Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Среща Перник
Модератор: sapuna
- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Среща Перник
За място на тръгване ще се разберем вторник/сряда 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Пожелавам здраве и весело изкарване на срещата. Поздрави за всички.Успех! 

Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Идвааааам
Пържоли, шарена сланинка и риба за скарата от мен, и стол ще си нося
Пластмасова посуда също ще взема
За пукница ракиика и винцок.
АААА и щях да забравя Търси се шофер от София (коли има)

Пържоли, шарена сланинка и риба за скарата от мен, и стол ще си нося

Пластмасова посуда също ще взема

За пукница ракиика и винцок.
АААА и щях да забравя Търси се шофер от София (коли има)

-
- ще става разбирач
Още от днес разбрах - от четвъртък до неделя, ще съм във Велико Търново, и едва ли ще се прибера в неделя преди 14.00ч. А има доста време до тогава.
Весело изкарване на Компанията......................................ей и не наблягайте ногу-ногу на риболова

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- indalo
- фен клуб-скобар
Ти па Бобка, аз се чуда дали да взимам въдица....bkd написа:Весело изкарване на Компанията......................................ей и не наблягайте ногу-ногу на риболова![]()
![]()

Сигурно ще взема, че по тия срещи ловя трофеи

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
Aйде казвайте в колко да се чакаме на спирката на Бела вода. Около 9:00?
Бисо ти кажи какво правим с шатрата и мястото ?
Бисо ти кажи какво правим с шатрата и мястото ?
- Бисо
- сериозен играч
Утре ще обиколя местата,да видя как са,то от към риба е почти ясно...
,но поне пътищата да проверя.

Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- научил се да хвърля
По-полека с мръвките, които смятате да носите. Предвидил съм да има за всеки по-една голяма вратна пържола и кебапче, а за по-ячките момци като Бисо, Ивака и Иво - по две. Ще има допълнително и за този, който ми даде един от неговите скобари да го пръжна като се прибера в къщи
.
Почти сигурно ще пътувам с Иво, а булката ми ще ни е шофьор, та да мога спокойно да си къркам. Навих я да стане толкова рано да ни вози, като й обещах да й дам пари за нови ботуши. Ивак, пробвай и ти този номер с някое либе или колежка. Нали не беше женен? Повечето жени са меркантилно-наивни и почти съм сигурен, че ще ти върже. Към никоя от моите бивши гаджета не съм бил стиснат, когато е ставало въпрос за обещания за подаръци. Когато дойдеше време да изпълнявам обещанията си, винаги намирах някоя причина или повод при всяко от безкрайните ми отлагания на обещанията
.
Реших да взема за риболов само такъмите за спининг и пистолета си. Отчаях се вече, че някога ще хвана скобар на стръв. Впрочем, преди 3-4 години, докато ловех пупавци на Кариерата на зеленки, май се закачи един, много натежа, и се откачи, но нямам доказателства. Може да е бил клен или някоя голяма мряна. Последната ми надеждата е да мерна скобар в някой подмол и да го гръмна с
.
Айде, до неделя!

Почти сигурно ще пътувам с Иво, а булката ми ще ни е шофьор, та да мога спокойно да си къркам. Навих я да стане толкова рано да ни вози, като й обещах да й дам пари за нови ботуши. Ивак, пробвай и ти този номер с някое либе или колежка. Нали не беше женен? Повечето жени са меркантилно-наивни и почти съм сигурен, че ще ти върже. Към никоя от моите бивши гаджета не съм бил стиснат, когато е ставало въпрос за обещания за подаръци. Когато дойдеше време да изпълнявам обещанията си, винаги намирах някоя причина или повод при всяко от безкрайните ми отлагания на обещанията

Реших да взема за риболов само такъмите за спининг и пистолета си. Отчаях се вече, че някога ще хвана скобар на стръв. Впрочем, преди 3-4 години, докато ловех пупавци на Кариерата на зеленки, май се закачи един, много натежа, и се откачи, но нямам доказателства. Може да е бил клен или някоя голяма мряна. Последната ми надеждата е да мерна скобар в някой подмол и да го гръмна с

Айде, до неделя!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Този път пропускам
Весело изкарване пичове!

Весело изкарване пичове!

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Значи аз съм 2-3 кг маринована мръвка и евентуално малко прясна средиземноморска скумрийка ако ми доставят до тогава де. Да видим кое е по вкусно
А от пистолети няма нужда, че се бъхтаме по поляната по интересно е
Пу за мене някой по-лабав, че да остане време за ядене и лаф
Шегувам се разбира се, но ме изби яко на смях, относно шофера ще се нагласи нещо
мисля към 9 да съм на мястото на събитието, където е

А от пистолети няма нужда, че се бъхтаме по поляната по интересно е

Пу за мене някой по-лабав, че да остане време за ядене и лаф

Шегувам се разбира се, но ме изби яко на смях, относно шофера ще се нагласи нещо

мисля към 9 да съм на мястото на събитието, където е

-
- научил се да хвърля
Ивак, мръвките ми ще са накиснати с комбинация от соев сос и пикантина за скара. И аз правя планове да умириша скарата на риба, като се надявам да закача някой пръскач. Размислих и ще взема бившето боло на Бисо.
Не препоръчвам на никой да се бъхти с граовци. Подли и коварни са. Много от тях носят винкели, други парчета метални тръби, а трети - дръжки от тесли. Ако попаднеш на такъв, боя става нечестен и предрешен. Не мога да намеря емотикона с човечето, което едновременно се зъби и се хили.
Ако стане някаква засечка с шофера - драсни два реда. Все ще го измислим някак да дойдем с Иво да те натоварим. Ей го къде е София. Това предложение е напълно сериозно.
Не препоръчвам на никой да се бъхти с граовци. Подли и коварни са. Много от тях носят винкели, други парчета метални тръби, а трети - дръжки от тесли. Ако попаднеш на такъв, боя става нечестен и предрешен. Не мога да намеря емотикона с човечето, което едновременно се зъби и се хили.
Ако стане някаква засечка с шофера - драсни два реда. Все ще го измислим някак да дойдем с Иво да те натоварим. Ей го къде е София. Това предложение е напълно сериозно.
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз като един виден граовец си нося секира у GOLF-o и бухалка в MAZDA-та
Иначе щом така стоят нещата с мясото , аз мислим да земем на баба ми от туршията и кисели краставички и мариновани чушки и те така
Само дето май ще трябва да идвам с колата и няма да пия , че миналата година Мишо вози , а аз пих
Ако се откаже да идва , има ли мереклия да ме вземе с него... мога и в багажника да се возя , не е проблем

Иначе щом така стоят нещата с мясото , аз мислим да земем на баба ми от туршията и кисели краставички и мариновани чушки и те така

Само дето май ще трябва да идвам с колата и няма да пия , че миналата година Мишо вози , а аз пих

Ако се откаже да идва , има ли мереклия да ме вземе с него... мога и в багажника да се возя , не е проблем

Боят настана..............палят скарите

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- научил се да хвърля
Ники, добре си дошъл в моя таралясник. Ако опрем до багажника, на отиване жената ще я пратя на стоп. Още хваща окото и все някой ще я метне до Земен. За връщането ще го мислим допълнително. Все-пак нищо не обещавам категорично, преди Ивака да каже колко авери ще идват от София и какво е направил с осигуряването на шофер.Николайчо™ написа:Ако се откаже да идва , има ли мереклия да ме вземе с него... мога и в багажника да се возя , не е проблем