Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Скобари в центъра
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Марица иска познание,въпреки,че сега разполагам с малко свободно време и не мога да пробвам различни места,получавам точна информация от многобройните колеги които познавам.Не съм отказал и на никой който ми е писъл на лични тази информация.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ЧНГ на всички!Днес открих новия сезон на 2008г.Сутринта към 9ч. бях на реката,подхраних си започнах с изтичанията.2гр. плувка,сачмите събрани на едно място над вирбела като суркам само с повода.Там заварих някои мои приятели,които бяха изкарали вече по една риба.Ловях на троха,пробвах различни дистанции,но уви.Упорито ги търсех и хоп,закачена риба.Бат Велко ми разпъна кепа и таман да влезе в него се откачи.Събраха се още колеги,някои ловяха с троики с червен конец и мънисто,случайно имаше закачени в устата.Не ми се коментира този начин,отбягвам го като метод,дори и да остана капо.Смених си плувката с 1,5гр,две,три топки захранка и закачих още два скобара.Като за откриване сам доволен,мисля ,че ако ловяха всички на троха щяхме да си хващаме повече риба.Ударена външно риба се разбягва.Това е от мен,пожелавам на всички колеги успешни излети през новата година!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Понеже мястото го научиха доста хора,няма да го крия.Минаваш моста на гребната и излизаш на мястото.Там са бабите и дядовците на тия които ги ловят на ВИХВП.Жълъд ще намериш трудно,но на франзелата си взима екстра.Ако те интересува още нещо можеш да питаш.Алая е по в брега,карабалъка е в средата и по към другия бряг.2гр и 4гр ти са плувките които ще ползваш,аз ловя с две болота и въртя двете дистанции.Имаше колеги с доста риба,но не съм привърженик на тройката и всяка случайно лапната да минавам и да убеждавам,че си я взима.Закачиха се и два прилични распера по 2 кг,по моя преценка,но пак външно под долната джука.