Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Заключено
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Re: Сладки приказки и раздумки за неща свързани със спининга .

Мнение от sestrata »

sapuna написа:Ако щете вярвайте,от три часа и половина чета тази тема!И какво разбрах?....Нищо!
А аз си мислех,че само в Карпа се мерят!!!...........Колкото воблери и блесни имам ги подарявам!
Така е, като на някой главоч му е хрумнало да нарече риболова "спортен". Да си видял в някой спорт да седнат на тревата и да си приказват сладко? :mrgreen: Надбягват се, ритат се по мартинките и псуват на няколко езика. :lol:
Предлагам да го наречем "туристически". :idea:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

sapuna написа:Ако щете вярвайте,от три часа и половина чета тази тема!И какво разбрах?....Нищо!
А аз си мислех,че само в Карпа се мерят!!!...........Колкото воблери и блесни имам ги подарявам!
Аз съм първи,да ти пращам ли адреса :lol: :lol: :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
certate
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от certate »

Павел Иванов написа:.......Ех , Юрка , Юрка ! Тоя път гледам си мислил ударно или може консултации да си правил та мисли само ден и канче що да напишеш гуеам :lol: Кефиш ме...............................................................................................................................................................................
.............................................................. Аз само те представих :wink:
Иванов

Както се вижда, май пак не си спал от нерви :lol:
Явно с тия комплекси, сън не те лови. Тежко ли ти е :?:
Както се казва злия гений никога не спи :roll:..... просто не може да заспил. Защото го яде отвътре :lol: :lol: :lol:

Не знам за консултации, ама като гледам ти май си впрегнал ресурса на цялата коалиция и вместо да се развивате в спининга или нещо друго, си я впрегнал да носи от ,,9 кладенеца вода,,... и най-вече кал. Много си дееспособен, не може да се отрече. Де да беше така и в риболова. Там обаче си кръгла нула, ама то е ясно на всички :lol: :lol: :lol:
Ама май се дъниш нещо, кънтиш на кухо. :wink: Много пропуски и бели полета :oops: От мен да знеш ,,Зависта и омразата са лош съветник,,

Има нещо съществено и важно в случая, за което можеше да се досетите и трябваше да ви дойде на ум преди да предприемете тази мерзост - измислите и напишете всичките тези глупости и лъжи по мой адрес. Какво ли не правят някой заслепени от зависта и омразата. Да ме оклеветите - просто защото така ви изнася. Можеше предварително да се застраховате с нещо, нещо съвсем просто....... :idea: А именно........

Някой от вас, да се пресрами и престраши и да попита Шанин, за кого става дума в материала. Той е достоен и честен човек, какъвто подобава на истински световен шампион и щеше да отговори.

Защо никой не го направи :?: преди да клевети и лъже публично. Просто така ви устройва. Да измислите някаква връзка и да оплюете някой, това можете нали.
Шанин и форума му са все още там http://www.norstream.ru/forum/list.php? ... 1&pageNo=2
Който има мерак и го интересува истината, може да прочете :wink: и ще види че балона с клеветите и ,, доста хората които могат да потвърдят в случаят че именно юри тодороф е човека който се упоменава в случаят,, ще гръмне и ще го чуят всички.
Не съм сигурен обаче, къде после отиваш ти модераторе смешен заедно с ,,многото които могат да потвърдят,, :arrow: ...... Гнусни и долни лъжци и клеветници

За клуб Стари Видри отново лъжеш и то най - нагло. :shock: Всички които се интересуват знаят, че докато съм бил в него съм защитавал достойно и успешно интересите на клуба на републикански и на световни първенства, и както вече стана дума по рано има достатъчно история и факти по въпроса. Това че някой като теб, без каквото и да е право и с лека ръка ги пренебрегва или изопачава, не е мой проблем, а е въпрос на личен морал.

ТИ лично никога няма да имаш възможност да представяш клуб Стари Видри, просто защото ти липсва какъвто и да е потенциал. :lol: :lol: Вижда се че си ,,мършата, в стадото,,...... 8) ..... А си и доста грозен отвън и отвътре :lol:

Неясно в каква връзка но .....Виждам че искренно си се обезпокоил за личния ми бюджет. :roll:
Моля те, не се безпокой :lol: Не са кой знае колко много, но ми стигат да преживявам, да си купя някоя блесна и воблерче и да си позволя да ходя за риба от време на време, тук - там :lol: :lol: :lol: Мани ами и винаги хващам по нещо.
А ти си все така капо :lol: :lol: :lol:

Знам че ровиш по форумите за мои мнения, с цел да научиш нещо 8) ала не съм предполагал, че обикаляш и по магазините и разпитваш къде, от какво и по-колко пазарувам :shock: Освен ,,магазините в Софето,, има и много други места за пазаруване, а и да ти кажа в последно време много често получавам подаръци от чужбина, та затова си имам почти всичко 8)
Явно живо се интересуваш от всяка моя стъпка. :roll: Значи за това не преставаш да ми правиш реклама :lol: :lol: :lol:
Що не каза по - рано, че си такъв голям фен :lol: та да ти дам автограф и да ти подаря или подхвърля нещо :lol: :lol: :lol:

И накрая....Вместо да говориш глупости за клуб Никулден, и да се ,,хабиш,, с изкривени интерпретации на някакви снимки - които даже не са и твои, земи и звънни на Николай 8) да ти обясни ......Той не се занимава да чете глупостите ти, но мно-о-о-го те уважава :lol: и ще те светне :mrgreen:

Оптимист съм и ще оставя нещата такива каквито са, а ти ако искай продължавай с твоята си песен. Рано или късно истината ще се разбере от всички :wink:
Има още много мерзости около теб и коалицията, но ми е под достойнството да се занимавам с това. Въпреки че не е лошо и хората да узнаят 8)

Оставям те да страдаш, да се тресеш от безсилие, страх, яд и завист и да се разкъсваш от комплексите си :cry: Дерзай
Последно промяна от certate на Сря Мар 18, 2009 12:56 pm, променено общо 3 пъти.
.........!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

snegk написа:
аз съм втори .Пък после и ние ще пращаме :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

ivo75 написа:
snegk написа:
аз съм втори .Пък после и ние ще пращаме :D
И двамата ще имате да взимате :wink:
Аз пръв предложих бартер за пуканки :lol:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Юрка както казах варианта с представянето ти приключи ! Аз те представих ти се допредстави повече от колкото по цветен талавизор да те беха гледали хората :lol: Тъй ся , понеже зе да ми омръзва да ме питат защо още те държа извъобще да те има по темите то както казах след представянето ти твой постове по тази тема вече няма да има ! Само информативно - поинтересувай се защо все пак Никулден и тая година ще участват в републиканското по блесна ? С последният си пост особенно с "коалицията" затвърди онова за лудият къдет вика че всички други са луди ! Само информативно - всеки следващ твой пост в темата ще бъде изтриван и ще бъде взето напредвид че освен нарушаването ти на една купчина правила на форума си пренебрегнал и официално предупреждение от модератор ! Предполагам няма да ти липсва форума както и ти на него ама да не кажеш че не си информиран :wink:

пп - другите неща ще ти ги обясня не на лично а лично :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Бах... мааму спинигисти! :roll: Моля пишете кратки постове, оти съм на работа докато Ви чета романите и така се разсейвам, че после немога по 20 минути да подкарам наново... :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
fisher™
новобранец
новобранец

Мнение от fisher™ »

Обикновено нямам навика да се меся нито в малката, нито в голямата политика, а още по-малко в средната..., но все пак ще взема да вметна това-онова.

Честно казано, Юри, това което се опитваш да направиш тук към днешна дата, ме разочарова доста повече, от това което евентуално си сторил през май миналата година. По принцип избягвам да характеризирам хората, и смятам, че всеки си има някаква причина за да направи това или онова. Доколко тя го оправдава, преди всичко пред себе си е въпрос на самоотношение и допустими вътрешни рамки. Как го оценяват другите е нещо съвсем различно, а за мен и второстепено.

Относно думите на Алексей Шанин. Авторитета на спинингиста Алексей Шанин е наистина голям, и до голяма степен безспорен към днешна дата, за разлика от този на човека А. Шанин. И, струва ми се, случайната му днешната вметка в стара тема, която ще се види само от тези които трябва да се види, не му прибавя тежест в човешки план. Сред нас има хора които биха могли да почерпят информация и извън откритите форуми, а и понякога такава може да изпадне и без да я търсиш.

Лично не се познаваме, но периодически си разменяме ЛС и мисля, че нямаме причини да сме недоволни един от друг в това си общуване. Искрено се надявам и занапред да не се появят такива или пък пречки за лично познанство.

Модераторите ги моля да не лишават участниците от трибуна, най-малкото за да имаме источници към които да се обръщаме и за в бъдеще. Естествено ако пречките за горното са в унисон с правилата на форума и непреодолими, така да бъде.
Последно промяна от fisher™ на Сря Мар 18, 2009 4:22 pm, променено общо 1 път.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

vasil hristozov написа:Имам въпроси , идея за плетено влакно, здрави и сравнително ефтини.............
Христозов защо не ползваш търсачката бре,има толкова много исписано. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:( Малииии , то да се изкажа в качеството си на спинингист от средната ценова класа , би прозвучало така : Момчета , тук след "разговорите " ви заприлича на полето след битката при Клокотница !!!!!!!!! И за да не ме хване "кризата на средната възраст" , ще си тегля една самокритика - такъмите ми неса от евтините но за сметка на това пък и въпросите дето си задавам след неуспех неса малко !!!
Предложение : Хайде наистина да си говорим за спининг и да го правим със сладки приказки !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Така... Темата беше създадена с цел изясняване на спорни моменти свързани със спининга, изразени от Certate и Васил Христозов от една страна и Двамата модератори на подфорума от друга. Тъй като към момента считам разговора за изчерпан, ЗАКЛЮЧВАМ темата. Ще бъде отключена за изясняване на спорове по други въпроси възникнали в следващи теми, ако се наложи.
Моля хората с пуканките да се разотиват.
Заключено

Обратно към “Спинингов риболов”