Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

за сьнищата
Модератор: dantho.mihov
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: за сьнищата
Не са ни нападнали още. Той,лапландеца, /дали не беше пиян датчанин ?/ гонел 5 килограмовия да му прави свирка,пък нашия човек нещо се дърпал............абе , я по-добре му прочети поста,че нещо и аз оплетох сценария....Каво че не мога да включа,да несъ ни нападнали ЛАПЛАНДЦИТЕ.![]()
![]()

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- ще става разбирач
А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа
, след това ше доидем с шеините.
.

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Oле-мале,ама той лапландеца бил истински?!А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа![]()
![]()
.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
- ще става разбирач
Туряйте си стоманени гащи , че чеповете са леденичуруликпенчо написа:Oле-мале,ама той лапландеца бил истински?!А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа![]()
![]()
.
![]()
Май наистина ни нападат.....
![]()

-
- ще става разбирач
Тамън нема да боли 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нападна ни неделчо с трактор "беларус" и неколко ТАЙНИ,кьде ние не ги знаеме...аз още като му видях мустаците,разбрах,че има нещо нечисто и антибиблионно в целата работа,нещо диаболично,а малко след това,като прослушах СРЬБСКО след близо 25 годишен метьл стаж вече се убедих,че екзосиста е крайно наложителна мярка.около година ми трябваше-ех,ползотворна година,изминала само в изследвания и сьмнения и пак изследвания и пак-сьмнения относно личността на неделчо делев(то самото име е нещо подозрително) разбрах!!!!той е извьнземенПоборников написа:Каво че не мога да включа,да несъ ни нападнали ЛАПЛАНДЦИТЕ.![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Ти видя ли бе Бат Ниделчо
пак ний виновни , ама тоз път не му стигнахме и набута и Поборников

Те са сред нас!!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Бахти,на цяло ме отчая ве.Търся някой по-остър ръб наоколо да си изджаскам тиквата,че да ми е по малко тегленето.
Пред голяма сила явно сме изправени...

Пред голяма сила явно сме изправени...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- krokibg
- учете се от него
Вий още нищо не сте видели
Сега като докара и джедаите със светлинните мечове,жална ни майка
Като го казах това ми дойде на ум един виц.
Стоят си Иванчо и Марийка на центъра на град "Н" и си говорят за секс и гледат звездите.
По едно време,едно НЛО каца до тях и кой да видят,от него слизат Джена и Блейк !!!
Иванчо като видял Джена във този прилепнал гащеризон,веднага вкарал оферта на Марийка,той да го сложи на Джена а в замяна тя да си поиграе със Блейк.Поканили ги на гости,и след обилна почерпка,си легнали по двойки,като Иванчо обяснявал на Марийка че няма нищо лошо в това тъй като те не били от земята и никой нямало да ги удумва и да ги сочи като развратници.Легна ли си те и по едно време от стаята на Марийка се чува единичен кикот Хи-хи-хи.Иванчо се хвърлил да защитава мощно мъжката си чест но по едно време от другата стая пак се чул кикот но по дълаг Хи,хи,хи,хи хи,хи ,хи.Иванчо не отдал голямо значение на смеха на Марийка и продължил да се наслаждава на секса със извънземна мома.Тамън вече щял да свършва/понеже правел един тек за минус три секунди/когато от другата стая пак се чул смах но този път Марийка се смеела като луда.Както и да е,на сутринта станали,закусили и гостите си заминали.Иванчо чакал Марийка да каже нещо,но тя само се подсмивала под мустак и нищо не казвала.По едно време Иванчо не издържал и я попитал!!!....Я ми кажи Марийке,защо се смя през цялата нощ.Марийка му обяснила че първия път когато се засмяла,се засмяла защото Блеик си свалил гащите и от пред се показало едно пишле,като малко морковче.Добре де ,казал Иванчо първия път се посмя малко и спря.Защо се смя втория път ???....Ами,засмях се,казала Марийка и се спрях първия път,за да не го обидя но втория път се смях повече защото си хвана едното ухо и като си го нави,морковчето стана четиресет сънтиметра и дебело колкото краставица.Та като ми го вкара ми секна и смях и дъх.Ами тогава защо се смя третия път ма Марийке и то цели десет минути????...Ми как да не се смея бе Иванчо,като ти знам пишката и си представих Джена как ти навива ушите,как няма да се смея...
Е,никога небях писал виц,ама дано да съм се справил.Дейба и шефа,....като заразно зло е

Стоят си Иванчо и Марийка на центъра на град "Н" и си говорят за секс и гледат звездите.
По едно време,едно НЛО каца до тях и кой да видят,от него слизат Джена и Блейк !!!
Иванчо като видял Джена във този прилепнал гащеризон,веднага вкарал оферта на Марийка,той да го сложи на Джена а в замяна тя да си поиграе със Блейк.Поканили ги на гости,и след обилна почерпка,си легнали по двойки,като Иванчо обяснявал на Марийка че няма нищо лошо в това тъй като те не били от земята и никой нямало да ги удумва и да ги сочи като развратници.Легна ли си те и по едно време от стаята на Марийка се чува единичен кикот Хи-хи-хи.Иванчо се хвърлил да защитава мощно мъжката си чест но по едно време от другата стая пак се чул кикот но по дълаг Хи,хи,хи,хи хи,хи ,хи.Иванчо не отдал голямо значение на смеха на Марийка и продължил да се наслаждава на секса със извънземна мома.Тамън вече щял да свършва/понеже правел един тек за минус три секунди/когато от другата стая пак се чул смах но този път Марийка се смеела като луда.Както и да е,на сутринта станали,закусили и гостите си заминали.Иванчо чакал Марийка да каже нещо,но тя само се подсмивала под мустак и нищо не казвала.По едно време Иванчо не издържал и я попитал!!!....Я ми кажи Марийке,защо се смя през цялата нощ.Марийка му обяснила че първия път когато се засмяла,се засмяла защото Блеик си свалил гащите и от пред се показало едно пишле,като малко морковче.Добре де ,казал Иванчо първия път се посмя малко и спря.Защо се смя втория път ???....Ами,засмях се,казала Марийка и се спрях първия път,за да не го обидя но втория път се смях повече защото си хвана едното ухо и като си го нави,морковчето стана четиресет сънтиметра и дебело колкото краставица.Та като ми го вкара ми секна и смях и дъх.Ами тогава защо се смя третия път ма Марийке и то цели десет минути????...Ми как да не се смея бе Иванчо,като ти знам пишката и си представих Джена как ти навива ушите,как няма да се смея...
Е,никога небях писал виц,ама дано да съм се справил.Дейба и шефа,....като заразно зло е

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Те са сред нас!!!

Н А В С Я К Ъ Д Е
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
добре се отьрвал иванката,че с тоя МУСТАК...казах ли ви аз?неделчо и ВИЦОВЕТЕ е обвзелKrokibg написа:но тя само се подсмивала под мустак :

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
imitev72 написа:Dedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Те са сред нас!!!
![]()
![]()
![]()
Н А В С Я К Ъ Д Е
АЗ СЪМ ЕДИНИЯ от тях

Снощи, както съм се излегнал на диванчето пред телевизора, звъни телефона, звъни, ама някак си междузвездно звъни. Вдигам аз и кой мислите, че се обажда, естествено димитровградското Ити. Вика - брато фанаха ма, питам го - кой те фана бе, а той отговаря - 5кила ма фана! - А така (викам аз) и за къде те лефна, а НЛО-то казва - не бе, Петкилограмовио е разбрал некак, че не съм от таа планета. - Споко бе братле, ние рибарите 90% сме извънземни, не си само ти, не си ли гледал "Мъже в черно" (казвам за). - Гледал съм го и точно затва са притесних, че като го гледам 5кила как са е барнал на новия аватор, баш на Томи Лии Джоунс мяза. След дълъг разговор успях да поуспокоя пришелеца и накрая той каза, че се надява да има и други извънземни във форума, за да се обединят срещу общия враг - мъжа в черно. Оказа се, че нашия "човек" се обажда от "Матрицата", където е влязъл за презареждане и до понеделник няма да може да влезе в нета. Изпраща специални поздрави за всички от Мелмак!
-
- кандидат преподавател
Видех го маскирал се ама го познах