Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
днес на нои само 1бр.
Днес, такъв голям шлем, че даже не може да се опише с думи - накратко -от Бялата Лагуна до Ветеран (през Дамбата, Кранево, Панорама, Дружба,3 буна и Ветеран) - НИЩО......
0885022272 / 0885897615
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
днес Черноморец -след лодките вдясно,след 7.30 часа до 10-10 бр-всички вземахме еднакво но мн лодки излизат на риболов и минават близо до нас и я плашат,после минават 5-6 мин и пак се завърташе пасажа ,задуха и бегом към Бургас

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
Тука само мога да добавя 1,2ра буна,вълнолома,канала и Бяла.Единствено на Кранево сутринта по една две рибиДнес, такъв голям шлем, че даже не може да се опише с думи - накратко -от Бялата Лагуна до Ветеран (през Дамбата, Кранево, Панорама, Дружба,3 буна и Ветеран)
Тоест има! На Кранево на буната, която е най близо до Панорама сутринта видяхме или видра или тюлен. Беше захапал една платерина през гръбнака и изплува точно до камъните.Видяха го почти всички, които бяха сутринта на буната.Само ако е видра незнам какво прави чак на Кранево:smt017 наоколо няма слдководен водоем
- atanasov1589
- ще става разбирач
Морска видра ,виждал съм на вълнолома.balyk написа:Тоест има! На Кранево на буната, която е най близо до Панорама сутринта видяхме или видра или тюлен. Беше захапал една платерина през гръбнака и изплува точно до камъните.Видяха го почти всички, които бяха сутринта на буната.Само ако е видра незнам какво прави чак на Кранево:smt017 наоколо няма слдководен водоем
- sardina
- научил се да хвърля
Като добавка за днешния "късметлииски" ден е, че от около десетина души на Писател, видях да се извади сутринта една платерина и дузина дребни чернокопчета. Вятъра не беше силен, ама какви вълни имаше на моменти......
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
Видра и аз съм виждал да плува от морето към буната на Панорама (т.е. яхтеното), преди няколко години беше....бях хвърлил за калкан.....даже по едно време си помислих че съм слънчасал и някой е изхвърлил котката си от кораб

0885022272 / 0885897615
И онзи ден на Дружба изскочи една видра точно пред мене 

- coldy
- новобранец
- Обратна връзка:
Днес на Созопол даваше на талази, от 07:30 до към 11:00ч. двама човека взехме малко, но добри риби...и едно чернокопченце сладко малко - върнато разбира се!
За жалост към обяда вятъра започна да си мени посоката, като на жена мерака ... и си събрахме багажа
За жалост към обяда вятъра започна да си мени посоката, като на жена мерака ... и си събрахме багажа
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
coldy браво,добър улов ,и аз се канех да съм в Сз но последно решихме Черноморец-пак доволно взехме по 10 риби до 11 ч.
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
днес в Несебьр валат под Фиеста от 6:00 -9:30 а морето беше спокоино
Днес, на Дружба (на буничката на МНО-то), повече от спортна злоба отколкото от тъпотия, от 7,20 до 8,45 - грам удар нямах, а иначе изорах поне 2 дка от хвърляне......сега задуха още по силно и както казва бачо Илия на вълнолома -"вятъра запуши гъзъ на рибата и не може да яде, щото трябва да диша през устата" -
...

0885022272 / 0885897615
-
- ще става разбирач
времето стана да .......