Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
мерси за инфото
то е ясно че няма да им се размине на червеите и ще ги мокрим но дано се поуспокои малко морето че да помятаме 2-3часа

то е ясно че няма да им се размине на червеите и ще ги мокрим но дано се поуспокои малко морето че да помятаме 2-3часа

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!
Вчера вечерта на вълнолома от вътрешната му страна само една риба, а колегата до мене изкара десетина.
Аз бях с едни червеи, които бяха купени в петък вечерта, т.е. бяха на не повече от 24 часа, но изглеждаха така, като че ли бяха на 24 дни.
Така, че ако искате да хванете риба не е добра идея тези дни да се купуват червеи от бившия ловно-рибарски.
Знам, че си е антиреклама, но какво да направя като и те не постъпват добре с клиентите.
Наслука!

Вчера вечерта на вълнолома от вътрешната му страна само една риба, а колегата до мене изкара десетина.

Аз бях с едни червеи, които бяха купени в петък вечерта, т.е. бяха на не повече от 24 часа, но изглеждаха така, като че ли бяха на 24 дни.

Така, че ако искате да хванете риба не е добра идея тези дни да се купуват червеи от бившия ловно-рибарски.

Знам, че си е антиреклама, но какво да направя като и те не постъпват добре с клиентите.

Наслука!

- valiooooo
- ще става разбирач
То има лесно....гледаш на място,кото не ти харесат...чао,приятен ден и.........1000n написа:Здравейте!![]()
Вчера вечерта на вълнолома от вътрешната му страна само една риба, а колегата до мене изкара десетина.![]()
Аз бях с едни червеи, които бяха купени в петък вечерта, т.е. бяха на не повече от 24 часа, но изглеждаха така, като че ли бяха на 24 дни.![]()
Така, че ако искате да хванете риба не е добра идея тези дни да се купуват червеи от бившия ловно-рибарски.![]()
Знам, че си е антиреклама, но какво да направя като и те не постъпват добре с клиентите.![]()
Наслука!

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Колега не е от червеите най вероятно аз съм бил "един много изгорял от слънцето" с една много тънка пръчка.1000n написа:Здравейте!![]()
Вчера вечерта на вълнолома от вътрешната му страна само една риба, а колегата до мене изкара десетина.![]()
Аз бях с едни червеи, които бяха купени в петък вечерта, т.е. бяха на не повече от 24 часа, но изглеждаха така, като че ли бяха на 24 дни.![]()
Така, че ако искате да хванете риба не е добра идея тези дни да се купуват червеи от бившия ловно-рибарски.![]()
Знам, че си е антиреклама, но какво да направя като и те не постъпват добре с клиентите.![]()
Наслука!
Моите червей бяха от четвъртък или сряда,някой хич не мърдаха по скоро е от воденето на бом.и не по маловайно е куката 14ном. колегата с който бях беше с 10 и имаше разлика а повода беше един и същ0.16 ф.

- 1000n
- разбира нещата
Колегата, който ловеше до мене беше отишъл наdobria1 написа:Колега не е от червеите най вероятно аз съм бил "един много изгорял от слънцето" с една много тънка пръчка.1000n написа:Здравейте!![]()
Наслука!
Моите червей бяха от четвъртък или сряда,някой хич не мърдаха по скоро е от воденето на бом.и не по маловайно е куката 14ном. колегата с който бях беше с 10 и имаше разлика а повода беше един и същ0.16 ф.
риболов семейно - с жената и детето. Жена му
ловеше на булдо и изкара една заргана. Той
беше с 0.14 обикновен монофил, аз също.
Не хвърляше по-далече от мене(нещо много
рядко срещано), а и рибата беше близко. Той
беше на плаваща бомбарда, аз също. Воденето
на бомбардата беше еднакво с моето. Аз обаче
имах само един удар и една изкарана риба.
Преди, с другите червеи имах по десетина удара и
половината горе-долу риби. Наслука!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
моите наблюдения са ,че има разлика между едва кретащи червеи и пресни

Качествени чепарета Borkata

- Моряка
- кандидат преподавател
Ъъъъъъъъ съжалявам,че се намесвам
В дозите има и едни червеи със леко зеленикав цвят,по мои наблюдения нерезултатни!Иначе керемиденочервените,или кафеникавите са добрите
Пък и нали знаете пресния червей хапе(това сериозно) 

А сега де? 

днешното постижение
потъваща Tubertini 20g./4 повод 0.16ф. кука 14
и един хапливец

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Впечатлен съм!
Това е най-добрия резултат до момента за 2009г. Морето се обръща и нещата си идват на мястото.
Това е най-добрия резултат до момента за 2009г. Морето се обръща и нещата си идват на мястото.
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Евала колег добар улов,това на вълнолома ли е? аэ смятам да ходя сега,но май надвечер повече дава
ще се пробвам и тогава
ще се пробвам и тогава

- 1000n
- разбира нещата
днешното постижение
Колега, поздравления за улова!
Но поводът флуорокарбонов ли е?
И каква е марката и моделът на куката, защото
някъде из интернет четох, че за съжаление няма
унифицирана система за оценка размера на
куките? Наслука!
Колега, поздравления за улова!
Но поводът флуорокарбонов ли е?
И каква е марката и моделът на куката, защото
някъде из интернет четох, че за съжаление няма
унифицирана система за оценка размера на
куките? Наслука!
Добър улов добриа1,гледам от вътрешната страна на вълнолома си ги морил,морето отвън пак ли не ставаше или отвътре ти е по-добре?
Зарганолог
-
- научил се да хвърля
Добрия1, аз ти бях от дясната страна, дето мятах към теб
браво за улова
ние бяхме трима и хванахме 9 писалки и 3 иларии.

ние бяхме трима и хванахме 9 писалки и 3 иларии.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
браво на Добрия1
аз днеска сутринта на вълнолома от 5:30 до 8:30 - едно малко чернокопче, 1 зарган дето се откачи по пътя и 1 малък дракон...
срамота

аз днеска сутринта на вълнолома от 5:30 до 8:30 - едно малко чернокопче, 1 зарган дето се откачи по пътя и 1 малък дракон...

срамота

Поздравления и от мен към dobria1. Това вече е постижение за август месец