибки, уви нямам такива миниатюрни стрели
Явно пособията ми ->
не са за Черно море.
Но и не съжалявам! Голяма тръпка беше, а и то сега излизат рибоците вече
Дано сезон 2011 бъде по-благосклонен през месеците август-септрември.
Поздрави на всички, и който тепърва му предстоят гмуркания НАСЛУКА!!!

За тези 30 и кусур дни застрелях около 10 попчета и 4 кефала (малки сигурно и с бавни рефлекси

Явно пособията ми ->
Но и не съжалявам! Голяма тръпка беше, а и то сега излизат рибоците вече

Поздрави на всички, и който тепърва му предстоят гмуркания НАСЛУКА!!!