НОВА ГОДИНА!!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Zafirov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Zafirov »

Здравейте,
извинявам се, че чак сега се включвам по темата, но сега се прибрах в къщи и отварям веднага да видя как е положението. Адреса, на който можете да видите къщата на Млаки воден е http://www.countryhouse.free.bg
Принципно аз съм управител и отговарям за къщата и за всякаква информация относно наемането и ползването можете да ми пишете е-мейл или да звъните по телефон - както предпочитате. За съжаление в последно време имам доста странична работа и не ми остава време за четене във форума. Принципно къщата е свободна, за сега нямам конкретна резервация и уговорка и никой не ми е потвърдил. Има само 9 легла и не е подходяща за допълнителни, малки са стаите. Като управител, мога да съдействам за отстъпки, ако собственика се съгласи или за резервации. Ако мога да ви бъда полезен с допълнителна информация - питайте и тук, ще се постарая да влизам вечер поне за малко, за да отговоря на всеки. Както колегата по-горе спомена, къщата е с напълно оборудвана кухня и баня, както и с локално отопление на дърва. Да допълня, стаите са две преходни, едната с едно единично, другата с две единични легла. Другите две стаи са непреходни, едната с едно двойно, а другата с две двойни легла. Едното единично легло може да се мести в стаята с едно двойно легло, ако препочете гостът. Няма телевизор, за сметка на налична кафе машина, хладилник, готварска печка + съдове, прибори и всичко нужно за приятни прекарване. Трябва само да проверя състоянието на дървата, дали стават за горене или да взимам нови.
наслука...
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Кво стана бе,що замлъкнахте,човека ни предлага точно това което искаме,сега ако има други мнения или други къщи казвайте,само да не стане така че да изтървем и тая.
Моля малко по сериозно към въпроса.Ако ви се седи в къщи баш на нова година,СОРИ,даже аз мисля да се започне от 30.12 за да има повече време за подготовка на съществената част,нещо като генерална....Преди три години съм карал нова година в Малки Воден но в друга къща,местото е прекрасно.
Помислете си добре и кажете колко човека ще са сигорни.МОЛЯ ВИ :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Колега Delev, става ясно, че единствените участници в евентуално новогодишно парти сме аз и ти, така че не знам дали има смисъл да се напъваме повече!?
Nedeltcho Delev

:smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102

Да почакаме още малко А.
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

ААААА....не така ,
Аз не преставам да търся!!!!
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Атака Коце,знам че си един от най сериозните,намери нещо дето ти ойдисва пък ние с Дедо ще те чакаме с готова трапеза.
Гарантирам ви че ако се съберем ще я споминате 10години тая новата :wink: :wink: :wink:
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Nedeltcho Delev написа::smt102 :smt102 :smt102 :smt102 :smt102

Да почакаме още малко А.
Още малко ще ви изчакам и ще ви направя на ваз тримата АЗ, ено предложение и иииииииииииии :partyman:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Zafirov
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Zafirov »

Здравейте,
виждам, че няма развитие тия дни. Така или иначе, от днес имам потвърдена и капарирана резервация и къщата, която предлагам е заета за 31 Декември и 1 Януари.
наслука...
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt111 :smt111 :smt111 :smt111

РЕЧЕНО, СТОРЕНО!!!

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ша ми развалите селския бре маскари!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Бравос ,ЧЕТАТА :!: Хайде малко повече писания за случката :wink:
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Искам първо да благодаря за гостоприемството на колегата Иван и неговата съпруга.
Изображение
Изображение
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
Nedeltcho Delev

Просто нямам думи :D :D :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

а имаше и такива моменти

Изображение

Изображение

Няма нищо по хубаво да посрещнеш новата година с добри приятели и незабравими моменти,чак Буримечката ни завидя и вдигна мезмилостно ръце от нас :shock: :D :D :D

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”