Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
-
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Ти си навлезнал из мойта територия любима па ка мислиш тиhumfy написа:Кой? Къде? Кога?DJONI RINGO написа:Виде ли са те-ясен си миhumfy написа:те от вчера,не много,но арни рибета![]()

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с плам
Искам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- jasonsmith
- разбира нещата
Ако си мислиш, че само ти я ловиш тази риба, а всички други са аматьори, си много в грешка.. Тази тема за или против захранките е дъвкана много пъти, не виждам защо трябва да се продължава.DJONI RINGO написа:Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с пламИскам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !
Както и да е, ще те помоля като ти такъв майстор, да отидеш със "супер уловистата" си захранка, на вир, на което е групиран скобара, но не е пред теб, и да се опиташ да я събереш пред теб... Или да не се храни, както беше вчера. И да видим колко риби ще хванеш ти - "майстора", в сравнение с някой който няма да храни - като мен

Ако не знаеш на кой вир, аз мога да предложа няколко такива.

-
- разбира нещата
Joni как искаш така го разбирай,колегата jasonsmith иска да ти каже че не винаги си прав също така и аз. Ащаба обясни ми как разбра че скобара е искал точно в този ден да му се подава храна ? Също така има колеги в този форум дето пишат само глупости а нямат един риболов на скобар.
-
- разбира нещата
Поради простия факт че риба се ловеше еднакво и без храна и с храна. Даже като хвърлиш храна и рибата изчезваше за бая време.[/quote]
метка ебати логиката изкара брат.... как че се е ловило еднакфо с храна и без па после като си метнал храна бегала рибата - да не си го сановал тоя излет ?[/quote]
Също искам да добавя, че това мнение и много други такива са твърдо тъпи или както искайте ме разбирайте.
метка ебати логиката изкара брат.... как че се е ловило еднакфо с храна и без па после като си метнал храна бегала рибата - да не си го сановал тоя излет ?[/quote]
Също искам да добавя, че това мнение и много други такива са твърдо тъпи или както искайте ме разбирайте.
-
- фен клуб-скобар
Абе ловим я повече от много други -не го мисли това! Сега ти пък нали се сещаш,че аз не съм турист и като отида на вира ще предценя много точно къде да застанаjasonsmith написа:Ако си мислиш, че само ти я ловиш тази риба, а всички други са аматьори, си много в грешка.. Тази тема за или против захранките е дъвкана много пъти, не виждам защо трябва да се продължава.DJONI RINGO написа:Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с пламИскам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !
Както и да е, ще те помоля като ти такъв майстор, да отидеш със "супер уловистата" си захранка, на вир, на което е групиран скобара, но не е пред теб, и да се опиташ да я събереш пред теб... Или да не се храни, както беше вчера. И да видим колко риби ще хванеш ти - "майстора", в сравнение с някой който няма да храни - като мен.

!Ще бъде удоволствие за мен да ми покажеш някой нов зимен вир-едва ли няма да го знам,но все пак:)Естествено обаче аз съм адреналинен тип-не се плашим лесно;) та щом мислиш ,че съм ,,майстор,, естествено ще искам да си заложиш любимата въдица и аз мойта;) Ще отидеме на мястото и ще избереш ти пръв къде искаш да ловиш,аз след теб!Ако си съгласен давай? Нека стане интересно! Ако не бива с болонеза,ще извадя спининг 2.40

Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Дек 31, 2013 1:18 pm, променено общо 2 пъти.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
Мето айде да не изкарвам личните съобщени и колко пъти ти давах съвети и лови риби-некога подведох ли те? Ти са ми скачаш недей така малък си още-лови си ги както си искаш!metoo написа:Joni как искаш така го разбирай,колегата jasonsmith иска да ти каже че не винаги си прав също така и аз. Ащаба обясни ми как разбра че скобара е искал точно в този ден да му се подава храна ? Също така има колеги в този форум дето пишат само глупости а нямат един риболов на скобар.
Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш
Последно промяна от DJONI RINGO на Вто Дек 31, 2013 1:15 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- фен клуб-скобар
DJONI RINGO написа:Мето айде да не изкарвам личните съобщени и колко пъти ти давах съвети и лови риби-некога подведох ли те? Ти са ми скачаш недей така малък си още-лови си ги както си искаш!metoo написа:Joni как искаш така го разбирай,колегата jasonsmith иска да ти каже че не винаги си прав също така и аз. Ащаба обясни ми как разбра че скобара е искал точно в този ден да му се подава храна ? Също така има колеги в този форум дето пишат само глупости а нямат един риболов на скобар.
Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш! При такива хора АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРАВ;)
Мето точно ти недей да спориш моля те иначе няма да зарибиме с Бела Мрена

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Решихме спора, добре.
-
- фен клуб-скобар
Мето последно искам да си честен-много пъти с теб обсъждахме тактики преди да отиваш на риби ,питаше и аз ти отговарях с романи какво и как да направиш,помниш ли единия път като ти казах как да храниш и точно къде и кога? Мисля,че не те подведох нито веднъж,а ти брше доволен и ми казваше -почнах да ловя повече от тея около мен?
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
хахахаха бех заспал и се събодих .... познавам джони от форума разменяме акъли редовноjasonsmith написа:Ако си мислиш, че само ти я ловиш тази риба, а всички други са аматьори, си много в грешка.. Тази тема за или против захранките е дъвкана много пъти, не виждам защо трябва да се продължава.DJONI RINGO написа:Вчера чух тука поредните две нелепи твърдения и то написани с пламИскам само да кажа,че почти през цялата година риболова на скобар се влияе от захранването най много,да мястото е важно,но колегата само да му кажа,че на много хубави и точни места ако се застане и няма храничка се получава ръкопляскай с ръчичка!Един човек тука беше написал нещо важно-Некой си сака нещо;) Весели празници на всички от Джони !
Както и да е, ще те помоля като ти такъв майстор, да отидеш със "супер уловистата" си захранка, на вир, на което е групиран скобара, но не е пред теб, и да се опиташ да я събереш пред теб... Или да не се храни, както беше вчера. И да видим колко риби ще хванеш ти - "майстора", в сравнение с някой който няма да храни - като мен.

- prodigy666
- разбира нещата
DJONI RINGO написа: Мето аз не мога да правя сравнения дали съм прав или не с хора,които до преди три месеца ме питат каква плувка да сложат и какъв повод и каква кука! Ти са ме разбирай както искаш! При такива хора АЗ ВИНАГИ СЪМ ПРАВ;)
Мето точно ти недей да спориш моля те иначе няма да зарибиме с Бела Мрена

-
- фен клуб-скобар
Опитвах се да кажа,че е важно задвъдичното и нюха къде да застанеш,да познаеш не да застанеш и неква шуба с 3.6 карабина за ореси да те прави бенгалски огън;) Обаче вместо да говориме нормално получих доза злобно поведение от рода на ,,майстор ,, в кавички и дали искам да ми се покаже! ИСКАМ МНОГО ЯСНО-ама и въдичката искам също 

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- SammY
- фен клуб-скобар
Верно , че има много добри риболовци , който ловят добре и без да хранят , но моя опит показва , че храната и мястото правят риболова , пък кой както иска така да си лови важното е да му е готино на него самия
Ако има състезание искам да заложа някой лев на колегата Джони 

-
- фен клуб-скобар
SammY написа:Верно , че има много добри риболовци , който ловят добре и без да хранят , но моя опит показва , че храната и мястото правят риболова , пък кой както иска така да си лови важното е да му е готино на него самияАко има състезание искам да заложа някой лев на колегата Джони

Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите