Некоректност

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Некоректност

Мнение от kolev »

Krokibg написа:Изображение

Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда :twisted: :twisted: :twisted:
Кроки, това не е гаранция че пише от няколко ника. Може да са различни хора.
Примерно в нашата фирма има 400 човека, които излизат от 2 ип-та. Ако между колежките има риболовки и пишат тук, ще ме обвиниш после, че пиша от някойко ника, което няма да е вярно.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Ааааааааааааа , ИДА , май не само за това те баннаха сметам ама със сигурност :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Павел Иванов написа:Ааааааааааааа , ИДА , май не само за това те баннаха сметам ама със сигурност :wink:
Не разводнявай хубавата тема :idea: 8)
Изображение
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Ей този - ribarinar,diandak,worv,neznaenribar - e от София, взима Интернет от ITDNet (212.116.129.166)централата е на ул.Алабин 16-20 ...има и подробности до Емейли и телефони ама аде стига до тука.
Момченце разкрит си ! Ние не пасем трева...такива като тебе просто ги кльопаме.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

kolev написа:
Krokibg написа:Изображение

Виж го ти,гълъбчето му ниедно,с пет ника бил.Какви претенций имаш бе колега,след като си ни мамил доста време и пишеш от пет различни ника.Не ходи за риба на лед,че ще се спука леда :twisted: :twisted: :twisted:
Кроки, това не е гаранция че пише от няколко ника. Може да са различни хора.
Примерно в нашата фирма има 400 човека, които излизат от 2 ип-та. Ако между колежките има риболовки и пишат тук, ще ме обвиниш после, че пиша от някойко ника, което няма да е вярно.

Колев,дай приятелю на колежките ти други работи с които да си играят а не с никове.Заеби тази работа сега това е за заблуда на противника.Ти гледай от къде и какво пишеш пък колежките ще им намерим друго занимание освен риболова,който явно страстно обичат :lol: :lol: :lol: :wink: Аз като имам три компютъра,трябва ли да си направя три различни ника и да Ви разигравам.От моя си ник,дето ме познавате да си пиша като много точен и коректен колега а от другите да правя простотий.Колега,това нещо може да бъде направено само от ..........................Б....к,само такъв прави тези неща.Ако искаш да не си в тази категория,просто си бъди ти и нещата ще са прекрасни.Рано или късно,всичко си излиза на яве и незнам как би се почувствал човек който от единия ник ми е приятел а от другия ме псува .Аз както виждаш си уважавам приятелита и си псувам по другите от един и същи ник и се чувствам прекрасно !!!Пичовете ме уважават и аз тях,ще се събираме още дълги години по язовири и реки,ще си пием ракийте а такива лъжци,как да дойдат като всеки момент някой може да ги издаде и цялата сюрия да им метне един як кютек за назидание и затова че ни е тормозил дълго време и ни е правил на маймуни.Все веднъж ще се обърка с тези никове.На единия е от Костинброд/о Азисе/ а на другия от Свищов а с IP от истинския ник.Затова има Админи и модератори дето си знаят работата и накрая ще накарам Барута да издаде един и да му теглим по една патка за назидание.Дано да прочете това,бъдещата ми евентуална приятелка и хубаво да си помисли,освен ако вече не е обратен :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Krokibg написа:.Затова има Админи и модератори дето си знаят работата и накрая ще накарам Барута да издаде един и да му теглим по една патка за назидание.Дано да прочете това,бъдещата ми евентуална приятелка и хубаво да си помисли,освен ако вече не е обратен :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers:

:D :D :D :D :D :D :D
Изображение
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Днес докато си пих кафето сутринта,(като станах де....) , този mohente, който е и ribarinar,diandak,worv,neznaenribar, и още незнам кой, го доизнамерих че има връзка с Фирма PACOM-P ltd в София... или от там пише.
Нищо особенно - просто рекох да потренирам стари DOS - овски чалъми вече позабравени - нищо не трябва да се забравя - не знаеш кога ще ти потрябва..В Интернет само привидно си скрит...иначе гъза ти лъщи без да знаеш...
Последно промяна от Pedro на Вто Яну 13, 2009 11:12 am, променено общо 1 път.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

Педро,педро :D ...аз си знаех че си от службите...браво-Щирлиц такъв :D ...А за многониковците- :ANAL: -
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Петко,
Щирлиц е карал курс при мене - компютърна грамотност....а пък Мюлер се отказа и затова загубиха войната
Последно промяна от Pedro на Вто Яну 13, 2009 11:16 am, променено общо 1 път.
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

:smt023
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малийй,Шерлок Холмс пасти да яде,направо го разконспирира тоя мизерникИзображение

Не знам,как такъв човек с десет лица,ще седне срещу мен и ще ми се прави на приятел.Ега ти и простаците дето ги има на тая земя.Тоя сигурно ни тормози постоянно.Дайте да му направим една мечка ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Pedro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pedro »

Тези дето са измислили Интернета са се застраховали до ниво Имена, Адреси, Телефони, Мейли и т.н.на даващите услугата Интернет.Те пък от своя страна имат същото за потребителите.Отделният потребител може да се скрие,но само привидно, щото IP адреса му е последната брънка до вратата му, (жилищият му адрес е в неговия доставчик)...
И това може да се проследява.Иначе си е ебало мамата - ще стане манджа с грозде в световния Казан.
------------------------------------------------------------------------------------------
Има и начини да се скриеш естественно, но те са за хора по-навътре в нещата.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Marco Polo написа:ИДА, не прави чест всяко едно мнение, насочено към този форум, да е свързано с обида. Ама ХИЧ!
Да ти обяснявам ли аз защо спрях да пиша там,а.Защото в този форум са повече знаещите и можещите, а не надути пуяци които разбират от компютри :wink: Не ми се занимава с тях,гледай си в канчето и си пиши там :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

И аз да се оплача в тая тема , преди три месеца купих палатка от колегата:
pan4o
риболовец

Върнах му я още същия ден , защото ако знаете какво получих/имам доста снимки/ нищо подобно на палатка ,шито от парчета бризент преди 30 год.. :evil: :evil:
още си чакам парите :roll: :evil: :evil: :evil:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Айде сега, не се дрънкайте на тема "форуми" че ще изпуснем главния виновник за тази тема :D Кроки, само не разбрах, коя от твойте две оферти предлагаш за последно - " мечка", или "панаир" :D :D 8)

п.п. аз като писах "маниакален" форум, не съм влагал нищо лошо в това , след като форума е само за " маниаци", значи би следвало да е "маниакален", или " вманиачен",... или " изперкал" нещо такова :roll: :D
Изображение
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”