Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
каде е това новият път колега ,че в събота ще ходя на там та да обия малко времеБожидар Стойков написа:Днес на Несебър, новия път на четвъртия кей пак от 16:00 до 19:00, тоя път само 10 бройки.
Има много колеги, събират се сигурно 100 човека по новия път и още на яхт клуба ама никой не пише в форума...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Oт стария Несебър като излизаш,плътно в дясно и на ,,плочите,,KIKO_72 написа:каде е това новият път колега ,че в събота ще ходя на там та да обия малко времеБожидар Стойков написа:Днес на Несебър, новия път на четвъртия кей пак от 16:00 до 19:00, тоя път само 10 бройки.
Има много колеги, събират се сигурно 100 човека по новия път и още на яхт клуба ама никой не пише в форума...

Аз там съм пораснал...
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Днеска на дружба много,много слабо.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
- borkok
- научил се да хвърля
Днес от 07-11.30 на буната на Почивка 7 риби
Много кофти духаше
Едни кореми едни късания

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
къде се дяна тази риба бре?2 дни сме на варвара и не можем да направим по 10 броики-за мен причината се крие във вятъра-сутрин е лек запад,а следобед почти от изток
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- учете се от него
На плажа на Солниците е, па вий де я търсите на 100км.bat stani68 написа:къде се дяна тази риба бре?..

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Че и малко по на север на къмпинг Европа по цялата дължина си даваше доволно през целия ден .Рибите бяха основно среден размер /чат ,пат по някой по-сериозен/ ,а бомбардите и плуващи и потапящи и разни други разновидности.Аз приключих с 40-тина зизита и една хваната жълта 25 грамова бомбарда.
-
- новобранец
миналата седмица на с.Варвара преди Ахтопол ас и двама мои приятели направо го садрахме около 120 заргана на блатен червей,верно не беше много едър о нямаше под 30см там не съм имал пропуск по принцип мястото винаги се отчита и винаги на потапеща бомбадра.
-
- ще става разбирач
След вчерашната обиколка по оста Созопол-Аркутино с резултат /вж Аватара/,15-20 бр. на човек за цял ден,днес с бай Карид решихме да проверим инфото за култовото зарганско място-Бургаския плаж.Все пак сезона и темата бяха открити там
.Условията за риболов -идентични с вчерашните,резултата- различен

Сигурно има2.5-3 кг.

Една снимка от края на панаГиря -както е видно надува здрав "морски".
Май другата седмица ще се проверява кой крив-кой прав на Варвара
.

Сигурно има2.5-3 кг.

Една снимка от края на панаГиря -както е видно надува здрав "морски".
Май другата седмица ще се проверява кой крив-кой прав на Варвара

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
На Несебър четвъртия кей от 16:00 до 19:00, 12 броя

Между другото има едни изроди които всеки ден пускат по 2-3 бая дълги мрежи,на не повече от 50-100 метра от брега....
Ето ги и тях в действие:

Това с бяло ограденото им е едната шамандура....

Номера написан на лодката беше Нс-610
Всеки ден са там в часовете между 4 и 7 когато ходя аз!
НЕ са само тези, има и други които поставят мрежи в този район!!!
Къде мога да се съобщя? на 112 ??

Между другото има едни изроди които всеки ден пускат по 2-3 бая дълги мрежи,на не повече от 50-100 метра от брега....
Ето ги и тях в действие:

Това с бяло ограденото им е едната шамандура....

Номера написан на лодката беше Нс-610
Всеки ден са там в часовете между 4 и 7 когато ходя аз!
НЕ са само тези, има и други които поставят мрежи в този район!!!
Къде мога да се съобщя? на 112 ??

Днес между Албена и Балчик, МНОГО ИЗПУСНАТИ РИБИ.......

-
- научил се да хвърля
колега пробвай на яхтеното пристанище - ако пускат там деstiivii написа:За Несебър някое хубаво местенце да предложите колеги че сам малко начинаещ
-
- научил се да хвърля
сега се прибирам... реших да отида на къмпинг европа , но преди това минах през бургаския плаж - сутринта се втрещих... август месец като са туристите тука има по малко хора по плажа...
иначе за 2те минути които стоях видях да изкарат 1-2 риби, но имаше хора през 5 метра - викам си къде ще се гъча ... отидох на Европа - същата работа - поне 30-40 коли като взимаха риба (по често) в единия край... аз отидох от другата страна където беше по спокойно с първите 3 хвърляния две малки платерини и един зарган и това беше
после позадуха вятър - аз похвърлях още малко накрая отидох да погледам където в началото бяха многото хора.. бяха се поразредили но все още бяха прекалено много - през 5-10 минути вадеха по 1-2 риби и това е ... рядко ....
навръщане се разходих пак до бургаския плаж - и там се бяха разредили доста... като за 10 минути стоене видях да извадят една риба което се превърна в събитие за всички околни рибари, което ми говори че нещо е много слаба работата
утре вероятно ще се слиза на юг, но да видим

навръщане се разходих пак до бургаския плаж - и там се бяха разредили доста... като за 10 минути стоене видях да извадят една риба което се превърна в събитие за всички околни рибари, което ми говори че нещо е много слаба работата

утре вероятно ще се слиза на юг, но да видим
И лошия ден в риболова е по-добре от добър ден на работа
Днес на Дружба 8 заргани,рибата беше луда но само 20 мин по изгрев слънце и до там.Това от мен.
Днес реших да "помятам" малко преди работа и отскочих до Черноморец (Бургас).Още първото хвърляне и хоп рибкаа(сафрид) викам си обещаващо начало,но последва 30 мин. пауза и после се хвана 1 зарганче,след което нищоооо .В 9 ч. реших,че няма смисъл да дремя и си тръгнах .
Къде е рибатааа

Къде е рибатааа