Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА - Сливен, Отличен 6 за безхаберие и малодушие
Модератор: bobopeli
-
- научил се да хвърля
Re: ИАРА - Сливен, Отличен 6 за безхаберие и малодушие
На 31 март ИАРА Сливен направиха проверка на рибарите на топлото на ТЕЦ-2 и лично Трифон ми разписа билета.ДОЖИВЯХ автограф от проверяващи контролни органи,за което искам да им благодаря за сефтето
.На 1 април привечер се появиха и на Жребчево и наблюдаваха за мрежари с бинокъл на (боклука).Пожелавам им да са все така активни и да се срещаме ежедневно по язовирите 

Лягам с мисълта,че утре пак ще съм за риба.Риболов NON STOP!
-
- и господ не е толокова добър
То хубаво,но трябва да се прави всеки денmaistor_ribar написа:На 31 март ИАРА Сливен направиха проверка на рибарите на топлото на ТЕЦ-2 и лично Трифон ми разписа билета.ДОЖИВЯХ автограф от проверяващи контролни органи,за което искам да им благодаря за сефтето.На 1 април привечер се появиха и на Жребчево и наблюдаваха за мрежари с бинокъл на (боклука).Пожелавам им да са все така активни и да се срещаме ежедневно по язовирите

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
То,най-хубаво ще е да се прави вечер
,ама...........!

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе пишат си изглежда по някоя точка предизборно, явно е, но като цяло за мен тази агенция НЕ РАБОТИ! От днес ще правя снимки на един от инспекторите , който живее в нашия блок и служебната му кола е нон стоп пред блока, независимо празничен или делничен ден е. От време на време мръдне на някъде за малко и пак обратно дома. Дали работи, ами не знам...може би получава факсове и сигнали за бракониери по телевизора в къщи и затова си стои там.
Лично съм го виждал как прибира мрежа в багажника на личния си автомобил, но и това само по себе си нищо не значи. Снимките обаче все си мисля че значат нещо. А аз се чудя защо само обещават и нито веднъж не са дошли при подаден от мен сигнал...сигурно съм прекъснал нечия следобедна дрямка!

Първи снимки - 16.06.

Първи снимки - 16.06.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
прати му господари на ефира да го следят 10-20 дена да видим ще има ли резултат
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- научил се да хвърля
Само не мога да разбера какво общо има автомобил на ПГС "Подвижна горска стража" с ИАРА 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами колега, колите които рядко се случва да минават на проверка са именно тези, пише НУГ и ДАГ.zampo написа:Само не мога да разбера какво общо има автомобил на ПГС "Подвижна горска стража" с ИАРА
-
- ще става разбирач
Да ... тия с автомобила с надпис ДАГ нямат нищо общо с толкова оплюваната ИАРА.Доколкото знам,май са и извън Министерството на земеделието...и за съжаление голяма част от тях по моя преценка,поне в нашия край са мръсни бракониери.. 

- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
В такъв случай, и факта, че съм бил свидетел как разнасят мрежи, има смисълът на горенаписаното от теб, а не, че са конфискувани от бракониериД-р Дулитъл написа:Да ... тия с автомобила с надпис ДАГ нямат нищо общо с толкова оплюваната ИАРА.Доколкото знам,май са и извън Министерството на земеделието...и за съжаление голяма част от тях по моя преценка,поне в нашия край са мръсни бракониери..

-
- научил се да хвърля
Напротив колега,имат право да проверяват. Просто казваме ,че нямат нищо общо с ИАРА.А доколкото разбирам нямат право да се правят и на проверяващи, така ли?
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Zampo,дано не се обиждаш, че толкова кал се изсипва срещу институцията, но причините за това не са никак малко.Факт е, че благодарение на теб ИАРА по вашия край работи.Далеч не е така обаче по други места в страната. И в крайна сметка кой друг освен вас има право да минава на проверки? В такъв случай, ДАГ към СЛРБ ли са или са нещо съвсем различно?
-
- научил се да хвърля
Не се обиждам колега,плюенето по институции си е "Национална традиция"
Освен ИАРА,ДАГ също имат право да проверяват любителския риболов,те са си отделна агенция,преди бяха в структурите на Министерство на земеделието и бяха НУГ. Нямат нищо общо със СЛРБ,последните нямат правомощия да контролират любителския и/ или стопанския риболов. А много им се иска,особенно да събират такси...........

Освен ИАРА,ДАГ също имат право да проверяват любителския риболов,те са си отделна агенция,преди бяха в структурите на Министерство на земеделието и бяха НУГ. Нямат нищо общо със СЛРБ,последните нямат правомощия да контролират любителския и/ или стопанския риболов. А много им се иска,особенно да събират такси...........