СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: СТОП на ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА

Мнение от Бат Мирче-5кила »

snegk написа:
5кила написа:
snegk написа:Миро,някой път ей така си ги пишеш :rolleyes: :lol: :lol: :lol: :lol:
по скоро некой пьт "ей така" си ми ги четеш :wink:
всьщност доста глупости написах(дето не са глупости за мен) но главното,което исках да кажа е следното: призовавам кьм толерантност и разбирателство-не е толкова сложно и непостижимо.щом и аз мога сьс сичките си нерви.... :wink: ако това го разберем и се стараем да спазваме,нещата ще са по на ниво.чети м/у редовете бе илийка :D :D :D :D
другото са само халабалистики и примери от живота.вкл и от моя страна.
Много добре разбирам за какво става на въпрос.Между редовете е ясно,другото не го разбирам,за голфа,за селяните и др.Говорим за толерянтност,как-като набиеш спирачки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
не сьм те нарекьл "селянин" :shock: аз сьм от сливен.най големите селяни са тук-в сф и ПОВЕЧЕТО от тях-това е сьстояние на духа-не друго.познаваме се не от вчера бе.а ако ми влезеш У БАГАЖНИКО сьс сто, с мигачи и свирки....ми ДА!!!!!!!бати спирачката щи набием :D :D :D :D :D ма що се дьрляме с тебе баш бе?обаче за голфовете сьм НЕПРЕКЛОНЕН :twisted:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от eminem94 »

5 кила евала е това им липсва на българските ВОДАЧИ -ТОЛЕРАНТНОСТ,а и ни трябват вобще и други закон.и
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Миро,няма лоши чувства :wink: Лекичко се майтапя :lol: :lol: :lol: Иначе толерантност е необходима навсякъде,но понякога на човек му идва до гуша от простотии :wink: Особенно от голфове :lol: :lol: :lol:
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Мен най-много ме е яд когато някой шофер пред мен, ми дава ляв мигач, а на кръстовището ми прави обратен завой.Направо откачам. :smt043 :smt043 :smt043
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Мен най-много ме е яд когато някой шофер пред мен, ми дава ляв мигач, а на кръстовището ми прави обратен завой.Направо откачам. :smt043 :smt043 :smt043
Aми,това е нормалното положение в правилника /ляв мигач/ при тази смяна на посокатата на движение.Виж,ако обръщаше с десен мигач,или пък от дясната лента за движение , тогава щеше да е наистина доста изнервящо. :D :D
Аватар
glarusa
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от glarusa »

Бях чел тука из мненията за софииските шАфьори...аз съм останал с добри впечатление...още като ме видят да пускам мигач ме пускат хората.Даже имах случай -търсих кв.Модерни предградия...един ме прекара през цялото цариградско до квартала.Може би са отделни случаи,на които случайно съм попаднал,но не са един или два пъти.Тука в Бургас некои като видят че пускаш мигач,нарочно ти затварят пътя,че да не ги прередиш.Колкото до полицаите там...бях в нарушение еидн път на Петте кюшета,и ме спряха....видяха че не съм от София и ми обясниха как точно стоят нещата на това кръстовище и ме изпратиха по живо,по здраво.Колкото до колегата форумджия дето оставил бакшиша на земята насред кръстовището-бате,не се заяждам в момента ама,ей такива кат тебе най-ги обичам.Докато ми видят томахавката в ръката и почват да чистят тазовете на колата...Нио нема да се опра'й по пътищата докато не започнат да се прилагат законите.Ченгетата били корумпирани...че недейте им давайте пари бре,снимайте ги,давайте ги на точните места тия неща.К'во само ревете че не си вършили работата...не е луд който яде баницата...
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

чуруликпенчо написа: Aми,това е нормалното положение в правилника /ляв мигач/ при тази смяна на посокатата на движение.Виж,ако обръщаше с десен мигач,или пък от дясната лента за движение , тогава щеше да е наистина доста изнервящо. :D :D
все едно чета ШВЕЙК :D :D :D голем си пич-признал сьм те!!!!!!и..гларус-ТАКА е!помагаме си тука,че си ебало майката иначе...скоро дрьпнах един пич в плевенско-учуди се човека-вика "не моа да разбера..десет коли земляци минаха и никой не спря,отде се намерихте вия сьс софийския номер да извадите вьжето...не моа да разбера" и АЗ не моа да разбера сьщо :wink: :wink: га го РАЗБЕРЕМ това тогава ще се оправим.и пак да кажа-за десети пьт:докато пред гаражите има надпис "не паркирай-ГАРАЖ" нема да се оправим.сьгласен,илийка? :D
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Имам чувството че водачите станаха или по-културни,или по-страхливи :wink: .Карам "жигули"от 26 години и съм свидетел на бързото запълване на пътищата с не много"по -хубави" каручки (втора употреба) от жигулито.Та въпроса е в това че в началото на 90-те повечето "ЮНАЦИ" захвърлиха и бързо забравиха че са карали зазове,москвичи,трабанти и т.н., та решиха че са голямата работа :evil: .И започнаха да демонстрират нещо като ,я ма вижте колко голям шофьор съм и от прозорците да се провикват:
-Ей, селянин де си тръгнал с тая МЪРША бе!!!!
Да ама отскоро като че поизчезнаха тези от най лошата проба,или при тези скъпи части взеха да се пазят от кола за 150-200лева та и аз съм по спокоен.Всъщтност всичко зависи от възпитанието,морала и от манталитета,не чакайте пътна полиция или господ да ви оправи културата на пътя :smt023
snegk

Мнение от snegk »

Съгласен съм Мирчо:wink: :smt023
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Всъщност, Майсторчето е прав.В градовете хората се понаучиха да карат /с изключение на някои младоци с колата на тате/ ,да пропускат автомобили от задънени улички без предимство или колеги сбъркали лентите за движение. Страшното е основно извън градовете,особено в летния период,когато цяла България се изсипва по морето.Има шофьори,които са пуснали светлините и изпреварват срещу ти без да им пука , че си близо и че трябва да влезеш в канавката,ако не искаш да те размажат челно. Колкото и да не ми се иска да го кажа ,регистрациите са основно софийски,а возилата луксозни. Тук там се среща и по някой младок,дето си мисли,че с 2 петъка шофьорлък е станал цар на шосетата,но тях пък често ги чуваме по новините.За съжаление в черната статистика.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

чуруликпенчо написа:Има шофьори,които са пуснали светлините и изпреварват срещу ти без да им пука , че си близо и че трябва да влезеш в канавката,ако не искаш да те размажат челно. Колкото и да не ми се иска да го кажа ,регистрациите са основно софийски,а возилата луксозни.
Често е и аз го виждам,плюем си в пазвите ,псуваме и след кратко мълчание някой казва -сигурно е надрусан :twisted:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

майсторчето страхил написа:Всъщтност всичко зависи от възпитанието,морала и от манталитета,не чакайте пътна полиция или господ да ви оправи културата на пътя :smt023
сега и един пример.преди година и нещо на некой нещо му стана(мензис ли,кво ли)та взе,че реши,че всички улици по квартали като изток,гео милев и пр ше треба да са еднопосочни.дотук добре.обаче кво се случи?аз живея баш на ьгьля на две централни за квартал стрелбище улици.напраиха ги еднопосочни.значи-като се почне от 5,та до 8-клаксони!!!псувни!!!преди-кога си беха двупосочни хората се изчакваха-демек беха толерантни.сега-оньо(и главно-оная)нали е с ПРЕДИМСТВО и лега на клаксона.а полвинта кваратал нема как да се добере до вкьщи си ако не потроши неколко знака и не отнесе по неколко псувни.освен,ако нема желание да заобиколи целия квартал за 100мт разстояние.и питам се-ЗАЩО взеха та го измислиха това?не се трае-имам пушка,а и сьм измислил да си сьберем една щайга камьни и като ЗАСТЬПЯ един ден в 5 на балкона-на втория,максимум-третия ще забравят за клаксоните.обаче що треба редовия гражданин(аз) да пати от нечия простотия.вместо да разширят улиците те маат светофар след светофар-не,че е лошо СВЕТОФАРИ да има,ама не е решение.и са ще тразкажа нещо,кое ми се слъучи наскоро.разказвал сьм го на друго место ма нема знаение.седя и чакам бейби да ме вземе с колата.задрьстване-майката си ебало-кой е от сф знае за кво говоря.един човек с торби минава по улицата и псува шаферите,кьде него го псуват и им крещи,че "немало така в европа да се влезе"...а ПОДЛЕЗА,да еба е на не повече от десет метра от него!!!!!мда-у европа ТАКА нема да влезем :wink: не знам кой кьв е-кмет ли,градоначалник ли.,АРХИТЕКТ ли....ма да си ебьт майката.а нещата са много по лесни.просто няма да се праят далавери сьс закона за дьржавните порьчки и ето тиииии-свестен пьт.не само с дупки през три месеца.баси-ПОБЕСНЯХ-ДАНЬЦИ ЛИ?чей да си изям ябьлката пьрво......
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

snegk написа:Колега Фидер,в закона го пише,че подминаване на кола от дясно не е изпреварване,хубаво е да се знае закона.
Колега не откривам в закона думата (подминаване),но там пише това-ГЛАВА ВТОРА чл.41(1) Пътните превозни средства се изпреварват от лявата им страна.Може да подминеш пътен знак,но не и двивещо се МПС.
snegk

Мнение от snegk »

fider написа:
snegk написа:Колега Фидер,в закона го пише,че подминаване на кола от дясно не е изпреварване,хубаво е да се знае закона.
Колега не откривам в закона думата (подминаване),но там пише това-ГЛАВА ВТОРА чл.41(1) Пътните превозни средства се изпреварват от лявата им страна.Може да подминеш пътен знак,но не и двивещо се МПС.
Колега прочети правелника и ще го намериш.Ако ти караш в лявата лента а аз в дясната и те подминавам,те това не е изпреварване,има го някъде,знам го понеже съм се явявал на устен изпит и правилника го знаех на изуст.В момента гледам новините и слушам пак тъпия закон,не съобразена скорост.Няма по тъп закон.
snegk

Мнение от snegk »

Във новия правелник също не го виждам за дясното подминаване,но съм сигурен,че го имаше в стария. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”