6:1

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

mladenovski
новобранец
новобранец

Re: 6:1

Мнение от mladenovski »

могът да играят но нямат чест
chlen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от chlen »

snegk написа:Аз ви говоря от бая време,че в България няма футбол,вий Левски,Цесека.Трябва да се накаже футболоа,една година без фенове по стадионите и ще се научат :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

И не само.трябва да ни забранят да играем и в европа.даже нацяло да се спре футбола в българия за определен период :smt102
knockout
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от knockout »

Колеги,.......................................(дълго мълчание)
НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН! НЯМА ТАКЪВ СРАМ! Някой казват "Те толкоз могат", това хич не е така! Как може да изложат БЪЛГАРИЯ по този позорен начин!?!.............
Няма да коментирам повече, че качвам кръвно от това! Баси!
Изображение
ghr
новобранец
новобранец

Мнение от ghr »

да ви разкрия една добра стратегия :lol: :lol: :lol:

играе ли националния винаги залагаите да паднеме, добри паримогат да се вземат от залози!!!!
и не само националния, всички,левски.цска,литекс,и които и да е друг щом играе с чуцд отбор, провала е повече от ясен
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Добър ден колеги , реших и аз да напиша макар че не съм българин съшто се ядосвам за България и не само в футбола . Тук някои колеги пишат че трябваше да пуснат младите да играят . Кой да играе? Тези млади от примерно ЦСКА , Левски и други отбори вече знаят как се купуват и се продават мачове , как се играе на резултат , тяхната психология вече пречупена . Видял съм по телевизия много съмнителни мача в БГ , от космос може да разбереш за такива мачове , само се чудя и съжалявам за тези хора кадето посещтават мачове .Тук трябва да се промени всичко от собственици на клубове които сами признават че купували мачове и до БФС .Марков за съжаление не става за треньор , штом му се намесват в работа и му испраштат племеници и зетовци това е край .Хубав пример при нас в Россия , преди съшто беше като тук , но умни хора решили че Россия трябва да прогресира - дойде Хидинк , никой не му се намесва , Абрамович му плашта ,Хидинк много пътува по Россия , той направи дългогодишна програма за развитие на футбола в регионите , детско-юношески футбол ...Сега гледам футбол в Россия и виждам промяна , тук играят , има емоции , много добре се представят българи в Россия. За да стане промяна в Бг футбол трябва да бъде промяна навсякаде - в политика бардак , правосъдие съшто , навсякаде корупция , но най важната промяна трябва да бъде в нас - трябва да бъдем задружни
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от morskiq »

Просто ви се чудя на акъла , как може въобще да обиждате един от тримата най-добри вмомента в България. Как въобще си помислихте да обиждате Бербатов , той има за какво да е сърдит. Тимът ни беше като разпасани овце. Само си предствете , ако Бербатов не беше играч щеше ли да е в Манчестър Юн.и то на 3-то място по-най скъп футболист в Англия , вече 2-ри мисля след като Шевченко се върна в Милан. Но когато един плеймейкър като Мартин Петров отсъства е нормално да неможем да си разпределим топките. Единствения който може да се упреква за българския провал е Марков , неможе да зима играчи от Сливен и тем подобни отбори ( извинявам се на хората от Сливен , ама е така). Добре че беше 2-рия най-добър играч Благой Георгиев. Но нека да не си чешем езиците толкова се пак това е приятелски мач , част от изготвяне на тактика!!!
Аватар
SINISHA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от SINISHA »

Коментар:

"ТРЕНЬОР - МИШКА , на терена 10 мишки (една две по-големи и по-злобни,но все пак мишки),

на скамейката 6 хамстера и един лъв на вратата около който през повечето време имаше

повече сърби отколкото мишки ."
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Аз пък даже не съм знаел , че има мач.
Нали се сещате колко ме боли ...
Препоръчвам ви и вие да се насочите на там , да не се нервите, не за друго.
Когаро няма положителни емоции в нещо не виждам за какво въобще се занимавате с това.
Аватар
EGOR
новобранец
новобранец

Мнение от EGOR »

Най опасното е равнодушие , аз мисля че мача е вид престиж , трябва да бъдем патриоти
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Ееехх,
ако патриотизма се изявява или показва с гледнае на футбол, големи патриоти са всички.
Футбола няма ама абсолютно нищо общо с патриотизма, нито с развитието на страната.
Ти си бъди патриот и си гледай футбол и оставяй някой друг да ти оправя държавата и да пребира боклуците от улицата.
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

VGS написа:Ееехх,
ако патриотизма се изявява или показва с гледнае на футбол, големи патриоти са всички.
Футбола няма ама абсолютно нищо общо с патриотизма, нито с развитието на страната.
Ти си бъди патриот и си гледай футбол и оставяй някой друг да ти оправя държавата и да пребира боклуците от улицата.
Не е точно така,ако не бяха Гунди и компания, Стоичков и до сега нямаше да са чували за България в някои държави.Всеки един спорт,изява,изобретение,говори много за държавата. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

И само, като си помисля, че всеки от тези плужеци взимат на месец, колкото двугодишната заплата на кой да е от нас! Ние си късаме нервите и губим времето, ние се срамим, че сме българи, а те са все по първите страници на жълтата преса и все в най-лъскавите бардаци с най- лъснатите "пеперуди" и най-скъпите лимузини и въобще не им пука за нас и България! Отдавна съм им обявил бойкот! На всякъде! Ако всички сме така, не им ходим на мачове, не ги гледаме по ТВ, не пускаме тото 1 и не играем на Еврофутбол, не им купуваме фанелки, шалчета и шапки, пуснат ли реклама с някой от плужеците и да минаваме на друг канал, тогава може притиснати от НАС и поради спадналите приходи клати ку..вете от Кърниградска да се изметат. Мутрите ще са го направили преди това и ще са си прехвърлили бизнеса в друга сфера. От чичови и лелини или собвствени синчаги полза няма да има! Ямата ще е празна!. И тогава може да започне възраждането на играта. Като в Бразилия- от махленските игрища израстват сърцати спортисти. Така бе у нас преди 40-50г. Може да не е още късно, да не сме генно атрофирани и още да има надежда да се появят нови: Жоро Найденов, Жоро Соколов, Гацо Панаьотов, Гацо Стоянов, Крум Милев, Диев, Гайдарски, Попето и Чико, Теко Абаджиев и Василев, Митата и Г.Аспарухов, Мишев и ,и,и, много други, за които тройка кебапчета с бира бе максималното възнаграждение за победа. Че много от тях ходеха на работа, а после на тренировки. И играеха за нас зрителите и стадионите бяха тесни. Гледали ли сте мачовете ни от олимпиядата в Мелбърн или черно - бели записи на националния отбор от 50 и 60 г. на миналия век. Е това бяха спортисти, патриоти и ОБИКНОВЕНИ хора. Нищо общо с грандоманията, мързела, алчността и съвестта на сегашните плужеци! :twisted: :axe: :finga: :mrgreen: :axe: :finga: :twisted:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Напълно съгласен с мнението на Диканаров.Днешните футболяги са разглезени от всякъде.Изявяват се повече по реклами и вестници,от колкото на терена.За тях е по-важно,как им е прическата :!: :axe:
TICA FAN
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

VGS написа:Ееехх,

Не е точно така,ако не бяха Гунди и компания, Стоичков и до сега нямаше да са чували за България в някои държави.Всеки един спорт,изява,изобретение,говори много за държавата. :wink:

================================================

Сега май говорим за различни неща изброените от теб са спортисти, а от мен зяпачи и/или безделници.
Има ГОЛЯМА разлика да играеш футбол и това да гледаш как другите играят, да псуваш, да се напиваш като свине, после да слушаш чалга и да си мислиш, че си патриот.
Последно промяна от VGS на Чет Ное 20, 2008 2:25 pm, променено общо 1 път.
lekiq_ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lekiq_ribar »

Еми как искаш да го необиждаме тоя бербатов.За да почнат всички да играят както требва,трябва да стане както в по-големите държави-"Играй за да ти дам" а не кат в България-"Нати за да играеш"
Така нема да стигнем до никъде.
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”