Генерална репетиция!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Re: Генерална репетиция!!!

Мнение от Dedy »

Споко Поборник, аз снимам директно на CD!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

По профисионален начин тая вечер взех да слагам на всичкия си багаж номенклатурни номера,преди тръгване една ревизия с комисия от членове записали се за срещата,ама тука трябва да спомена,че май ще има и генерална направо при Любо :roll: та като споменах Любо,тоя човек де се изпокри,два дена не го виждам из нета та Любооооооо,Любчоооо,Любенцеееее,къде си бее,тия сигорно поркат нейде с Кърцата,ама утре ги искам и двамата на линия.
Та кой каза че е май,Илийка ти ли бе,златна ти уста Илийка :D :D :D
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Nedeltcho Delev написа:По профисионален начин тая вечер взех да слагам на всичкия си багаж номенклатурни номера,преди тръгване една ревизия с комисия от членове записали се за срещата,ама тука трябва да спомена,че май ще има и генерална направо при Любо :roll: та като споменах Любо,тоя човек де се изпокри,два дена не го виждам из нета та Любооооооо,Любчоооо,Любенцеееее,къде си бее,тия сигорно поркат нейде с Кърцата,ама утре ги искам и двамата на линия.
Та кой каза че е май,Илийка ти ли бе,златна ти уста Илийка :D :D :D
Абе Батьоо ти как спретна багажо май нещо си замислил? И да те подсетим- тури и една бомба у багажо от тия дето ги залага по Марица. Мое да потребе. Изображение
Nedeltcho Delev

По бомбите ша е Годзилата,той си даде пръв заявка пък дунава нали е по-голяма от Марица там бомбите сигорно са им по-големи :shock: :D
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Мани бе са Годзилата ако гърми бомби по Дунава, ша земе да навърне водата надоле каде нас Изображение и мое да преебе срещата. Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

emo vasilev написа:
GODzillata написа: Мда...и аз се стягам...
Само да не забравиш моя приятел с чешки акцент ! :wink:
Къде без чо'Милчо? :lol: Сърце няма да ми даде да го оставя сам по време на забраната. :D

@gogo45sharana, споко, ако трябва ще рина пясък на дигите, ама срещата няма да се преебава! :wink: :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Батьо,жив съм,тук съм но съм много уморен и ми се спи :roll: Само чета за момента,защото като съм уморен,изобщо не ми е до писане,нещо нямам настроение :shock: Аз иначе си ви чета :wink: Пишете си,пишете а ние нали се разбрахме по телефона,как ще процедираме :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Колеги мислели ли сте си за съвместно пътуване по региони :?: :idea:
Примерно софия,пловдив,бургас,русе и т.н
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

и Сливен забрай ! Айде сега да вдигнат ръце тези който ще могат да ме вземат ! Плаща се веднага каквото трябва щото напрао ще се побъркам по тая среща ! ЕЙ ГОЛЕМИ ПИЧОВЕ СТЕ БРЕ НИЩО ЧЕ НЕ СЪМ ВИ ВИЖДАл това дето пишете ми стига да ви преценя :wink: Айде който е навит да ме вземе тела ми е 0877333718
CARP FISHING :fishing9:
snegk

Мнение от snegk »

Rapala_Team написа:и Сливен забрай ! Айде сега да вдигнат ръце тези който ще могат да ме вземат ! Плаща се веднага каквото трябва щото напрао ще се побъркам по тая среща ! ЕЙ ГОЛЕМИ ПИЧОВЕ СТЕ БРЕ НИЩО ЧЕ НЕ СЪМ ВИ ВИЖДАл това дето пишете ми стига да ви преценя :wink: Айде който е навит да ме вземе тела ми е 0877333718
Няма ли кой да го вземе човека.Брат ко не се намери никой аз ще те взема,но ще съм там сигурно 4 дена и никак не е хубаво да се съобразяваш с друг.Ти може да искаш да тръгнеш по рано,или покъсано,но можеш да ме имаш като вариант.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

За да няма такива работи ,ние от Русе ще се съберем преди срещата да се разбере ,кой с кого на къде и тн.Пък ида пие по бира :drinkers: разбира се :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Nedeltcho Delev

Аз заставам в центъра на Бяла Река и ще съм като реголировчик,накъдето ми сочи мустака на там ша хващате :D :D
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

И аз вече се уредих по най-добрия начин на 25.04 карам съпругата и детето при тъщата във Видин на 29,30 и 01.05 съм на работа и след това чак на 06. Така,че от 02. до 05. съм волен като птичка.и мога да се включа от първите.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

snegk написа:
Rapala_Team написа:и Сливен забрай ! Айде сега да вдигнат ръце тези който ще могат да ме вземат ! Плаща се веднага каквото трябва щото напрао ще се побъркам по тая среща ! ЕЙ ГОЛЕМИ ПИЧОВЕ СТЕ БРЕ НИЩО ЧЕ НЕ СЪМ ВИ ВИЖДАл това дето пишете ми стига да ви преценя :wink: Айде който е навит да ме вземе тела ми е 0877333718
Няма ли кой да го вземе човека.Брат ко не се намери никой аз ще те взема,но ще съм там сигурно 4 дена и никак не е хубаво да се съобразяваш с друг.Ти може да искаш да тръгнеш по рано,или покъсано,но можеш да ме имаш като вариант.
4 Дена че това е супер ! То фактически кога се почива ! :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”