Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Кажете нещо эа теэи воблери
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Сапуне, макарицата ти не е подходяща за брейд. Още повече, че говорим за такув с плоско сечение...С тази тясна шпуличка, ако си я напълнил повечко, направо е станало мазало.
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Наистина е така!Поне доколкото му разбирам на този риболов,се уверих,че след като махнах десеттина метра и всичко си легна.Вярно,че шпулата ми е с малък диаметър,ама аз толкова и спининговам и макарите ми са за всякакъв вид риболов.И все пак с този воблер/9гр./,с този брейд и с 210 см пръчка/20-40гр/ измятам 20-25м.Не знам малко ли е или е нормално,просто не ми е необходимо повече!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Салмото като имитация на най-разпространеният Грифон на Мегабасс източно от БГ и западно от Куба си е доста сполучлив воблер ! Определено не ти го препоръчвам за Реката при положение че си се спрял на плуващият вариант ! Инак на Янтрата и на корекциите ще си се отчита с едър кефал и щуклета със задоволствие ! Виж ако се сдобиеш с потъващият вариант то може да разчиташ и на сомета в топлите месеци ! Силно изразена игра - неподходящ за силно течение !
Голдито съчетава най-доброто от една Рапала и подобно Грозно пате ! На него може да разчиташ на всичко и на всякъде ! Препоръчвам бавно и равномерно водене последвано от рязко придърпване и 2-3 секунди пауза
Голдито съчетава най-доброто от една Рапала и подобно Грозно пате ! На него може да разчиташ на всичко и на всякъде ! Препоръчвам бавно и равномерно водене последвано от рязко придърпване и 2-3 секунди пауза

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- krokibg
- учете се от него
Ивак,на такова салмо,но дълбоко газещо/със голяма човка/ си излизат доста хубави сомове.Що се отнася до Голдито,поне на Марица несъм хващал друго,освен 2-3 кефала по 5-600гр и две Арамий по 1.5 - 2кг.На Сапунчето ще кажа да си взима само квалитетни и доказани воблери и също такива Брейдове.На Овчарица по скендерите си даваше сом и бяла риба на воблери и нищелки,и ако е по-настоятелен,ще се увери че и този риболов си заслужава пък и тръпката е по-голяма.Само дето е объркал сезона малко
Ние вече от месец и половина прибрахме такъмите и чакаме да се застуди и да подгоним белите риби
по на 20-30 м дълбочина и да има сняг.Идва времето на силиконите и зимните блесни - воблерите им е време да спят /като исключвам ситните с които се ловят пъстърви,но те не са в моя ресор

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!