Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: BG Рибалка
Браво, Спасе. Добре му го каза !!! Винаги ще има такива за жалост..
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Ех колега браво откри Америка.koceto_1 написа:Ех бай Спасе доста добре си копирал Руската рибалка,аз специално играя в най-новота и версия 2.4(InstallPack 6) която въобще не е платена и има свободен достъп.Това е играта за истенските профисионалисти даже на турнирите които се играят между ичрачите им се изплащат истински пари,но браво на тебе ,че си направил тази бг вариация !

Абе нещо не мога да я инсталиам на`windows 7. Дава ми голям прозорец с описания на грешката, но наистина е много голям. Ако на някой му се занимава да помогне да му пратя screen shot. Имам директх 9 и вградения net frameworks 3.51. Някой има ли идея защо не тръгва
-
- вече хвърля и на тежко
Много е вероятно да имаш DirectX9,но да не е инсталиран.Това е най-често допущаната грешка.Дръпнат го ,разархивират го,но не знаят че трябва и да се инсталира.Затова влез в папката където е разархивиран DirectX9,намери файла "DXSETUP.exe" и го стартирай,за да инсталираш.Би трябвало нещата да се оправят!monopola написа: Ако на някой му се занимава да помогне да му пратя screen shot. Имам директх 9 и вградения net frameworks 3.51. Някой има ли идея защо не тръгва
Успех!!

- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Бай Спасе ПОМОЩ
открих, че при мен има проблем със запазването на играта. И да поясня по-точно, аз лично съм изключил от настройките " автосъхранението" и "запази при излизане" и сам си сейвам играта когато искам, но днес открих, че в момента в който се запиша за даден турнир на която и да е риболовна база вече не мога да сейвам и нито автосъхранението работи, нито функцията да запазва при излизане. (пробвах на няколко турнира, на различни база и винаги резултата е такъв, а иначе не се ли записвам по турнирите няма проблем)

-
- вече хвърля и на тежко
Така и трябва да е,по време на турнир не можеш да правиш нищо.Ако искаш да преиграваш турнир ще запазваш половин час преди да се регистрираш за турнира.Ако не го спечелиш,излизаш от играта и като влезеш отново,пак си преди турнира.
Успехи на турнирите!!

Успехи на турнирите!!

- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Проблема е че и след като свършат турнирите пак не мога да сейвам. Колко време трябва да чакам след даден турнир, за да мога да сейвам?bai_spas написа:Така и трябва да е,по време на турнир не можеш да правиш нищо.Ако искаш да преиграваш турнир ще запазваш половин час преди да се регистрираш за турнира.Ако не го спечелиш,излизаш от играта и като влезеш отново,пак си преди турнира.![]()
Успехи на турнирите!!
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Еиии благодаря Баи Спасе и аз се интерисувах как се преиграват тез турнири и сега ще пробвам.А ако играта сама се сеифа пак ли по същия начин се постъпва.мерсиbai_spas написа:Така и трябва да е,по време на турнир не можеш да правиш нищо.Ако искаш да преиграваш турнир ще запазваш половин час преди да се регистрираш за турнира.Ако не го спечелиш,излизаш от играта и като влезеш отново,пак си преди турнира.![]()
Успехи на турнирите!!
-
- вече хвърля и на тежко
Не те знам какво и как точно го правиш,но това не може да бъде.Някъде нещо бъркаш.MIhaYLOV написа:Проблема е че и след като свършат турнирите пак не мога да сейвам. Колко време трябва да чакам след даден турнир, за да мога да сейвам?

По време на турнир ако се опиташ да се сеифнеш по-добре не играи-като свърши турнира пак няма да можеш да направиш сеиф.Гасиш и наново 

-
- новобранец
Здравейте аз съм нов във форума и имам следния проблем.Играта си тръгва и всичко е наред но когато хвана риба и то по-голяма(с малките няма проблем G и готово) не мога да я издърпам копчето H не работи(клавиатурата работи)-и рибата заминава я с кукичка я с корда.Ако някой има идея .......... 

-
- разбира нещата
Трябва да ядеш и да пиеш редовно!

Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
Дайте им втори шанс!
-
- вече хвърля и на тежко
Всеки,който е рибар има идея и знае,че едрата риба не се вади на брега с пръта и макарата,а след като се докара до брега се гребва с кепче.moruka написа:.....Ако някой има идея ..........

Успехи при ваденето!!