ИАРА - Сливен, Отличен 6 за безхаберие и малодушие

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

maistor_ribar
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: ИАРА - Сливен, Отличен 6 за безхаберие и малодушие

Мнение от maistor_ribar »

На 31 март ИАРА Сливен направиха проверка на рибарите на топлото на ТЕЦ-2 и лично Трифон ми разписа билета.ДОЖИВЯХ автограф от проверяващи контролни органи,за което искам да им благодаря за сефтето :D .На 1 април привечер се появиха и на Жребчево и наблюдаваха за мрежари с бинокъл на (боклука).Пожелавам им да са все така активни и да се срещаме ежедневно по язовирите :drinkers:
Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

maistor_ribar написа:На 31 март ИАРА Сливен направиха проверка на рибарите на топлото на ТЕЦ-2 и лично Трифон ми разписа билета.ДОЖИВЯХ автограф от проверяващи контролни органи,за което искам да им благодаря за сефтето :D .На 1 април привечер се появиха и на Жребчево и наблюдаваха за мрежари с бинокъл на (боклука).Пожелавам им да са все така активни и да се срещаме ежедневно по язовирите :drinkers:
То хубаво,но трябва да се прави всеки ден :twisted: :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
georg

Мнение от georg »

То,най-хубаво ще е да се прави вечер :wink: ,ама...........!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Абе пишат си изглежда по някоя точка предизборно, явно е, но като цяло за мен тази агенция НЕ РАБОТИ! От днес ще правя снимки на един от инспекторите , който живее в нашия блок и служебната му кола е нон стоп пред блока, независимо празничен или делничен ден е. От време на време мръдне на някъде за малко и пак обратно дома. Дали работи, ами не знам...може би получава факсове и сигнали за бракониери по телевизора в къщи и затова си стои там. :? Лично съм го виждал как прибира мрежа в багажника на личния си автомобил, но и това само по себе си нищо не значи. Снимките обаче все си мисля че значат нещо. А аз се чудя защо само обещават и нито веднъж не са дошли при подаден от мен сигнал...сигурно съм прекъснал нечия следобедна дрямка!

Изображение
Изображение

Първи снимки - 16.06.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

прати му господари на ефира да го следят 10-20 дена да видим ще има ли резултат
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
zampo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zampo »

Само не мога да разбера какво общо има автомобил на ПГС "Подвижна горска стража" с ИАРА :roll:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

zampo написа:Само не мога да разбера какво общо има автомобил на ПГС "Подвижна горска стража" с ИАРА :roll:
Ами колега, колите които рядко се случва да минават на проверка са именно тези, пише НУГ и ДАГ.
Д-р Дулитъл
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Д-р Дулитъл »

Да ... тия с автомобила с надпис ДАГ нямат нищо общо с толкова оплюваната ИАРА.Доколкото знам,май са и извън Министерството на земеделието...и за съжаление голяма част от тях по моя преценка,поне в нашия край са мръсни бракониери.. :evil:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Д-р Дулитъл написа:Да ... тия с автомобила с надпис ДАГ нямат нищо общо с толкова оплюваната ИАРА.Доколкото знам,май са и извън Министерството на земеделието...и за съжаление голяма част от тях по моя преценка,поне в нашия край са мръсни бракониери.. :evil:
В такъв случай, и факта, че съм бил свидетел как разнасят мрежи, има смисълът на горенаписаното от теб, а не, че са конфискувани от бракониери :? :evil: А доколкото разбирам нямат право да се правят и на проверяващи, така ли?
zampo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zampo »

А доколкото разбирам нямат право да се правят и на проверяващи, така ли?
Напротив колега,имат право да проверяват. Просто казваме ,че нямат нищо общо с ИАРА.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Zampo,дано не се обиждаш, че толкова кал се изсипва срещу институцията, но причините за това не са никак малко.Факт е, че благодарение на теб ИАРА по вашия край работи.Далеч не е така обаче по други места в страната. И в крайна сметка кой друг освен вас има право да минава на проверки? В такъв случай, ДАГ към СЛРБ ли са или са нещо съвсем различно?
zampo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от zampo »

Не се обиждам колега,плюенето по институции си е "Национална традиция" :D
Освен ИАРА,ДАГ също имат право да проверяват любителския риболов,те са си отделна агенция,преди бяха в структурите на Министерство на земеделието и бяха НУГ. Нямат нищо общо със СЛРБ,последните нямат правомощия да контролират любителския и/ или стопанския риболов. А много им се иска,особенно да събират такси........... :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”