Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

6:1
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: 6:1
могът да играят но нямат чест
snegk написа:Аз ви говоря от бая време,че в България няма футбол,вий Левски,Цесека.Трябва да се накаже футболоа,една година без фенове по стадионите и ще се научат![]()
![]()
![]()
И не само.трябва да ни забранят да играем и в европа.даже нацяло да се спре футбола в българия за определен период

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Колеги,.......................................(дълго мълчание)
НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН! НЯМА ТАКЪВ СРАМ! Някой казват "Те толкоз могат", това хич не е така! Как може да изложат БЪЛГАРИЯ по този позорен начин!?!.............
Няма да коментирам повече, че качвам кръвно от това! Баси!
НАПРАВО СЪМ ПОТРЕСЕН! НЯМА ТАКЪВ СРАМ! Някой казват "Те толкоз могат", това хич не е така! Как може да изложат БЪЛГАРИЯ по този позорен начин!?!.............
Няма да коментирам повече, че качвам кръвно от това! Баси!

да ви разкрия една добра стратегия
играе ли националния винаги залагаите да паднеме, добри паримогат да се вземат от залози!!!!
и не само националния, всички,левски.цска,литекс,и които и да е друг щом играе с чуцд отбор, провала е повече от ясен

играе ли националния винаги залагаите да паднеме, добри паримогат да се вземат от залози!!!!
и не само националния, всички,левски.цска,литекс,и които и да е друг щом играе с чуцд отбор, провала е повече от ясен
Добър ден колеги , реших и аз да напиша макар че не съм българин съшто се ядосвам за България и не само в футбола . Тук някои колеги пишат че трябваше да пуснат младите да играят . Кой да играе? Тези млади от примерно ЦСКА , Левски и други отбори вече знаят как се купуват и се продават мачове , как се играе на резултат , тяхната психология вече пречупена . Видял съм по телевизия много съмнителни мача в БГ , от космос може да разбереш за такива мачове , само се чудя и съжалявам за тези хора кадето посещтават мачове .Тук трябва да се промени всичко от собственици на клубове които сами признават че купували мачове и до БФС .Марков за съжаление не става за треньор , штом му се намесват в работа и му испраштат племеници и зетовци това е край .Хубав пример при нас в Россия , преди съшто беше като тук , но умни хора решили че Россия трябва да прогресира - дойде Хидинк , никой не му се намесва , Абрамович му плашта ,Хидинк много пътува по Россия , той направи дългогодишна програма за развитие на футбола в регионите , детско-юношески футбол ...Сега гледам футбол в Россия и виждам промяна , тук играят , има емоции , много добре се представят българи в Россия. За да стане промяна в Бг футбол трябва да бъде промяна навсякаде - в политика бардак , правосъдие съшто , навсякаде корупция , но най важната промяна трябва да бъде в нас - трябва да бъдем задружни
-
- вече хвърля и на тежко
Просто ви се чудя на акъла , как може въобще да обиждате един от тримата най-добри вмомента в България. Как въобще си помислихте да обиждате Бербатов , той има за какво да е сърдит. Тимът ни беше като разпасани овце. Само си предствете , ако Бербатов не беше играч щеше ли да е в Манчестър Юн.и то на 3-то място по-най скъп футболист в Англия , вече 2-ри мисля след като Шевченко се върна в Милан. Но когато един плеймейкър като Мартин Петров отсъства е нормално да неможем да си разпределим топките. Единствения който може да се упреква за българския провал е Марков , неможе да зима играчи от Сливен и тем подобни отбори ( извинявам се на хората от Сливен , ама е така). Добре че беше 2-рия най-добър играч Благой Георгиев. Но нека да не си чешем езиците толкова се пак това е приятелски мач , част от изготвяне на тактика!!!
Коментар:
"ТРЕНЬОР - МИШКА , на терена 10 мишки (една две по-големи и по-злобни,но все пак мишки),
на скамейката 6 хамстера и един лъв на вратата около който през повечето време имаше
повече сърби отколкото мишки ."
"ТРЕНЬОР - МИШКА , на терена 10 мишки (една две по-големи и по-злобни,но все пак мишки),
на скамейката 6 хамстера и един лъв на вратата около който през повечето време имаше
повече сърби отколкото мишки ."
И да паднем и да бием,
пак за риба ще отидем !!!
пак за риба ще отидем !!!
Аз пък даже не съм знаел , че има мач.
Нали се сещате колко ме боли ...
Препоръчвам ви и вие да се насочите на там , да не се нервите, не за друго.
Когаро няма положителни емоции в нещо не виждам за какво въобще се занимавате с това.
Нали се сещате колко ме боли ...
Препоръчвам ви и вие да се насочите на там , да не се нервите, не за друго.
Когаро няма положителни емоции в нещо не виждам за какво въобще се занимавате с това.
Най опасното е равнодушие , аз мисля че мача е вид престиж , трябва да бъдем патриоти
Ееехх,
ако патриотизма се изявява или показва с гледнае на футбол, големи патриоти са всички.
Футбола няма ама абсолютно нищо общо с патриотизма, нито с развитието на страната.
Ти си бъди патриот и си гледай футбол и оставяй някой друг да ти оправя държавата и да пребира боклуците от улицата.
ако патриотизма се изявява или показва с гледнае на футбол, големи патриоти са всички.
Футбола няма ама абсолютно нищо общо с патриотизма, нито с развитието на страната.
Ти си бъди патриот и си гледай футбол и оставяй някой друг да ти оправя държавата и да пребира боклуците от улицата.
-
- и господ не е толокова добър
Не е точно така,ако не бяха Гунди и компания, Стоичков и до сега нямаше да са чували за България в някои държави.Всеки един спорт,изява,изобретение,говори много за държавата.VGS написа:Ееехх,

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Диканаров
- кандидат преподавател
И само, като си помисля, че всеки от тези плужеци взимат на месец, колкото двугодишната заплата на кой да е от нас! Ние си късаме нервите и губим времето, ние се срамим, че сме българи, а те са все по първите страници на жълтата преса и все в най-лъскавите бардаци с най- лъснатите "пеперуди" и най-скъпите лимузини и въобще не им пука за нас и България! Отдавна съм им обявил бойкот! На всякъде! Ако всички сме така, не им ходим на мачове, не ги гледаме по ТВ, не пускаме тото 1 и не играем на Еврофутбол, не им купуваме фанелки, шалчета и шапки, пуснат ли реклама с някой от плужеците и да минаваме на друг канал, тогава може притиснати от НАС и поради спадналите приходи клати ку..вете от Кърниградска да се изметат. Мутрите ще са го направили преди това и ще са си прехвърлили бизнеса в друга сфера. От чичови и лелини или собвствени синчаги полза няма да има! Ямата ще е празна!. И тогава може да започне възраждането на играта. Като в Бразилия- от махленските игрища израстват сърцати спортисти. Така бе у нас преди 40-50г. Може да не е още късно, да не сме генно атрофирани и още да има надежда да се появят нови: Жоро Найденов, Жоро Соколов, Гацо Панаьотов, Гацо Стоянов, Крум Милев, Диев, Гайдарски, Попето и Чико, Теко Абаджиев и Василев, Митата и Г.Аспарухов, Мишев и ,и,и, много други, за които тройка кебапчета с бира бе максималното възнаграждение за победа. Че много от тях ходеха на работа, а после на тренировки. И играеха за нас зрителите и стадионите бяха тесни. Гледали ли сте мачовете ни от олимпиядата в Мелбърн или черно - бели записи на националния отбор от 50 и 60 г. на миналия век. Е това бяха спортисти, патриоти и ОБИКНОВЕНИ хора. Нищо общо с грандоманията, мързела, алчността и съвестта на сегашните плужеци!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Напълно съгласен с мнението на Диканаров.Днешните футболяги са разглезени от всякъде.Изявяват се повече по реклами и вестници,от колкото на терена.За тях е по-важно,как им е прическата

TICA FAN
VGS написа:Ееехх,
Не е точно така,ако не бяха Гунди и компания, Стоичков и до сега нямаше да са чували за България в някои държави.Всеки един спорт,изява,изобретение,говори много за държавата.
================================================
Сега май говорим за различни неща изброените от теб са спортисти, а от мен зяпачи и/или безделници.
Има ГОЛЯМА разлика да играеш футбол и това да гледаш как другите играят, да псуваш, да се напиваш като свине, после да слушаш чалга и да си мислиш, че си патриот.
Не е точно така,ако не бяха Гунди и компания, Стоичков и до сега нямаше да са чували за България в някои държави.Всеки един спорт,изява,изобретение,говори много за държавата.

================================================
Сега май говорим за различни неща изброените от теб са спортисти, а от мен зяпачи и/или безделници.
Има ГОЛЯМА разлика да играеш футбол и това да гледаш как другите играят, да псуваш, да се напиваш като свине, после да слушаш чалга и да си мислиш, че си патриот.
Последно промяна от VGS на Чет Ное 20, 2008 2:25 pm, променено общо 1 път.
-
- ще става разбирач
Еми как искаш да го необиждаме тоя бербатов.За да почнат всички да играят както требва,трябва да стане както в по-големите държави-"Играй за да ти дам" а не кат в България-"Нати за да играеш"
Така нема да стигнем до никъде.
Така нема да стигнем до никъде.
Удоволствието на риболова е хванатата риба,не изпържената\!