Генерална репетиция!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Nedeltcho Delev

Генерална репетиция!!!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Тоя нашия Ивак кат неще да пуска темата за НС-3 :evil: рекох си ей тука да си побъбрим малко,че тва не се трай :cry: лягам ставам,работата не ми върви само за това мисля,кво ша кажете ей тука да разпуснем малко кой каво си мисли и с какво ще изненада останалите,какви мечти има за срещата и каквото ви дойде на акъла.....
Nedeltcho Delev

Re: Генерална репетиция!!!

Най-голямата атракция ще е с мен и Митев,но за сега ще я запазя в тайта :? само си пригответе по тричивта гащи и фотоапарати за най смешните снимки за риболовната ви история :D :D :D
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Той Ивака нещо са загуби .Сигурно учи :drinkers: за изпити
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Nedeltcho Delev

ivo75 написа:Той Ивака нещо са загуби .Сигурно учи :drinkers: за изпити

Абе идва чат пат кат на стара баба мензиса :wink: ама тва са сериозни работи,ей Ивак стига си чел :drinkers: ами седни като хората и пий едно и кажи колко кила скоросмъртница да нося та да мога да ва умая всите барабар с бат Любо,че да изтроля язовира му с моя катер :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Етого чете човека чете :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:wink: :wink: :wink: :wink:

За мене голяма атракция ще е да гледам как колегата Делев ще разпъва: стойки, въдици, сигнализатори, обтегачи и другите му там шаранджийски пинизи! За шоуто с неговата "лодка" за нанасяне положението е ясно. Пък, ако ми хареса, може и аз да стана шаранист!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Както каза бат Неделчо атракция ша има .Така ,че трябва яка подготовка :drinkers: .Много тренировки преди срещата ша трябат.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

И аз ще послушам Бат Неделчо и ще взема апарата и камерата и току виж от цапалкаджия стана подпален
шаранист.
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Marco Polo написа:Ще ви скъсам трътките, да знаете! :mrgreen:
Връзвам на Прасето една котва отзад и минавам успоредно на брега на 50 метра, по два пъти на ден - да ви видя колко можете да стреляте! :smt044
Поне ще е весело! :smt044

Колко е яко "прасето" колко съчми може да носи :lol: :lol: :lol:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Хубави хора да не им го извадиш. :lol: :lol: :P :lol: Това е национална среща,костюм вратовръзка,какви са тези смехурии дето ще прави Неделчууту.Шаранист такъв :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Nedeltcho Delev написа:Най-голямата атракция ще е с мен и Митев,но за сега ще я запазя в тайта :? само си пригответе по тричивта гащи и фотоапарати за най смешните снимки за риболовната ви история :D :D :D

Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо......... :finga: :finga: :finga:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

imitev72 написа:Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо......... :finga: :finga: :finga:
:D :D :D :D

Успокоява ме факта, че и двамата сте женени, ама знае ли човек!? То не беха подаръци, жестове, благодарности ...!
Nedeltcho Delev

imitev72 написа:
Nedeltcho Delev написа:Най-голямата атракция ще е с мен и Митев,но за сега ще я запазя в тайта :? само си пригответе по тричивта гащи и фотоапарати за най смешните снимки за риболовната ви история :D :D :D

Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо......... :finga: :finga: :finga:

Митев освен програмата да вземем и бална вечер да им спретнем на костюмарите :D На Илийката на род пода му требе да сложим едно огледало да се курдисва за НС-то па Деди ша го сложим в комисията да избира мис и мистър шаранджия :roll: и за плувкаджиите ша им напраим шоу,разходка с луксозен катер :D :D :D влачен от Военно Морските Сили на Доибрич :smt116 :smt116 :smt118 :smt118 :smt044 :smt044 :smt044 :smt019 :smt019
Nedeltcho Delev

Dedy написа:
imitev72 написа:Ей те тука ще ви заковем всите, ако знаете кво сме замислили с бате ви Ниделчо......... :finga: :finga: :finga:

Успокоява ме факта, че и двамата сте женени, ама знае ли човек!? То не беха подаръци, жестове, благодарности ...!

Обичаме се бе Деди,обича ме се :smt057 :smt057 :smt057 нали искаме в една и съща свиркаджийска фирма да работим :smt044 :smt044 :D :D
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

Nedeltcho Delev написа:Обичаме се бе Деди,обича ме се :smt057 :smt057 :smt057 нали искаме в една и съща свиркаджийска фирма да работим :smt044 :smt044 :D :D

То е ясно, че се обичате! То и аз ви обичам, и 5кила го обичам, та може и мене да ме включите в шоуто, ако е на любовна теметика!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”