BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: BG Рибалка

Мнение от jibira »

Браво, Спасе. Добре му го каза !!! Винаги ще има такива за жалост..
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

koceto_1 написа:Ех бай Спасе доста добре си копирал Руската рибалка,аз специално играя в най-новота и версия 2.4(InstallPack 6) която въобще не е платена и има свободен достъп.Това е играта за истенските профисионалисти даже на турнирите които се играят между ичрачите им се изплащат истински пари,но браво на тебе ,че си направил тази бг вариация ! :D
Ех колега браво откри Америка. :smt120 :smt119 :smt103 :lol:
monopola
новобранец
новобранец

Мнение от monopola »

Абе нещо не мога да я инсталиам на`windows 7. Дава ми голям прозорец с описания на грешката, но наистина е много голям. Ако на някой му се занимава да помогне да му пратя screen shot. Имам директх 9 и вградения net frameworks 3.51. Някой има ли идея защо не тръгва
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

monopola написа: Ако на някой му се занимава да помогне да му пратя screen shot. Имам директх 9 и вградения net frameworks 3.51. Някой има ли идея защо не тръгва
Много е вероятно да имаш DirectX9,но да не е инсталиран.Това е най-често допущаната грешка.Дръпнат го ,разархивират го,но не знаят че трябва и да се инсталира.Затова влез в папката където е разархивиран DirectX9,намери файла "DXSETUP.exe" и го стартирай,за да инсталираш.Би трябвало нещата да се оправят!
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Бай Спасе ПОМОЩ ;) открих, че при мен има проблем със запазването на играта. И да поясня по-точно, аз лично съм изключил от настройките " автосъхранението" и "запази при излизане" и сам си сейвам играта когато искам, но днес открих, че в момента в който се запиша за даден турнир на която и да е риболовна база вече не мога да сейвам и нито автосъхранението работи, нито функцията да запазва при излизане. (пробвах на няколко турнира, на различни база и винаги резултата е такъв, а иначе не се ли записвам по турнирите няма проблем)
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Така и трябва да е,по време на турнир не можеш да правиш нищо.Ако искаш да преиграваш турнир ще запазваш половин час преди да се регистрираш за турнира.Ако не го спечелиш,излизаш от играта и като влезеш отново,пак си преди турнира. :D
Успехи на турнирите!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

bai_spas написа:Така и трябва да е,по време на турнир не можеш да правиш нищо.Ако искаш да преиграваш турнир ще запазваш половин час преди да се регистрираш за турнира.Ако не го спечелиш,излизаш от играта и като влезеш отново,пак си преди турнира. :D
Проблема е че и след като свършат турнирите пак не мога да сейвам. Колко време трябва да чакам след даден турнир, за да мога да сейвам?
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

bai_spas написа:Така и трябва да е,по време на турнир не можеш да правиш нищо.Ако искаш да преиграваш турнир ще запазваш половин час преди да се регистрираш за турнира.Ако не го спечелиш,излизаш от играта и като влезеш отново,пак си преди турнира. :D
Еиии благодаря Баи Спасе и аз се интерисувах как се преиграват тез турнири и сега ще пробвам.А ако играта сама се сеифа пак ли по същия начин се постъпва.мерси
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Не.От настройките трябва изключиш сейфовете!
Изображение НАСЛУКА!!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

MIhaYLOV написа:Проблема е че и след като свършат турнирите пак не мога да сейвам. Колко време трябва да чакам след даден турнир, за да мога да сейвам?
Не те знам какво и как точно го правиш,но това не може да бъде.Някъде нещо бъркаш.
Изображение НАСЛУКА!!
kalin09
новобранец
новобранец

Мнение от kalin09 »

По време на турнир ако се опиташ да се сеифнеш по-добре не играи-като свърши турнира пак няма да можеш да направиш сеиф.Гасиш и наново :wink:
ivanblagov87
новобранец
новобранец

Мнение от ivanblagov87 »

ето я и моята най-голяма риба
Изображение
moruka
новобранец
новобранец

Мнение от moruka »

Здравейте аз съм нов във форума и имам следния проблем.Играта си тръгва и всичко е наред но когато хвана риба и то по-голяма(с малките няма проблем G и готово) не мога да я издърпам копчето H не работи(клавиатурата работи)-и рибата заминава я с кукичка я с корда.Ако някой има идея .......... :D
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Трябва да ядеш и да пиеш редовно! :lol: :lol: :lol:
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

moruka написа:.....Ако някой има идея .......... :D
Всеки,който е рибар има идея и знае,че едрата риба не се вади на брега с пръта и макарата,а след като се докара до брега се гребва с кепче. :D Още повече,че играта има хелп на чисто български.
Успехи при ваденето!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”