Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Не е из Русе, Ряхово е.bachoivo написа:Колега, това из Русе ли е някъде, не мога да се ориентирам в мястото........
по скоро Бръшлен 23-та
Днес на Текето закрих преди забраната с як капут, иначе за феновете на таранките си даваше.

Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
-
- вече хвърля и на тежко
За чифлишкото езеро тръгваш за текето,като караш по баира нагоре по средата на баира има отбивка в дясно,даже и табела има спортен риболов.След като завиеш прибллизително около километър в ниското покрай виличките и си там.radomir4y написа:Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добър вечер, дружина 
Днес бях на корекцията на р. Янтра (висока и много мътна реката) до с. Полско Косово......за повече инфо : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46486
Не съм сигурен дали тази корекция е разрешена за риболов през забраната, ако може някой да ме осветли. В заповедта е упомената корекцията на р. Янтра м/у гр. Бяла и с. Карапце (е това село хал-хабер си няма кое е, чичо Гугъл и той не го знае) в местността "Кривушата", ама дали е тази или предната, която е по близо до Бяла - не знам. Ще съм благодарен ако някой сподели

Днес бях на корекцията на р. Янтра (висока и много мътна реката) до с. Полско Косово......за повече инфо : http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=46486
Не съм сигурен дали тази корекция е разрешена за риболов през забраната, ако може някой да ме осветли. В заповедта е упомената корекцията на р. Янтра м/у гр. Бяла и с. Карапце (е това село хал-хабер си няма кое е, чичо Гугъл и той не го знае) в местността "Кривушата", ама дали е тази или предната, която е по близо до Бяла - не знам. Ще съм благодарен ако някой сподели
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
minalata godina hodih dva pati na 4iflika namira se sled tankodruma ili voenniq poligon po patq za nikolovo,sled poligona parviqt pat na dqsno sre6tu nego ima spirka mai ne sam mn sigoren, no tam e palna skrab ,minalata godina mi kaza 4e q zaribil s taranka stana mi mn sme6no koi zaribqva s taranka vob6te ne xodete tamradomir4y написа:Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, не знам аз, ама нещо ти е грешна информацията относно рибата на Чифлика. Не че няма каракуда/таранка, има я, ама има и шаран....и силно се съмнявам целенасочено да зарибяват с каракуда.....sinbad написа:minalata godina hodih dva pati na 4iflika namira se sled tankodruma ili voenniq poligon po patq za nikolovo,sled poligona parviqt pat na dqsno sre6tu nego ima spirka mai ne sam mn sigoren, no tam e palna skrab ,minalata godina mi kaza 4e q zaribil s taranka stana mi mn sme6no koi zaribqva s taranka vob6te ne xodete tamradomir4y написа:Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?
P.S. Пиши на кирилица!!
Абе излизаха си шаранчета по 4-5 кг.sinbad написа:minalata godina hodih dva pati na 4iflika namira se sled tankodruma ili voenniq poligon po patq za nikolovo,sled poligona parviqt pat na dqsno sre6tu nego ima spirka mai ne sam mn sigoren, no tam e palna skrab ,minalata godina mi kaza 4e q zaribil s taranka stana mi mn sme6no koi zaribqva s taranka vob6te ne xodete tamradomir4y написа:Знаете ли нещо за язовира в Писанец.Като ходих последния път септември беше източен.И друг въпрос къде се намира този язовир Чифлика?

Някой да знае нещо за Звънарци?
Ще бъде ли разрешен за риболов през забраната?
На 5 кладенци ситуацията е следната: 10лв 3 пръчки до 5кг риба, таранка ли е или шаран твой късмет. Инфото е от 17.04.2011 г.
Дайте съвет къде да ида да риболувам през забраната на някоя платена локва, но да се начеша (изключваме Чифлика)
На 5 кладенци ситуацията е следната: 10лв 3 пръчки до 5кг риба, таранка ли е или шаран твой късмет. Инфото е от 17.04.2011 г.
Дайте съвет къде да ида да риболувам през забраната на някоя платена локва, но да се начеша (изключваме Чифлика)

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
За пет кладенци това от теб го чувам,сигурен ли си че е така и от каде ако нее тайна да не би да си ходил.kutinchev написа:Някой да знае нещо за Звънарци?
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
-
- сериозен играч
Някой да е чувал нещо за язовир Бойка?Дали ще го пуснат за риболов тази година?
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
K.KOLEV79
Свако ми ходи в неделя инфото е от него. Разговарял е със шефа там. Вероятно управителя е решил да промени условията по забраната...
Свако ми ходи в неделя инфото е от него. Разговарял е със шефа там. Вероятно управителя е решил да промени условията по забраната...
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Може но аз поне незнам за това при положение че съм там всеки уйкенд от както са го отворили тази година ,миналата година беше (риба над 10 килограма да се връща в язовира) но това означаваше една риба която надвишава 10 кг. ,та си мисля че нещо не са се разбрали явно ще питам тази седмица и ще ви кажа ,аз принципно си ти тръгнах с 15 кг. таранка.kutinchev написа:K.KOLEV79
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега ти си избил рибатаK.KOLEV79 написа:
Може но аз поне незнам за това при положение че съм там всеки уйкенд от както са го отворили тази година ,миналата година беше (риба над 10 килограма да се връща в язовира) но това означаваше една риба която надвишава 10 кг. ,та си мисля че нещо не са се разбрали явно ще питам тази седмица и ще ви кажа ,аз принципно си ти тръгнах с 15 кг. таранка.

Много питам, ама с питане до Цариград се стига

P.S. А някой да знае нещо за платен гьол до Кошарна? Мин. седмица разбрах, че имало и там платено. На един колега на работа сина му ходил, ама не знае как е заплащането, не е питал де....