Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Лошото беше, че за да ловя в средата трябваше да съм на другият бряг, че от там течението вкарва навътре, а от моята страна ме изнасяше и просто нямаше как...освен може би с 4гр. ама това си е кощунство, то на 3 едвам барваха, само един изкарах, другите с 1,5 грама когато седяха пред мен рибите....[/quote]
Иво,а какви са като размер рибите и веднага над моста ли лови /ако си бил там е хубаво да си от другата страна ,а не откъм жп-то/ И рибите там през зимата си седат на средата обикновено.С 2гр и тояга с читав кастинг бива.По нагоре /над чупката/ се ловат и у краката.И викаш лудница, баси след две седмици че ги почвам,ма къде.....
Иво,а какви са като размер рибите и веднага над моста ли лови /ако си бил там е хубаво да си от другата страна ,а не откъм жп-то/ И рибите там през зимата си седат на средата обикновено.С 2гр и тояга с читав кастинг бива.По нагоре /над чупката/ се ловат и у краката.И викаш лудница, баси след две седмици че ги почвам,ма къде.....

А и там,ако не лепиш нема как да ръсиш червей у средата.
-
- фен клуб-скобар
Не знам къде е ловил точно просто давам алтернатива общократно!chokoboy написа:А и там,ако не лепиш нема как да ръсиш червей у средата.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

-
- разбира нещата
Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция. 

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
При висока вода могат да се качат рибите, виждал съм мряна да скача на близо 2 метра. Въпроса е в гръцките власти, подсъдимо е да спират миграцията на риба. Също така распера(макар и изключително рядко) и щуката също са от гръцко.metoo написа:Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
При висока вода могат да се качат рибите, виждал съм мряна да скача на близо 2 метра. Въпроса е в гръцките власти, подсъдимо е да спират миграцията на риба. Също така распера(макар и изключително рядко) и щуката също са от гръцко.metoo написа:Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- prodigy666
- разбира нещата
естествено че могат кви 5 метра баражи .... кви 5 лева .... бил съм насекъде по северна гърция никъде не видех 5 метра бараж .... от къде за 1 лето се взеха риби по 300 - 700 гр .... като предишната година е имало само по 1.5Д.Граховски написа:При висока вода могат да се качат рибите, виждал съм мряна да скача на близо 2 метра. Въпроса е в гръцките власти, подсъдимо е да спират миграцията на риба. Също така распера(макар и изключително рядко) и щуката също са от гръцко.metoo написа:Четох мнение за баражите на Гърция има баражи по 5м и риба не може да се качи по никакъв начин. Това го писах но пак да знаят хората и да не си мислят че риба се качва от Гърция.
пораснали са поколенията ама що ги е немало преди тва...

От стандартния тунелски размер - дребен към среден, има и редки големци,ама за тех си требе да дигне хубаво. Народ ти казва - гъз до гъз и то четвъртък. И у широкто е добре да си срещу линията...ама то опита учи, са ако ида че фанем доволноchokoboy написа: Иво,а какви са като размер рибите и веднага над моста ли лови /ако си бил там е хубаво да си от другата страна ,а не откъм жп-то/ И рибите там през зимата си седат на средата обикновено.С 2гр и тояга с читав кастинг бива.По нагоре /над чупката/ се ловат и у краката.И викаш лудница, баси след две седмици че ги почвам,ма къде.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Дано да има риби от Гръцкото който са успели да се качат но едва. Но все пак надеждата умира последна. А за скобите от къде се навадих, според мене въпросът е много прост намаляха драскачи те.
олеги на Струма под Прибой дава ли нещо?След 5-6 дена ще ходя на там и ще потопя плувката .. предимно за уклей , костур и някоя бабка съм тръгнал.Може и скобар де ако има в този район , но за Прибой питам точно!Чакам отговори .. моля. : )) Наслука!
Ако има риба и на бастун че се фане.
Скоро някой колега сподели, че имало бабки при вливането на Арката.
- daanndo
- фен клуб-скобар
Червеноперка са ловили тия дни,трябва и костур да има.Ако си късметлия може и скобар да хванеш,колеги са пускали преди години ама къде е що е никой не знае,пък и никои не го търсиkefala87 написа:олеги на Струма под Прибой дава ли нещо?След 5-6 дена ще ходя на там и ще потопя плувката .. предимно за уклей , костур и някоя бабка съм тръгнал.Може и скобар де ако има в този район , но за Прибой питам точно!Чакам отговори .. моля. : )) Наслука!

- prodigy666
- разбира нещата
а така бегаите да ловите бабушки и каракудки ..... да си върнете формата че летото нема групирани 100 пасажа на едно место
колкото до гръцките риби .... има си ги тая година скобар ... по рано имаше нашествие на каракуда ... са ако дигне водата може да решат да си бегат па

-
- фен клуб-скобар
Ми що да го търсят-бабушката дърпа като мравка,уклейката като бълха ми що да го търсят скобараdaanndo написа:Червеноперка са ловили тия дни,трябва и костур да има.Ако си късметлия може и скобар да хванеш,колеги са пускали преди години ама къде е що е никой не знае,пък и никои не го търсиkefala87 написа:олеги на Струма под Прибой дава ли нещо?След 5-6 дена ще ходя на там и ще потопя плувката .. предимно за уклей , костур и някоя бабка съм тръгнал.Може и скобар де ако има в този район , но за Прибой питам точно!Чакам отговори .. моля. : )) Наслука!Успех

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- kostura_24
- ще става разбирач
Е добре значи че се оди там тогава. 

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''