Кажете нещо эа теэи воблери

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Сапуне, макарицата ти не е подходяща за брейд. Още повече, че говорим за такув с плоско сечение...С тази тясна шпуличка, ако си я напълнил повечко, направо е станало мазало.
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Проблемът е в препълването на шпулата.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Наистина е така!Поне доколкото му разбирам на този риболов,се уверих,че след като махнах десеттина метра и всичко си легна.Вярно,че шпулата ми е с малък диаметър,ама аз толкова и спининговам и макарите ми са за всякакъв вид риболов.И все пак с този воблер/9гр./,с този брейд и с 210 см пръчка/20-40гр/ измятам 20-25м.Не знам малко ли е или е нормално,просто не ми е необходимо повече!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Да питам на тези воблери какви риби сте ловили и при какви условия
Горния е Салмо 7 см
Долния Голди 8 см

Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Салмото като имитация на най-разпространеният Грифон на Мегабасс източно от БГ и западно от Куба си е доста сполучлив воблер ! Определено не ти го препоръчвам за Реката при положение че си се спрял на плуващият вариант ! Инак на Янтрата и на корекциите ще си се отчита с едър кефал и щуклета със задоволствие ! Виж ако се сдобиеш с потъващият вариант то може да разчиташ и на сомета в топлите месеци ! Силно изразена игра - неподходящ за силно течение !

Голдито съчетава най-доброто от една Рапала и подобно Грозно пате ! На него може да разчиташ на всичко и на всякъде ! Препоръчвам бавно и равномерно водене последвано от рязко придърпване и 2-3 секунди пауза :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

:shock: :shock: :lol:
Аватар
lorda
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lorda »

Предполагам, че и на двете можеш да очакваш сом. :lol:

Наслука.
Изображение

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Фуцата написа::shock: :shock: :lol:

Ми тъй де , то по принцип има различни воблери от Ривър2Си и Страйк Про ама и на Попето му требваше време да го разбере :) :) :)
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

:lol: :lol: Попето не знам дали е разбрал ама като гледам как си лови не му и трябва да разбира ного мнооооооого. :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ивак,на такова салмо,но дълбоко газещо/със голяма човка/ си излизат доста хубави сомове.Що се отнася до Голдито,поне на Марица несъм хващал друго,освен 2-3 кефала по 5-600гр и две Арамий по 1.5 - 2кг.На Сапунчето ще кажа да си взима само квалитетни и доказани воблери и също такива Брейдове.На Овчарица по скендерите си даваше сом и бяла риба на воблери и нищелки,и ако е по-настоятелен,ще се увери че и този риболов си заслужава пък и тръпката е по-голяма.Само дето е объркал сезона малко :lol: :lol: :lol: Ние вече от месец и половина прибрахме такъмите и чакаме да се застуди и да подгоним белите риби :wink: :wink: :wink: по на 20-30 м дълбочина и да има сняг.Идва времето на силиконите и зимните блесни - воблерите им е време да спят /като исключвам ситните с които се ловят пъстърви,но те не са в моя ресор :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”